Om macOS High Sierra 10.13.2-oppdateringen

Denne oppdateringen anbefales for alle macOS High Sierra-brukere.

Med macOS High Sierra 10.13.2-oppdateringen forbedres sikkerheten, stabiliteten og kompatibiliteten på Mac, og den anbefales for alle brukere.

Denne oppdateringen:

• Forbedrer kompatibilitet med bestemte USB-lydenheter fra tredjeparter.
  • Forbedrer VoiceOver-navigering under forhåndsvisning av PDF-dokumenter.
  • Forbedrer kompatibilitet med leselister i Mail.

Bedriftsinnhold:

• Forbedrer ytelse ved bruk av legitimasjon som er lagret i nøkkelringen, for å få tilgang til SharePoint-nettsteder som bruker NTLM-autentisering.
  • Løser et problem som forhindret Mac App Store og andre prosesser aktivert av Launch Daemons, i å jobbe på nettverk som bruker proxy-informasjon definert i en PAC-fil.
  • Hvis du endrer brukerpassordet ditt for Active Directory utenfor Brukere og grupper-innstillingene, kan det nye passordet nå brukes for å låse opp FileVault-volumet ditt (tidligere kunne bare det gamle passordet brukes til å låse opp volumet).
  • Forbedrer kompatibilitet med SMB-hjemmekataloger når delingspunktet inneholder et dollartegn i navnet.

Se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple for mer informasjon om sikkerhetsinnholdet for denne oppdateringen.

Finn ut hvordan du skaffer deg denne macOS-oppdateringen.