Om macOS High Sierra 10.13.1-oppdateringen

Denne oppdateringen anbefales for alle macOS High Sierra-brukere.

macOS High Sierra 10.13.1-oppdateringen forbedrer sikkerheten, stabiliteten og kompatibiliteten på Mac, og den anbefales for alle brukere.

Denne oppdateringen:

• Legger til støtte for 70 nye emojier, inkludert mattyper, dyr, mytiske skapninger, klesvalg, mer uttrykksfulle smilefjes, kjønnsnøytrale karakter med mer.
  • Løser en feil der Bluetooth ble vist som utilgjengelig under Apple Pay-transaksjoner.
  • Forbedrer påliteligheten til meldingssynkroniseringen for Microsoft Exchange i Mail.
  • Løser et problem der Spotlight ikke aksepterer inndata fra tastatur.

Bedriftsinnhold:

• Forbedrer påliteligheten til SMB-utskrifter.
  • Gjør Touch ID-valg tilgjengelige når du er logget inn som en mobil konto på MacBook Pro med Touch Bar.
  • Legger til støtte for å låse opp et FileVault-kryptert APFS-volum med en gjenopprettingsnøkkelringfil. For å se flere detaljer kan du skrive man diskutil i Terminal.

Se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple for mer informasjon om sikkerhetsinnholdet for denne oppdateringen.

Finn ut hvordan du skaffer deg denne macOS-oppdateringen.