Hvis GarageBand for iOS ikke åpnes etter du har oppdatert til iOS 11

Hvis GarageBand ikke åpnes etter du har oppdatert iPhone, iPad eller iPod touch til iOS 11, må du slå av iCloud for GarageBand på enheten din.

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] og trykk på iCloud.
  2. Slå av GarageBand under «Apper som bruker iCloud». Du får ikke tilgang til GarageBand-sanger som er lagret i iCloud Drive før dette problemet er løst, men de fjernes ikke fra iCloud. Nye sanger lagres på enheten din.

Apple er klar over problemet og arbeider med en løsning.