Hvis medier ikke vises som forventet i iMovie for macOS

Hvis medier ikke vises som forventet i iMovie, inneholder prosjektet ditt kanskje medier i et format som ikke støttes. Oppgrader Mac-maskinen til macOS High Sierra, og oppdater til iMovie 10.1.7 for å legge til støtte for flere formater.

Hvis du ikke kan legge til bilder eller videoer fra iCloud-bildebiblioteket i et iMovie-prosjekt, hvis klipp i mediebiblioteket eller prosjektet er nedtonet, eller hvis videoen ikke kan spilles av, må du oppgradere Mac-maskinen til macOS High Sierra. Når du har oppgradert til macOS High Sierra, oppdaterer du iMovie med App Store-appen på Mac-maskinen.