Lad iPhone 8 eller nyere trådløst med en innebygd billader

Mange biler har innebygde trådløse Qi-sertifiserte ladere som fungerer med iPhone 8 eller nyere.

Lad trådløst i biler fra disse produsentene

Disse produsentene tilbyr trådløse ladere som benytter Qi-standarden. Laderne fungerer på iPhone 8, iPhone X, iPhone XS og iPhone XR, og kan kanskje fungere på iPhone 8 Plus og iPhone XS Max.*

• Audi
  • BMW
  • Chrysler
  • Ford
  • Genesis
  • Honda
  • Hyundai
  • Kia
  • Lincoln
  • Mercedes-Benz
  • PSA
  • Toyota
  • Volkswagen
  • Volvo

Om biler fra Buick, Cadillac, Chevrolet og GMC

Du kan lade iPhone 8 eller nyere* med alle modeller fra 2019 og nyere samt disse:

• 2018 GMC Terrain
  • 2018 GMC Yukon
  • 2018 GMC Sierra
  • 2018 Chevrolet Bolt
  • 2018 Chevrolet Tahoe
  • 2018 Chevrolet Silverado
  • 2018 Chevrolet Suburban
  • 2018 Cadillac Escalade
  • 2018 Buick Enclave

Implementeringer av trådløs lading i 2017-modeller og eldre fra Buick, Cadillac, Chevrolet og GMC overholder ikke kravene for Qi-sertifisering. Disse modellene fungerer ikke med iPhone.

* Enkelte trådløse billadere har fysisk begrensninger for størrelse og fungerer kanskje ikke med alle telefoner. Hvis du planlegger kjøp av bil med trådløs lader, bør du først sørge for at iPhone-enheten din passer til laderen.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.