Få varslinger fra Apple Music

Du kan få varslinger når favorittartistene dine gir ut ny musikk eller vennene dine følger deg på Apple Music.

Apple Music sender deg varsler til enheten din når favorittartister du hører på gir ut ny musikk, når nye programmer du liker blir tilgjengelige, eller når venner følger aktiviteten din.

Hvis du ikke ønsker å motta varslinger fra Apple Music på enheten din, kan du slå dem av.

Slå av Apple Music-varslinger på en iOS-enhet

En iPhone X med Kontoinnstillinger-skjermen i Musikk-appen. «Venneaktivitet» og «Artister og programmer» er slått av.

1. Åpne Musikk-appen.
  2. Trykk på For deg, og deretter trykker du på bildet ditt eller Min konto-symbolet øverst til høyre.
  3. Under Varslinger slår du av Venneaktivitet for å slutte å motta varslinger når venner begynner å følge deg. Slå av «Artister og programmer» for å slutte å motta varslinger fra favorittartistene og -programmene dine.

Slå av Apple Music-varslinger på en Android-enhet

Android-telefon med Varslinger-innstillingene for Apple Music.

1. Åpne Apple Music-appen.
  2. Nederst på skjermen trykker du på Bibliotek, For deg, Bla gjennom eller Radio.
  3. Trykk på menyknappen Sorteringsvalg-knappen, og trykk deretter på Konto.
  4. Under Varslinger trykker du på Administrer varslinger.
  5. Slå av Venner for å slutte å motta varslinger når venner følger deg. Slå av «Artister og programmer» for å slutte å motta varslinger fra favorittartistene og -programmene dine.