Få varslinger fra Apple Music

Du kan få varslinger når favorittartistene dine gir ut ny musikk eller vennene dine følger deg på Apple Music.

Apple Music sender deg varsler på iPhone, iPad eller iPod touch når artistene du hører mest på, gir ut ny musikk, når nye programmer du liker, blir tilgjengelige, eller når venner følger aktiviteten din.

Les om hvordan du bruker varslinger på iOS-enheten og ser hva vennene dine hører på.

Hvis du ikke ønsker å motta varslinger fra Apple Music på enheten din, kan du slå dem av.

Slå av Apple Music-varslinger på en iOS-enhet

En iPhone X med Kontoinnstillinger-skjermen i Musikk-appen. «Venneaktivitet» og «Artister og programmer» er slått av.

1. Åpne Musikk-appen.
  2. Trykk på For deg, og deretter trykker du på bildet ditt eller Min konto-symbolet øverst til høyre.
  3. Under Varslinger slår du av Venneaktivitet for å slutte å motta varslinger når venner begynner å følge deg. Slå av Artister og programmer for å slutte å motta varslinger fra artistene og programmene du følger.

Slå av Apple Music-varslinger på en Android-enhet

En Android-telefon med Varslinger-skjermen i Apple Music-appen. «Venneaktivitet» og «Artister og programmer» er slått av.

1. Åpne Apple Music-appen.
  2. Trykk på Meny-symbolet øverst til venstre, og trykk deretter på Innstillinger > Kontoinnstillinger.
  3. Under Varslinger trykker du på Administrer varslinger.
  4. Slå av Venner for å slutte å motta varslinger når venner følger deg. Slå av Artister og programmer for å slutte å motta varslinger fra artistene og programmene du følger.