Få varslinger fra Apple Music

Du kan få varslinger når favorittartistene dine gir ut ny musikk eller vennene dine følger deg på Apple Music.

Apple Music sender deg varsler på iPhone, iPad eller iPod touch når artistene du hører mest på, gir ut ny musikk, når nye programmer du liker, blir tilgjengelige, eller når venner følger aktiviteten din.

Finn ut hvordan du bruker varslinger på iOS-enheten.

Se hva vennene dine hører på.

Slå av varslinger fra Apple Music

Hvis du ikke ønsker å motta varslinger fra Apple Music på enheten din, kan du slå dem av:

1. Åpne Musikk-appen.
  2. Trykk på For deg, og trykk deretter på rosa sirkel med en rosa person mot en hvit bakgrunn eller bildet ditt.
  3. Rull ned til bunnen av profilsiden din, og trykk på Vis konto > Varslinger. Hvis du ikke har konfigurert en Apple Music-profil, trykker du bare på Varslinger.
  4. Slå av Venner for å slutte å motta varslinger når venner følger deg. Slå av Artister og programmer for å slutte å motta varslinger fra artistene og programmene du følger.