Hvis du ikke kan oppdatere til Klasserom 2.1 på en iPad med iOS 11

Finn ut hva du må gjøre hvis installasjonen din av Klasserom 2.1 ikke starter og den forrige versjonen forblir på iPad-enheten din.

Omstart iPad hvis oppdateringen tilsynelatende ikke starter. Installasjonen bør starte automatisk i løpet av noen få sekunder. Dette problemet kan skje hvis du bruker App Store, Apple Configurator eller Mobile Device Management (MDM) til å oppdatere.