Hvis du ikke kan sende e-post med iOS 11 og en Outlook.com- eller Exchange-konto

Du kan kanskje ikke sende e-post med en Outlook.com-, Office 365- eller Exchange-konto før du har oppdatert til iOS 11.0.1.

Hvis e-postkontoen din drives av Microsoft på Outlook.com eller Office 365, eller på en Exchange Server 2016 som kjører på Windows Server 2016, ser du kanskje følgende feilmelding når du prøver å sende e-post med iOS 11: «Kan ikke sende e-post. Meldingen ble avvist av serveren».

Du kan løse problemet ved å oppdatere til iOS 11.0.1 eller nyere.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.