Hvis du ser et varsel som sier Lagring på denne Mac-enheten trenger service

Sikkerhetskopier Mac-enheten din og avtal service hvis du ser et varsel som sier at en alvorlig feil med SSD er blitt funnet.

SSD-stasjonen i Mac-enheten din har SMART-maskinvare (Self-Monitoring, Analysis og Reporting Technology – selvovervåkings-, analyse- og rapportteknologi). Denne teknologien oppdager flash-minne som ikke lenger virker som det skal.

Flere hendelser med dårlig minne kan fremtvinge dette varselet:

Få service på SSD

Denne meldingen betyr at SSD har et problem som ikke kan repareres av Diskverktøy eller en tredjepartsapp. Sikkerhetskopier så mye av dataene på SSD-stasjonen din som mulig, så tar du Mac-enheten til en Apple Store-butikk eller Apple-autorisert tjenesteleverandør. Du kan også kontakte Apples kundestøtte.