Hvis medier ikke vises som forventet i iMovie for iOS

Hvis medier ikke vises som forventet i iMovie, inneholder prosjektet ditt kanskje medier i et format som ikke støttes. Oppdater iPhone, iPad eller iPod touch til iOS 11 for å legge til støtte for flere formater.

Hvis du ikke kan legge til bilder eller videoer fra iCloud-bildebiblioteket i et iMovie-prosjekt, klipp i mediebiblioteket eller prosjektet er nedtonet, eller hvis videoen ikke kan spilles av, må du oppdatere enheten til iOS 11.

Hvis klippene i et prosjekt eller miniatyrbildene i prosjektet fremdeles er nedtonet etter at du har oppdatert, løser du dette ved å gjøre en hvilken som helst endring i prosjektet. Du kan for eksempel løse problemet ved å trykke og holde på det aktuelle klippet i prosjektet, og så slippe det.