Finn ut hvor du kan bruke Apple Pay

Du kan bruke Apple Pay i butikker, i apper og på nettet i Safari for reiser i enkelte land og regioner, og du kan bruke Spør bedriften.1

I butikker

Bruk Apple Pay der du ser ett av disse symbolene.2 Eller søk etter Apple Pay i Kart for å se butikker i nærheten som godtar Apple Pay.

Ikoner for Apple Pay og kontaktfritt kort

I fastlands-Kina kan du bruke Apple Pay der du ser ett av disse symbolene.2

Apple Pay-symboler

I Japan kan du bruke Apple Pay der du ser ett av disse symbolene.2

Apple Pay-symboler i Japan

I apper og på nettet i Safari

Bruk Apple Pay der du ser denne knappen, eller der du ser Apple Pay oppført som en betalingsmåte. Du kan også se Doner med Apple Pay eller Kjøp med Apple Pay.

Apple Pay-ikon

1. I fastlands-Kina kan du bruke Apple Pay på nettet i Safari kun på kompatible iPhone- og iPad-modeller med iOS 11.2 eller nyere.
  2. Noen butikker kan ha dette symbolet på kortleseren og salgsterminalen, men det er ikke sikkert at de for øyeblikket er konfigurert for å akseptere kontaktfrie betalinger, inkludert Apple Pay. Hvis du ikke kan bruke Apple Pay i en butikk som viser symbolet for kontaktfri betaling, kan du gi oss beskjed.