Finn ut hvor du kan bruke Apple Pay

Du kan bruke Apple Pay i butikker, i apper og på nettet i Safari for reiser i enkelte land og regioner, og du kan bruke Business Chat i USA.1

I butikker

Bruk Apple Pay der du ser ett av disse symbolene.2 Eller søk etter Apple Pay i Kart for å se butikker i nærheten som godtar Apple Pay.

I Kina kan du bruke Apple Pay der du ser ett av disse symbolene.#notes2

I Japan kan du bruke Apple Pay der du ser ett av disse symbolene.#notes2

I apper og på nettet i Safari

Bruk Apple Pay der du ser en av disse knappene, eller der du ser Apple Pay oppført som en betalingsmåte.

1. I Kina kan du bruke Apple Pay på nettet i Safari kun på kompatible iPhone- og iPad-modeller med iOS 11.2 eller nyere.
  2. Noen butikker kan ha dette symbolet på kortleseren og salgsterminalen, men det er ikke sikkert at de for øyeblikket er konfigurert for å akseptere kontaktfrie betalinger, inkludert Apple Pay. Hvis du ikke kan bruke Apple Pay i en butikk som viser symbolet for kontaktfri betaling, kan du gi oss beskjed.