Endringer i iTunes 12.7

Finn ut mer om endringer i Apper, iTunes U, Internett-radio med mer.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Nye iTunes fokuserer på musikk, filmer, TV-serier, podkaster og lydbøker. Apper for iPhone, iPad og iPod touch er nå tilgjengelig i nye App Store for iOS. Og den nye App Store gjør det enkelt å få, oppdatere og laste ned apper på nytt – alt helt uten Mac eller PC.

Du finner disse endringene i nye iTunes:

Administrer medier, filer og annet innhold på iOS-enheten

Koble iOS-enheten til datamaskinen med en USB-kabel for å synkronisere musikk, filmer, TV-programmer og lydbøker ved bruk av iTunes. Du kan også sikkerhetskopiere enheten ved bruk av iTunes.

Hvis du ønsker å kopiere filer mellom datamaskinen og apper på iOS-enheten, kan du bruke Fildeling.

Du kan finne iOS-apper, ringetoner og bøker (kun for PC) som du allerede har lastet ned, i iTunes Media-mappen.

Hvis du har en iOS-app, ringetone eller bok som ikke lenger kan lastes ned på nytt, kan du flytte dette innholdet til iOS-enheten mens du er koblet til en datamaskin med en USB-kabel.