Om watchOS 4-oppdateringer

watchOS 4 legger til flere smarte muligheter og treningsfunksjoner på Apple Watch, inkludert en ny Siri-urskive, tilpasset motivasjon i Aktivitet, nye målinger i Puls-appen og forbedret musikkavspilling.

watchOS 4.1

Dette er noen av de nye funksjonene, forbedringene og feilrettingene i oppdateringen:

• Strøm musikk på Apple Watch Series 3 med Apple Music eller iCloud-musikkbibliotek.
  • Lytt til direktesendt radio på Beats 1, tilpassede stasjoner og stasjoner med innhold håndplukket av eksperter med den nye Radio-appen på Apple Watch Series 3.
  • Bruk Siri til å søke etter, oppdage og spille av sanger, spillelister eller album.
  • Synkroniser treningsdata med tredemøller, ellipsemaskiner, trappemaskiner og ergometersykler som støtter GymKit, for en mer nøyaktig måling av distanse, fart og energiforbrenning.
  • Det er nå mulig å koble fra et Wi-Fi-nettverk fra kontrollsenteret på Apple Watch Series 3 (GPS + mobilnett).
  • Det rettes en feil på Apple Watch Series 1 og nyere modeller der pulsvarslinger ble vist selv om funksjonen ikke var aktivert.
  • Det rettes en feil der noen brukere ikke fikk påminnelser om å reise seg.
  • Det rettes en feil der indikatoren for den gjeldende oppreisttimen ikke ble vist for noen brukere.
  • Det rettes en feil som førte til at alarmer uten lyd ikke ga følbar respons.
  • Det rettes en feil som hindret lading av Apple Watch (første generasjon) for noen brukere.
  • Det rettes en feil der komplikasjonen Sol opp/ned ikke alltid ble vist.
  • Mandarin gjenopprettes som standard dikteringsspråk for Kina.

Noen funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige i alle land eller områder. Finn ut mer på https://www.apple.com/watchos/feature-availability/

Du finner mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på https://support.apple.com/no-no/HT201222

watchOS 4.0.1

watchOS 4.0.1 retter feil som førte til at Apple Watch koblet til uautentiserte (kontrollerte) Wi-Fi-nettverk, for eksempel trådløse nettverk på offentlige steder som kaféer og hoteller, der brukeren sendes til en nettside før nettverket gjøres tilgjengelig.

Du kan lese mer om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer på https://support.apple.com/no-no/HT201222

watchOS 4

Urskiver

• En ny Siri-urskive gir deg oppdatert informasjon basert på tid, sted og vanene dine.
  • Det er lagt til nye animerte Toy Story-urskiver med Woody, Buzz Lightyear, Jessie og andre figurer.
  • Den nye Kaleidoskop-urskiven gjør statiske bilder om til symetriske mønstre.
  • Det er lagt til nye komplikasjoner for Siri, News, Puls, Spilles nå og Meldinger.

Aktivitet

• Smarte og personlige varslinger motiverer deg til å slutte aktivitetsringene dine hver dag.
  • Få månedlige utfordringer basert på forrige måneds aktivitetsnivå.
  • Nye animasjoner i fullskjerm markerer viktige milepæler, som når du oppnår prestasjoner eller slutter ringene dine.
  • Treningsdata blir nå inkludert når du svarer på varslinger om aktivitetsdeling.

Trening

• Appen har fått en ny design for hurtigstart av økter og nyttige grafikker etter treningstype.
  • Det er lagt til en ny intervalltreningsøkt med tilpassede bevegelses- og pulsalgoritmer for en mer nøyaktig måling av kaloriforbrenning.
  • Du kan nå registrere flere treningsformer i én økt.
  • Det er lagt til autosett for treningsøkter i basseng for å registrere distanse for hver type svømmetak og fart per økttype, og hvile spores automatisk.
  • Du kan angi at en synkronisert spilleliste skal spilles av automatisk når du starter en treningsøkt på Apple Watch Series 1 eller nyere.
  • Få tilgang til musikkontroller direkte i treningsappen under treningsøkter.
  • Angi at Ikke forstyrr skal slås på automatisk under treningsøkter.

Puls

• En ny graf viser pulsmålingene dine gjennom dagen.
  • Nye pulsmålinger og grafer viser hvilepulsen din (Apple Watch Series 1 eller nyere), puls under gange, snittpuls ved trening, og høyeste puls, restitusjonstid og pusteøkter i Pust-appen.
  • Bli varslet hvis pulsen din stiger over en angitt grense og du tilsynelatende har vært inaktiv de siste 10 minuttene. (Apple Watch Series 1 eller nyere)
  • Nåværende og historiske pulsdata arkiveres i Helse-appen på iPhone, inkludert de nye datatypene Pulsvariasjon og Maks VO2.

Musikk

• Appen har fått en ny design for å enkelt bla gjennom albumbilder.
  • Du kan nå synkronisere flere spillelister for avspilling lokalt med Bluetooth-hodetelefoner.
  • Synkroniser håndplukkede spillelister automatisk fra Apple Music, inkludert listene Spilles ofte, My New Music Mix og My Favorites Mix

Andre funksjoner og forbedringer

• News-appen presenterer de viktigste nyhetene i Top Stories og du kan arkivere saker for å lese dem senere på iPhone.
  • Slå på lommelykt og sikkerhetslys fra kontrollsenteret.
  • Naviger loddrett i Dock for å se nylig brukte apper.
  • Appskjermen er tilgjengelig i en alfabetisk visning.
  • Skriv e-post på klokken og bruk sveipebevegelser.
  • Talltastatur er tilgjengelig i Telefon-appen.
  • Eventuelle konflikter vises i kalenderinvitasjoner.
  • Skrible støttes nå på tysk.
  • Start gjentakende nedtellinger eller nedtellinger på under ett minutt.
  • Se stedsforslag og nylig besøkte steder i Kart.
  • Navn på kontakter og steder kan brukes i hurtigsvar.

Noen funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige i alle land eller områder. Finn ut mer på:

https://www.apple.com/watchos/no/feature-availability/

https://www.apple.com/no/watchos/

Du kan lese mer om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer på: https://support.apple.com/no-no/HT201222