Om watchOS 4-oppdateringer

Med watchOS 4 får Apple Watch flere intelligens- og treningsfunksjoner, inkludert en ny Siri-urskive, personlig aktivitetsveiledning, nye målinger i Puls-appen og en bedre Musikk-opplevelse.

watchOS 4.3.2

Denne oppdateringen inneholder forbedringer og feilrettinger.

Hvis du vil ha informasjon om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer, kan du gå til dette nettstedet: https://support.apple.com/HT201222

watchOS 4.3.1

watchOS 4.3.1 løser et problem som førte til at Apple Watch noen ganger ble stående fast på Apple-logoen under oppstart for enkelte brukere.

Hvis du vil ha informasjon om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer, kan du gå til dette nettstedet: https://support.apple.com/HT201222

watchOS 4.3

Denne oppdateringen inneholder nye funksjoner, forbedringer og feilrettinger.

• Styr volumet og avspillingen på HomePod fra Apple Watch

• Gjenoppretter muligheten til å styre musikk på iPhone

• Bruk hvilken som helst retning for Vekkerklokke-lademodus

• Siri-urskiven viser nå fremgangen mot lukking av aktivitetsringer og når nye sanger blir lagt til i Apple Music-mikser

• Løser et problem som gjorde at Aktivitet-prestasjoner ble feilaktig tildelt for enkelte brukere

• Løser et problem som gjorde at Siri-musikkommandoer ikke fungerte for enkelte lydenheter

Noen funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige i alle land eller regioner. Du finner mer informasjon på https://www.apple.com/no/watchos/feature-availability/

Hvis du vil ha mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen, går du til https://support.apple.com/HT201222

watchOS 4.2.3

watchOS 4.2.3 løser et problem som gjorde at visse tegnsekvenser kunne føre til at apper krasjet.

Hvis du vil ha informasjon om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer, kan du gå til dette nettstedet: https://support.apple.com/HT201222

watchOS 4.2.2

Denne oppdateringen inneholder forbedringer og feilrettinger.

Hvis du vil ha informasjon om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer, kan du gå til dette nettstedet: https://support.apple.com/HT201222

watchOS 4.2

Denne oppdateringen inneholder nye funksjoner, forbedringer og feilrettinger

• Send, be om og motta penger fra venner og familie med Apple Pay Cash i Meldinger eller ved å spørre Siri (kun USA)

• Legger til støtte for HomeKit-sprinkleranlegg og -kraner i Hjem

• Legger til støtte for en ny treningstype som gjør tredjepartsapper i stand til å spore avstand, gjennomsnittlig hastighet, antall løpeturer og nedstigningshøyde for snøsport med Apple Watch Series 3

• Løser et problem som gjorde at Apple Watch noen ganger kunne starte på nytt når man spurte Siri om været

• Løser et problem som gjorde at rulling i Puls var deaktivert for enkelte brukere

• Løser et problem som gjorde at det ikke var mulig å avbryte samtidige tidtakere eller alarmer uavhengig av hverandre

Noen funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige i alle land eller regioner. Du finner mer informasjon på https://www.apple.com/no/watchos/feature-availability/

Hvis du vil ha mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen, går du til https://support.apple.com/HT201222

watchOS 4.1

Nye funksjoner, forbedringer og feilrettinger, blant annet disse:

• Strøm musikk på Apple Watch Series 3 med Apple Music eller iCloud-musikkbibliotek

• Lytt til direktesendt radio på Beats 1, tilpassede stasjoner og stasjoner med musikk som er utvalgt av eksperter, med den nye Radio-appen på Apple Watch Series 3

• Bruk Siri til å finne, oppdage og spille av sanger, spillelister eller albumer

• Synkroniser treningsdata med GymKit-kompatible tredemøller, ellipsemaskiner, trappemøller og innendørssykler for mer nøyaktige målinger for avstand, tempo og energiforbrenning

• Mulighet til å koble fra wifi-nettverk i Kontrollsenter for Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular)

• Løser et problem med Apple Watch Series 1 og nyere som gjorde at Puls-varslinger ble levert selv om funksjonen ikke var aktivert

• Løser et problem som gjorde at noen brukere ikke mottok Oppreist-påminnelser

• Løser et problem som gjorde at den gjeldende Oppreist-timeindikatoren ikke ble vist for enkelte brukere

• Løser et problem som gjorde at følbar respons ikke ble levert for lydløse alarmer

• Løser et problem som gjorde at Apple Watch (1. generasjon) ikke ville lades for enkelte brukere

• Løser et problem som gjorde at Soloppgang/Solnedgang-komplikasjonen noen ganger ikke ble vist

• Gjenoppretter Mandarin som standard dikteringsspråk for Fastlands-Kina

Noen funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige i alle land eller regioner. Du finner mer informasjon på https://www.apple.com/no/watchos/feature-availability/

Hvis du vil ha mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen, går du til https://support.apple.com/HT201222

watchOS 4.0.1

watchOS 4.0.1 løser problemer som gjorde at Apple Watch koblet seg til ikke-autentiserte (portalbundne) wifi-nettverk, for eksempel dem man ofte finner på offentlige steder som kafeer og hoteller, hvor brukeren blir ført til en nettside før nettverket kan nås.

Hvis du vil ha informasjon om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer, kan du gå til dette nettstedet: https://support.apple.com/HT201222

watchOS 4

Urskiver

• Ny Siri-urskive som oppdaterer informasjon på en intelligent måte basert på klokkeslett, sted og daglige rutiner

• Nye animerte Toy Story-urskiver med Woody, Buzz Lightyear, Jesse med flere

• Ny Kaleidoskop-urskive som gjør statiske bilder om til symmetriske, sammenflettede mønstre

• Nye komplikasjoner for Siri, News, Puls, Spilles nå og Meldinger

Aktivitet

• Intelligente og personlige tilpassede varslinger som hjelper deg med å lukke aktivitetsringene dine hver dag

• Månedlige utfordringer basert på forrige måneds aktivitetsnivå

• Nye fullskjermsanimasjoner for å feire viktige milepæler, for eksempel når du oppnår prestasjoner eller lukker ringene dine

• Svar på varslinger om aktivitetsdeling inneholder nå treningsmålinger

Trening

• Appen har fått nytt design med rask oppstart og nyttig grafikk for ulike treningstyper

• Ny treningstype for HIIT (High Intensity Interval Training – intervalltrening med høy intensitet) med tilpassede bevegelses- og pulsalgoritmer for mer nøyaktig kalorisporing

• Støtte for flere treningstyper i én treningsøkt

• Automatiske sett for treningsøkter med svømming i basseng, inkludert avstand for hver type svømmetak og tempo for hvert sett, med automatisk justering for hviletid

• Muligheten til å starte synkroniserte musikkspillelister automatisk når du starter treningsøkter på Apple Watch Series 1 og nyere

• Tilgang til musikkontroller direkte i Trening-appen under treningsøkter

• Ikke forstyrr-valg som slås på automatisk under treningsøkter

Puls

• Ny visuell graf som viser pulsen for hele dagen

• Nye pulsmålinger og visuelle grafer for hvilepuls (Apple Watch Series 1 og nyere), gjennomsnittlig gangpuls, gjennomsnittlig og høyeste puls under trening, restitusjonstid og økter i Breathe-appen

• Mulighet til å bli varslet hvis pulsen din stiger over en angitt terskel mens du har sett ut til å være inaktiv i en periode på 10 minutter (Apple Watch Series 1 og nyere)

• Aktuelle og historiske pulsdata i Helse-appen på iPhone, inkludert nye datatyper for hjerterytmevariabilitet (HRV) og VO2 Max

Music

• Appen har fått nytt design, slik at det er lettere å bla gjennom albumkunsten

• Mulighet til å synkronisere flere spillelister for lokal avspilling med Bluetooth-hodetelefoner

• Synkroniser automatisk sammensatte spillelister fra Apple Music, inkludert Kraftig rotasjon, Min nye musikk-miksen og Mine favoritter-miksen

Andre funksjoner og forbedringer

• News-appen, med sammendrag av Topphistorier og Lagre for å lese på iPhone senere

• Lommelykt og sikkerhetslys i Kontrollsenter

• Vertikal rulling gjennom nylig brukte apper i Dock

• App-startskjermen er tilgjengelig i en alfabetisk listevisning

• Skriv ny-funksjon og sveipebevegelser i Mail

• Ringetastatur i Telefon-appen

• Konflikter vises i Kalender-invitasjoner

• Skrible-støtte for tysk

• Tidtakere på under et minutt og gjentakende tidtakere

• Foreslåtte og nylige steder i Kart

• Kontakter og steder i smarte svar

Noen funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige i alle land eller regioner. Du finner mer informasjon på

https://www.apple.com/no/watchos/feature-availability/

https://www.apple.com/no/watchos/

Hvis du vil ha informasjon om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer, kan du gå til dette nettstedet: https://support.apple.com/HT201222