Dette er nytt i GarageBand for iOS

Finn ut mer om de nyeste oppdateringene for GarageBand for iOS 2.3.

Bildet har ingen alternativ tekst

Lydbibliotek

Bruk det nye lydbiblioteket for å laste ned flere gratispakker med instrumenter, looper og lyder.

Finn ut mer

Bildet har ingen alternativ tekst

Rytme-sequencer

Lag rytmer inspirert av klassiske elektroniske trommemaskiner med Rytme-sequencer.

Finn ut mer

Bildet har ingen alternativ tekst

Støtte for iOS 11

Støtte for utvidet deling og lagringsalternativer med Filer-appen i iOS 11.

Finn ut mer

Og mye mer

• Oppdatert for Super Retina-skjermen på iPhone X

• Det finnes ytterligere tre trommeslagere som spiller perkusjon i stilene Pop, Songwriter og Latin*

• Spill og ta opp tradisjonelle instrumenter fra Kina, fastlandet og Japan, inkludert guzcheng, koto og taikotrommer*

• Det finnes en større visning av Audio Unit-tillegg for kompatible instrumenter og effekter fra tredjeparter

• Opptak, miksing og eksportering av sanger kan gjøres med 24-bits lydoppløsning

• Du får en iMessage-klistremerkepakke med GarageBand-instrumentikoner

*Krever gratis nedlasting fra GarageBand-lydbiblioteket