Om iOS 7-oppdateringer

Denne oppdateringen inneholder en vakker, ny design og hundrevis av nye funksjoner.

iOS 7.1.2

Oppdateringen inneholder problemløsninger og sikkerhetsoppdateringer, deriblant:

• iBeacon-forbindelse og -stabilitet er forbedret.

• Det rettes en feil knyttet til dataoverføring for tredjepartstilbehør, deriblant strekkodeskannere.

• Det rettes en feil med databeskyttelse av Mail-vedlegg.

Du finner mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=no_NO

iOS 7.1.1

Oppdateringen inneholder forbedringer, problemløsninger og sikkerhetsoppdateringer, deriblant:

• Fingeravtrykksgjenkjenning med Touch ID er forbedret.

• Det rettes en feil som kunne påvirke tastaturytelsen.

• Det rettes en feil med bruk av Bluetooth-tastaturer med VoiceOver aktivert.

Du finner mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på:http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=no_NO

iOS 7.1

Oppdateringen inneholder forbedringer og problemløsninger, blant annet disse:

• CarPlay

• iOS-grensesnittet har blitt designet for bil.

• Koble iPhone-enheten din til en CarPlay-aktivert bil.

• Tjenesten støtter Telefon, Musikk, Kart, Meldinger og tredjepartsprogrammer som spiller av lyd.

• Kontroller tjenesten med Siri eller med berøringsskjermen, knapper og brytere i bilen.

• Siri

• Du kan nå manuelt styre når Siri lytter til det du sier, ved å holde nede Hjem-knappen mens du snakker og slippe den når du er ferdig, i stedet for at Siri automatisk skal forstå når du har snakket ferdig.

• Det legges til nye og mer naturlige kvinne- og mannsstemmer for kinesisk (mandarin), britisk engelsk, australsk engelsk og japansk.

• iTunes Radio

• Søkefeltet over Anbefalte stasjoner gjør det enkelt å søke etter stasjoner basert på favorittartisten eller favorittsangen din.

• Kjøp albumer med ett enkelt trykk fra Spilles nå-visningen.

• Abonner på iTunes Match på iPhone, iPad eller iPod touch for å nyte iTunes Radio uten reklame.

• Kalender

• Du kan se avtaler i en måndesvisning.

• Landsspesifikke helligdager legges automatisk til for mange land.

• Tilgjengelighet

• Innstillingen Halvfet tekst inkluderer nå tastaturet, Kalkulator og mange symbolglyffer.

• Innstillingen Reduser bevegelse inkluderer nå Været, Meldinger og animasjoner av fleroppgavehandlinger.

• Det legges til nye innstillinger for å vise knappeformer, gjøre fargene i programmer mørkere og redusere hvitpunkt.

• En ny kamerainnstilling aktiverer HDR automatisk for iPhone 5s.

• iCloud-nøkkelring støttes nå i flere land.

• Varsler om FaceTime-anrop fjernes automatisk fra én enhet når du svarer anropet på en annen.

• Det rettes en feil som kunne føre til at Hjem-skjermen noen ganger krasjet.

• Fingeravtrykksgjenkjenning med Touch ID er forbedret.

• iPhone 4 får forbedret ytelse.

• Det rettes en feil der merket over Mail-symbolet ikke ble vist riktig hvis antallet uleste meldinger var større enn 10 000.

• Oppdateringen inneholder også flere grensesnittforbedringer.

Du finner mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=no_NO

iOS 7.0.6

Denne sikkerhetsoppdateringen inneholder en rettelse for verifisering av SSL-tilkobling.

Hvis du vil ha informasjon om sikkerhetsinnholdet i oppdateringen, kan du besøke dette webområdet: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=no_NO

Tilgjengelig via iTunes.

iOS 7.0.5

Korrigerer nettverkstilgangen på enkelte modeller av iPhone 5s og iPhone 5c som er solgt i fastlands-Kina.

Du finner mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=no_NO

iOS 7.0.4

Denne oppdateringen inneholder problemløsninger og forbedringer, og retter blant annet en feil som førte til at FaceTime-anrop mislyktes for noen brukere.

Du finner mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på:http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=no_NO

iOS 7.0.3

Oppdateringen inneholder forbedringer og problemløsninger, blant annet disse:

• iCloud-nøkkelring holder styr på kontonavn, passord og kredittkortnummer for deg på alle enhetene dine.

• En ny passordgenerator i Safari kan foreslå unike, vanskelige passord for Internett-kontoene dine.

• Låst skjerm forsinker visningen av «skyv for å vise» hvis Touch-ID er aktivert.

• Du kan igjen søke på Internett og Wikipedia fra Spotlight-søkefeltet.

• Oppdateringen retter en feil der noen brukere ikke kunne sende iMessage-meldinger.

• Oppdateringen retter en feil som kunne forhindre aktivering av iMessage.

• Systemet er mer stabilt under bruk av iWork-programmer.

• Det er rettet en feil i kalibreringen av akselerometeret.

• Oppdateringen løser et problem som kunne føre til at Siri og VoiceOver brukte en stemme av lavere kvalitet.

• Oppdateringen retter opp en feil som gjorde at andre kunne omgå skjermkoden.

• Innstillingen Reduser bevegelse er forbedret for å gjøre bevegelsene og animasjonen svakere.

• Det er rettet en feil som kunne føre til for følsomt VoiceOver-inndata.

• Innstillingen Halvfet tekst er oppdatert til å også endre teksten på nummertastaturet.

• Oppdateringen løser et problem som kunne føre til at enheter under tilsyn ikke svarte etter programvareoppdateringen.

Du finner mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=no_NO

iOS 7.0.1

Denne oppdateringen inneholder feilrettelser og forbedringer.

Merk: For iPhone 5c og iPhone 5s

Tilgjengelig via iTunes og trådløst.

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du se iOS: Slik oppdaterer du iPhone, iPad eller iPod touch.

iOS 7

Denne oppdateringen inneholder en vakker, ny design og hundrevis av nye funksjoner, blant annet følgende:

• Ny design

• Systemgrensesnittet og hvert enkelt innebygde program har fåt en helt ny design.

• Bevegelser og animasjoner, lag og gjennomsiktighet skaper dybde på skjermen.

• Operativsystemet har fått en elegant, ny fargepalett og ny typografi.

• Systemlyder og ringetoner er oppdaterte.

• Kontrollsenter

• Få rask tilgang til ofte brukte kontroller og programmer ved å dra opp fra bunnen av skjermen med en finger.

• Slå av og på Flymodus, Wi-Fi, Bluetooth og Ikke forstyrr, juster lysstyrken på skjermen, bruk mediekontroller eller slå på AirPlay og AirDrop.

• Åpne lommelykten, nedtelleren, kalkulatoren, kameraet eller musikkontrollene.

• Forbedringer i Varslingssenter

• En ny dagsvisning gir deg en oversikt over dagen din, inkludert været, kalenderen og aksjekurser.

• Hvis du lukker en varsling på én enhet, lukkes den på alle enhetene dine.

• Fleroppgaveforbedringer

• Når du veksler mellom programmer, forhåndsvises skjermen til hvert åpne program.

• Alle programmer har mulighet til å oppdatere innhold i bakgrunnen.

• Kameraforbedringer

• Dra for å veksle mellom ulike kameramoduser (video, stillbilde, kvadratisk bilde og panorama).

• Legg til bildefiltre i sanntid med iPhone 4S eller nyere og iPod touch (femte generasjon).

• Bilder-forbedringer

• Bildene og videoene dine organiseres automatisk etter tid og sted i Øyeblikk-visningen.

• iCloud-bildedeling inneholder en ny aktivitetsvisning, du kan legge til videoer og flere brukere kan laste opp til samme bildestrøm.

• Legg til filtereffekter på bildene.

• Flickr og Vimeo støttes.

• AirDrop

• Du kan raskt og enkelt dele innhold med personer i nærheten.

• Overføringer krypteres på en sikker måte, og det er ingen krav om konfigurering eller nettverk.

• Funksjonen støttes på iPhone 5, iPad (fjerde generasjon), iPad mini og iPod touch (femte generasjon) og krever en iCloud-konto.

• Safari-forbedringer

• En ny iPhone-fanevisning der du enkelt kan veksle mellom åpne nettsider.

• Safari har nå ett smart søkefelt for både søk og nettadresser.

• Delte koblinger viser nettsider som er delt av personer du følger på Twitter.

• iTunes Radio

• En tjeneste for å strømme radio.

• Velg blant mer enn 250 aktuelle og sjangerbaserte stasjoner.

• Start din egen stasjon fra en artist eller en sang.

• Siri-forbedringer

• Nye, mer naturlige manns- og kvinnestemmer for amerikansk engelsk, fransk og tysk.

• Søkeresultater fra Wikipedia, Twitter-søk og Bing er integrert.

• Du kan endre innstillinger for Wi-Fi, Bluetooth og lysstyrke.

• Siri støttes på iPhone 4S, iPhone 5, iPad med Retina-skjerm, iPad mini og iPod touch (femte generasjon)

• App Store-forbedringer

• Populært i nærheten viser relevante programmer for der du befinner deg.

• Finn barnevennlige programmer i kategorien Barn.

• Oppdater programmene dine automatisk.

• Aktiveringslås med Finn iPhone

• Hvis du slår av Finn iPhone, sletter enheten, aktiverer på nytt eller logger av iCloud, må du nå oppgi Apple-ID-passordet ditt.

• Du kan sende en tilpasset melding til enheten selv etter at den har blitt slettet eksternt.

• iTunes Store-forbedringer

• Forhåndsvis og kjøp sanger du har lyttet til i iTunes Radio, fra iTunes Store.

• Legg til objekter i og utfør kjøp fra iTunes-ønskelisten din.

• Skann koder med kameraet for å løse inn iTunes-gavekort.

• Musikkforbedringer

• Spill av kjøpt musikk fra iCloud.

• Roter iPhone- eller iPod touch-enheten for å vise en albumvisning av musikken din.

• Videoer-forbedringer

• Spill av kjøpte filmer og TV-programmer fra iCloud.

• Vis lignende filmer og TV-programmer under Relatert.

• Kartforbedringer

• Du kan nå få veibeskrivelse sving for sving også for fotgjengere.

• Kveldsmodus aktiveres automatisk.

• Bokmerker deles på tvers av enheter via iCloud.

• Mail-forbedringer

• Mail inneholder nye smarte postkasser, inkludert Lest, Ulest, Vedlegg, Alle utkast og Til eller Kopi.

• Søkefunksjonen er forbedret.

• Vis PDF-merknader.

• Ring med kun lyd i FaceTime.

• Blokker uønskede nummer i Telefon, Meldinger og FaceTime.

• Det er lagt til støtte for å sende lange MMS-meldinger.

• Dra ned med fingeren på hvilken som helst Hjem-skjerm for å vise Spotlight-søkefeltet.

• Skann kort for å legge dem til i Passbook.

• Det er lagt til nye ringetoner, alarmer, varsler og systemlyder.

• Du kan vise definisjoner av markerte ord på tre nye språk: italiensk, koreansk og nederlandsk

• Kompass-programmet inneholder nå en helningsmåler.

• Wi-Fi HotSpot 2.0 støttes

• Tilgjengelighetsfunksjoner

• Personer med bevegelseshemminger kan kontrollere enheten med Bryterkontroll.

• Velg mellom ulike typer skjult teksting.

• VoiceOver støtter håndskriftinndata.

• Matematikkinndata støtter bruk av Nemeth Braille i VoiceOver

• Velg blant flere ulike høykvalitetsstemmer for VoiceOver og opplesing av markert tekst.

• iPhone 5 og iPod touch (femte generasjon) har støtte for høreapparater som er laget spesielt for iPhone, og for lyd i stereo.

• Bedriftsfunksjoner

• Administrer hvilke programmer og kontoer som brukes for å åpne dokumenter og vedlegg.

• Bruk VPN per program.

• Behandle App Store-lisenser.

• Engangspålogging for bedriftskontoer.

• Konfigurer administrerte programmer eksternt.

• Oppdateringen inneholder automatisk databeskyttelse for tredjepartsprogrammer.

• Synkroniser Exchange-notater.

• Installer tilpassede fonter.

• Oppdateringen inneholder nye administrasjonsforespørsler og restriksjoner.

• Utdanningsfunksjoner

• Mobile device management er lagt til for Apple TV.

• Forespør Like skjermer via AirPlay fra en student sin enhet til Apple TV.

• Forhåndskonfigurer AirPlay-mål og AirPrint-skrivere.

• MDM-registrering er gjort enklere.

• Begrens endringer i kontoer.

• Filtrer nettinnhold.

• Autoriserte programmer kan starte i enkeltprogrammodus.

• Konfigurer tilgjengelighetsinnstillinger for enkeltprogrammodus.

• Funksjoner for fastlands-Kina

• Tencent Weibo er integrert.

• Det er lagt til en tospråklig kinesisk-engelsk ordbok.

• Oppdateringen inneholder forbedret og mer nøyaktig håndtering av håndskriftinndata, uavhengig strekrekkefølge og støtte for innmating av flere tegn samtidig.

• Problemløsninger

Noen funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige i alle land eller områder.

Du finner mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=no_NO