Om iOS 7-oppdateringer

Denne oppdateringen inneholder en vakker, ny design og hundrevis av nye funksjoner.

iOS 7.1.2

Oppdateringen inneholder problemløsninger og sikkerhetsoppdateringer, deriblant:

• iBeacon-forbindelse og -stabilitet er forbedret.
  • Det rettes en feil knyttet til dataoverføring for tredjepartstilbehør, deriblant strekkodeskannere.
  • Det rettes en feil med databeskyttelse av Mail-vedlegg.

Du finner mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=no_NO

iOS 7.1.1

Oppdateringen inneholder forbedringer, problemløsninger og sikkerhetsoppdateringer, deriblant:

• Fingeravtrykksgjenkjenning med Touch ID er forbedret.
  • Det rettes en feil som kunne påvirke tastaturytelsen.
  • Det rettes en feil med bruk av Bluetooth-tastaturer med VoiceOver aktivert.

Du finner mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på:http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=no_NO

iOS 7.1

Oppdateringen inneholder forbedringer og problemløsninger, blant annet disse:

• CarPlay
    • iOS-grensesnittet har blitt designet for bil.
    • Koble iPhone-enheten din til en CarPlay-aktivert bil.
    • Tjenesten støtter Telefon, Musikk, Kart, Meldinger og tredjepartsprogrammer som spiller av lyd.
    • Kontroller tjenesten med Siri eller med berøringsskjermen, knapper og brytere i bilen.
  • Siri
    • Du kan nå manuelt styre når Siri lytter til det du sier, ved å holde nede Hjem-knappen mens du snakker og slippe den når du er ferdig, i stedet for at Siri automatisk skal forstå når du har snakket ferdig.
    • Det legges til nye og mer naturlige kvinne- og mannsstemmer for kinesisk (mandarin), britisk engelsk, australsk engelsk og japansk.
  • iTunes Radio
    • Søkefeltet over Anbefalte stasjoner gjør det enkelt å søke etter stasjoner basert på favorittartisten eller favorittsangen din.
    • Kjøp albumer med ett enkelt trykk fra Spilles nå-visningen.
    • Abonner på iTunes Match på iPhone, iPad eller iPod touch for å nyte iTunes Radio uten reklame.
  • Kalender
    • Du kan se avtaler i en måndesvisning.
    • Landsspesifikke helligdager legges automatisk til for mange land.
  • Tilgjengelighet
    • Innstillingen Halvfet tekst inkluderer nå tastaturet, Kalkulator og mange symbolglyffer.
    • Innstillingen Reduser bevegelse inkluderer nå Været, Meldinger og animasjoner av fleroppgavehandlinger.
    • Det legges til nye innstillinger for å vise knappeformer, gjøre fargene i programmer mørkere og redusere hvitpunkt.
  • En ny kamerainnstilling aktiverer HDR automatisk for iPhone 5s.
  • iCloud-nøkkelring støttes nå i flere land.
  • Varsler om FaceTime-anrop fjernes automatisk fra én enhet når du svarer anropet på en annen.
  • Det rettes en feil som kunne føre til at Hjem-skjermen noen ganger krasjet.
  • Fingeravtrykksgjenkjenning med Touch ID er forbedret.
  • iPhone 4 får forbedret ytelse.
  • Det rettes en feil der merket over Mail-symbolet ikke ble vist riktig hvis antallet uleste meldinger var større enn 10 000.
  • Oppdateringen inneholder også flere grensesnittforbedringer.

Du finner mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=no_NO

iOS 7.0.6

Denne sikkerhetsoppdateringen inneholder en rettelse for verifisering av SSL-tilkobling.

Hvis du vil ha informasjon om sikkerhetsinnholdet i oppdateringen, kan du besøke dette webområdet: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=no_NO

Tilgjengelig via iTunes.

iOS 7.0.5

Korrigerer nettverkstilgangen på enkelte modeller av iPhone 5s og iPhone 5c som er solgt i fastlands-Kina.

Du finner mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=no_NO

iOS 7.0.4

Denne oppdateringen inneholder problemløsninger og forbedringer, og retter blant annet en feil som førte til at FaceTime-anrop mislyktes for noen brukere.

Du finner mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på:http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=no_NO

iOS 7.0.3

Oppdateringen inneholder forbedringer og problemløsninger, blant annet disse:

• iCloud-nøkkelring holder styr på kontonavn, passord og kredittkortnummer for deg på alle enhetene dine.
  • En ny passordgenerator i Safari kan foreslå unike, vanskelige passord for Internett-kontoene dine.
  • Låst skjerm forsinker visningen av «skyv for å vise» hvis Touch-ID er aktivert.
  • Du kan igjen søke på Internett og Wikipedia fra Spotlight-søkefeltet.
  • Oppdateringen retter en feil der noen brukere ikke kunne sende iMessage-meldinger.
  • Oppdateringen retter en feil som kunne forhindre aktivering av iMessage.
  • Systemet er mer stabilt under bruk av iWork-programmer.
  • Det er rettet en feil i kalibreringen av akselerometeret.
  • Oppdateringen løser et problem som kunne føre til at Siri og VoiceOver brukte en stemme av lavere kvalitet.
  • Oppdateringen retter opp en feil som gjorde at andre kunne omgå skjermkoden.
  • Innstillingen Reduser bevegelse er forbedret for å gjøre bevegelsene og animasjonen svakere.
  • Det er rettet en feil som kunne føre til for følsomt VoiceOver-inndata.
  • Innstillingen Halvfet tekst er oppdatert til å også endre teksten på nummertastaturet.
  • Oppdateringen løser et problem som kunne føre til at enheter under tilsyn ikke svarte etter programvareoppdateringen.

Du finner mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=no_NO

iOS 7.0.1

Denne oppdateringen inneholder feilrettelser og forbedringer.

Merk: For iPhone 5c og iPhone 5s

Tilgjengelig via iTunes og trådløst.

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du se iOS: Slik oppdaterer du iPhone, iPad eller iPod touch

iOS 7

Denne oppdateringen inneholder en vakker, ny design og hundrevis av nye funksjoner, blant annet følgende:

• Ny design
    • Systemgrensesnittet og hvert enkelt innebygde program har fåt en helt ny design.
    • Bevegelser og animasjoner, lag og gjennomsiktighet skaper dybde på skjermen.
    • Operativsystemet har fått en elegant, ny fargepalett og ny typografi.
    • Systemlyder og ringetoner er oppdaterte.
  • Kontrollsenter
    • Få rask tilgang til ofte brukte kontroller og programmer ved å dra opp fra bunnen av skjermen med en finger.
    • Slå av og på Flymodus, Wi-Fi, Bluetooth og Ikke forstyrr, juster lysstyrken på skjermen, bruk mediekontroller eller slå på AirPlay og AirDrop.
    • Åpne lommelykten, nedtelleren, kalkulatoren, kameraet eller musikkontrollene.
  • Forbedringer i Varslingssenter
    • En ny dagsvisning gir deg en oversikt over dagen din, inkludert været, kalenderen og aksjekurser.
    • Hvis du lukker en varsling på én enhet, lukkes den på alle enhetene dine.
  • Fleroppgaveforbedringer
    • Når du veksler mellom programmer, forhåndsvises skjermen til hvert åpne program.
    • Alle programmer har mulighet til å oppdatere innhold i bakgrunnen.
  • Kameraforbedringer
    • Dra for å veksle mellom ulike kameramoduser (video, stillbilde, kvadratisk bilde og panorama).
    • Legg til bildefiltre i sanntid med iPhone 4S eller nyere og iPod touch (femte generasjon).
  • Bilder-forbedringer
    • Bildene og videoene dine organiseres automatisk etter tid og sted i Øyeblikk-visningen.
    • iCloud-bildedeling inneholder en ny aktivitetsvisning, du kan legge til videoer og flere brukere kan laste opp til samme bildestrøm.
    • Legg til filtereffekter på bildene.
    • Flickr og Vimeo støttes.
  • AirDrop
    • Du kan raskt og enkelt dele innhold med personer i nærheten.
    • Overføringer krypteres på en sikker måte, og det er ingen krav om konfigurering eller nettverk.
    • Funksjonen støttes på iPhone 5, iPad (fjerde generasjon), iPad mini og iPod touch (femte generasjon) og krever en iCloud-konto.
  • Safari-forbedringer
    • En ny iPhone-fanevisning der du enkelt kan veksle mellom åpne nettsider.
    • Safari har nå ett smart søkefelt for både søk og nettadresser.
    • Delte koblinger viser nettsider som er delt av personer du følger på Twitter.
  • iTunes Radio
    • En tjeneste for å strømme radio.
    • Velg blant mer enn 250 aktuelle og sjangerbaserte stasjoner.
    • Start din egen stasjon fra en artist eller en sang.
  • Siri-forbedringer
    • Nye, mer naturlige manns- og kvinnestemmer for amerikansk engelsk, fransk og tysk.
    • Søkeresultater fra Wikipedia, Twitter-søk og Bing er integrert.
    • Du kan endre innstillinger for Wi-Fi, Bluetooth og lysstyrke.
    • Siri støttes på iPhone 4S, iPhone 5, iPad med Retina-skjerm, iPad mini og iPod touch (femte generasjon)
  • App Store-forbedringer
    • Populært i nærheten viser relevante programmer for der du befinner deg.
    • Finn barnevennlige programmer i kategorien Barn.
    • Oppdater programmene dine automatisk.
  • Aktiveringslås med Finn iPhone
    • Hvis du slår av Finn iPhone, sletter enheten, aktiverer på nytt eller logger av iCloud, må du nå oppgi Apple-ID-passordet ditt.
    • Du kan sende en tilpasset melding til enheten selv etter at den har blitt slettet eksternt.
  • iTunes Store-forbedringer
    • Forhåndsvis og kjøp sanger du har lyttet til i iTunes Radio, fra iTunes Store.
    • Legg til objekter i og utfør kjøp fra iTunes-ønskelisten din.
    • Skann koder med kameraet for å løse inn iTunes-gavekort.
  • Musikkforbedringer
    • Spill av kjøpt musikk fra iCloud.
    • Roter iPhone- eller iPod touch-enheten for å vise en albumvisning av musikken din.
  • Videoer-forbedringer
    • Spill av kjøpte filmer og TV-programmer fra iCloud.
    • Vis lignende filmer og TV-programmer under Relatert.
  • Kartforbedringer
    • Du kan nå få veibeskrivelse sving for sving også for fotgjengere.
    • Kveldsmodus aktiveres automatisk.
    • Bokmerker deles på tvers av enheter via iCloud.
  • Mail-forbedringer
    • Mail inneholder nye smarte postkasser, inkludert Lest, Ulest, Vedlegg, Alle utkast og Til eller Kopi.
    • Søkefunksjonen er forbedret.
    • Vis PDF-merknader.
  • Ring med kun lyd i FaceTime.
  • Blokker uønskede nummer i Telefon, Meldinger og FaceTime.
  • Det er lagt til støtte for å sende lange MMS-meldinger.
  • Dra ned med fingeren på hvilken som helst Hjem-skjerm for å vise Spotlight-søkefeltet.
  • Skann kort for å legge dem til i Passbook.
  • Det er lagt til nye ringetoner, alarmer, varsler og systemlyder.
  • Du kan vise definisjoner av markerte ord på tre nye språk: italiensk, koreansk og nederlandsk
  • Kompass-programmet inneholder nå en helningsmåler.
  • Wi-Fi HotSpot 2.0 støttes
  • Tilgjengelighetsfunksjoner
    • Personer med bevegelseshemminger kan kontrollere enheten med Bryterkontroll.
    • Velg mellom ulike typer skjult teksting.
    • VoiceOver støtter håndskriftinndata.
    • Matematikkinndata støtter bruk av Nemeth Braille i VoiceOver
    • Velg blant flere ulike høykvalitetsstemmer for VoiceOver og opplesing av markert tekst.
    • iPhone 5 og iPod touch (femte generasjon) har støtte for høreapparater som er laget spesielt for iPhone, og for lyd i stereo.
  • Bedriftsfunksjoner
    • Administrer hvilke programmer og kontoer som brukes for å åpne dokumenter og vedlegg.
    • Bruk VPN per program.
    • Behandle App Store-lisenser.
    • Engangspålogging for bedriftskontoer.
    • Konfigurer administrerte programmer eksternt.
    • Oppdateringen inneholder automatisk databeskyttelse for tredjepartsprogrammer.
    • Synkroniser Exchange-notater.
    • Installer tilpassede fonter.
    • Oppdateringen inneholder nye administrasjonsforespørsler og restriksjoner.
  • Utdanningsfunksjoner
    • Mobile device management er lagt til for Apple TV.
    • Forespør Like skjermer via AirPlay fra en student sin enhet til Apple TV.
    • Forhåndskonfigurer AirPlay-mål og AirPrint-skrivere.
    • MDM-registrering er gjort enklere.
    • Begrens endringer i kontoer.
    • Filtrer nettinnhold.
    • Autoriserte programmer kan starte i enkeltprogrammodus.
    • Konfigurer tilgjengelighetsinnstillinger for enkeltprogrammodus.
  • Funksjoner for fastlands-Kina
    • Tencent Weibo er integrert.
    • Det er lagt til en tospråklig kinesisk-engelsk ordbok.
    • Oppdateringen inneholder forbedret og mer nøyaktig håndtering av håndskriftinndata, uavhengig strekrekkefølge og støtte for innmating av flere tegn samtidig.
  • Problemløsninger

Noen funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige i alle land eller områder.

Du finner mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=no_NO