Hvor du kan betale for kollektivtransport med Apple Pay

Finn ut hvor du kan bruke Apple Pay til å betale for transport på iPhone og Apple Watch, og hvor du kan bruke ekspressreisemodus.

Bruk Apple Pay til å betale for kollektivtransport

Du kan betale for kollektivtransport med Apple Pay på to ulike måter:

Se hvor du kan bruke de ulike måtene å betale for kollektivtransport med Apple Pay på:

Hvor du kan bruke Apple Pay på transport med ekspressreisemodus

Du kan bruke ekspressreisemodus til å betale for reiser med Apple Pay i disse landene eller regionene. Avhengig av hvilket transportselskap du bruker, kan det hende du kan konfigurere et kort i Wallet for ekspressreisemodus* eller bruke ekspressreisemodus med et betalingskort i Wallet.

*Det er ikke alle reisekort som støttes. Hør med kortutstederen din for å få informasjon om reisekort du kan legge til i Apple Pay.

Kina, fastlandet

Japan

• Alle former for kollektivtransport som godtar Suica

USA

Hvor du kan bruke Apple Pay på transport uten ekspressreisemodus

Hvis du ikke bruker ekspressreisemodus, må du bruke Face ID, Touch ID eller kode til å autentisere reisekjøpet på transportterminalen eller ved utgangen. Her er noen flere land og regioner hvor du kan betale for transport med betalingskort i Wallet på iPhone og Apple Watch hvis du ikke bruker ekspressreisemodus:**

Australia

Russland

Canada

• Vancouver: TransLink

Kina, fastlandet

• Guangzhou: UnionPay (CUP)-kredittkort
  • Hangzhou: UnionPay (CUP)-kreditt- og debetkort

Storbritannia

London: Transport for London (TfL)

USA

**Kontakt transportselskapet for å finne ut om de støtter betaling med Apple Pay.