Hvor du kan betale for kollektivtransport med Apple Pay

Finn ut hvor du kan bruke Apple Pay til å betale for transport på iPhone og Apple Watch, og hvor du kan bruke ekspressreisemodus.

Bruk Apple Pay til å betale for kollektivtransport

Du kan betale for kollektivtransport med Apple Pay på to ulike måter:

Se hvor du kan bruke de ulike måtene å betale for kollektivtransport med Apple Pay på:

Hvor du kan bruke Apple Pay på transport med ekspressreisemodus

Du kan bruke ekspressreisemodus til å betale for reiser med Apple Pay i disse landene eller regionene. Avhengig av hvilket transportselskap du bruker, kan det hende du kan konfigurere et kort i Wallet for ekspressreisemodus* eller bruke ekspressreisemodus med et betalingskort i Wallet.

*Det er ikke alle reisekort som støttes. Hør med kortutstederen din for å få informasjon om reisekort du kan legge til i Apple Pay.

Kina, fastlandet

Japan

• Alle former for kollektivtransport som godtar Suica

Storbritannia

• London: Transport for London (TfL)

USA

Hvor du kan bruke Apple Pay på transport uten ekspressreisemodus

Hvis du ikke bruker ekspressreisemodus, må du bruke Face ID, Touch ID eller kode til å autentisere reisekjøpet på transportterminalen eller ved utgangen. Her er noen flere land og regioner hvor du kan betale for transport med betalingskort i Wallet på iPhone og Apple Watch hvis du ikke bruker ekspressreisemodus:**

Australia

Russland

Canada

• Vancouver: TransLink

Kina, fastlandet

• Guangzhou: UnionPay (CUP)-kredittkort
  • Hangzhou: UnionPay (CUP)-kreditt- og debetkort

USA

**Kontakt transportselskapet for å finne ut om de støtter betaling med Apple Pay.