Land og regioner som støtter Apple Pay

Med Apple Pay kan du bruke iPhone, iPad, Apple Watch og Mac til å betale på en enkel, sikker og privat måte.

Apple Pay aksepteres i alle butikker, apper og på Internett i Safari der disse symbolene og merkene vises. Du kan legge til kredittkort, debetkort eller forhåndsbetalte kort fra deltakende banker og kortutsendere i disse landene og regionene:

Stillehavsområdet av Asia

Australia

Kina*

Hongkong

Japan

New Zealand

Singapore

Taiwan

Finn ut mer om deltakende banker og kortutstedere i Stillehavsområdet av Asia.

* I Kina kan du bruke Apple Pay på nettet i Safari kun på kompatible iPhone- og iPad-modeller med iOS 11.2 eller nyere.

Europa

Danmark

Finland

Frankrike

Guernsey

Irland

Isle of Man

Italia

Jersey

Monaco

Norge

Polen

Russland

San Marino

Spania

Sverige

Sveits

Ukraina

Storbritannia

Vatikanstaten

Finn ut mer om deltakende banker i Europa.

Latin-Amerika og Karibia

Brasil

Midtøsten

De forente arabiske emirater

Finn ut mer om deltakende banker i Midtøsten.

Nord-Amerika

Canada

USA

Finn ut mer om deltakende banker i Nord-Amerika.

Å sende og motta penger med Apple Pay og Apple Pay Cash-kort er tjenester som kun er tilgjengelige i USA. De tilbys av Green Dot Bank, medlem av FDIC.

Business Chat er for øyeblikket i beta og blir tilgjengelig for bedrifter på en løpende utgivelsesplan. Business Chat er bare tilgjengelig i USA.