Land og regioner som støtter Apple Pay

Med Apple Pay kan du bruke iPhone, iPad, Apple Watch og Mac til å betale på en enkel, sikker og privat måte.

Apple Pay aksepteres i alle butikker, apper og på internett i Safari der disse symbolene og merkene vises. Du kan legge til kredittkort, debetkort eller forhåndsbetalte kort fra deltakende banker og kortutstedere i disse landene og regionene:

Afrika

Marokko

Sør-Afrika

Finn ut mer om deltakende banker og kortutstedere i Afrika.

Asia og Stillehavsområdet

Australia

Kina, fastlandet*

Hongkong

Japan

Macao

Malaysia

New Zealand

Singapore

Sør-Korea

Taiwan

Vietnam

Finn ut mer om deltakende banker og kortutstedere i Stillehavsområdet av Asia.

* I Fastlands-Kina kan du bruke Apple Pay på nettet i Safari kun på kompatible iPhone- og iPad-modeller med iOS 11.2 eller nyere.

Europa

Armenia

Østerrike

Aserbajdsjan

Hviterussland

Belgia

Bulgaria

Kroatia

Kypros

Tsjekkia

Danmark

Estland

Færøyene

Finland

Frankrike

Georgia

Tyskland

Hellas

Grønland

Guernsey

Ungarn

Island

Irland

Isle of Man

Italia

Kasakhstan

Jersey

Latvia

Liechtenstein

Litauen

Luxembourg

Malta

Moldova

Monaco

Montenegro

Nederland

Norge

Polen

Portugal

Romania

San Marino

Serbia

Slovakia

Slovenia

Spania

Sverige

Sveits

Ukraina

Storbritannia

Vatikanstaten

Finn ut mer om deltakende banker i Europa.

Latin-Amerika og Karibia

Argentina

Brasil

Chile

Colombia

Costa Rica

El Salvador

Guatemala

Honduras

Mexico

Panama

Peru

Finn ut mer om deltakende banker i Latin-Amerika og Karibia.

Midtøsten

Bahrain

Israel

Jordan

Kuwait

Palestina

Qatar

Saudi-Arabia

De forente arabiske emirater

Finn ut mer om deltakende banker i Midtøsten.

Nord-Amerika

Canada

USA

Finn ut mer om deltakende banker i Nord-Amerika.

Sending og mottak av penger med Apple Pay og Apple Cash-kort er tjenester som kun er tilgjengelige i USA. De tilbys av Green Dot Bank, medlem av FDIC.

Apple Card er bare tilgjengelig i USA. Apple Card utstedes av Goldman Sachs Bank USA, Salt Lake City-kontoret.

I noen land og regioner blir Spør bedriften tilgjengelig for bedrifter ifølge en løpende tidsplan.