Bruke toner og ringetoner på iPhone, iPad eller iPod touch

Finn ut hvordan du endrer lyden du hører når du mottar et anrop, en SMS eller en e-post, eller et annet varsel, på iPhone, iPad eller iPod touch. Velg blant en rekke innebygde lyder, eller kjøp ringetoner fra iTunes Store.

Slik endrer du ringetone

1. Gå til Innstillinger > Lyder og følbar respons.
  2. Under Lyder og vibreringsmønstre trykker du på lyden du vil endre.
  3. Trykk på en ringetone eller varsellyd for å høre den og angi den som den nye lyden.

Angi en ringetone eller SMS-tone for en kontakt

1. Åpne Kontakter-appen og trykk på navnet til en person.
  2. I øvre høyre hjørne av personens kontaktkort, trykker du på Rediger.
  3. Trykk på Ringetone eller SMS-tone, og velg deretter en ny lyd.

Kjøp ringetoner fra iTunes Store

1. Åpne iTunes Store-appen.
  2. Trykk på  Mer.
  3. Trykk på Toner.
  4. Finn en ringetone du vil kjøpe, og trykk deretter på prisen.
  5. Velg et alternativ for å angi ringetonen automatisk. Eller trykk på Ferdig for å avgjøre det senere.
  6. Du må kanskje skrive inn Apple-ID-passordet ditt for å fullføre kjøpet.

Butikktilgjengelighet og -funksjonalitet kan variere etter land eller region. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Laste ned igjen ringetoner kjøper med Apple-ID-en din

1. Gå til Innstillinger > Lyder og følbar respons.
  2. Under Lyder og vibreringsmønstre trykker du på hvilken som helst lyd.
  3. Trykk på Last ned alle kjøpte toner. Du ser kanskje ikke dette alternativet hvis du allerede har lastet ned alle tonene du har kjøpt, eller hvis du ikke har kjøpt noen toner.

Enkelte tidligere kjøpte toner er det kanskje ikke mulig å laste ned på nytt.

Bruke en tilpasset ringetone

Hvis du har laget en tilpasset ringetone i en app, som Garageband, kan du synkronisere den til iPhone, iPad eller iPod touch ved hjelp av iTunes for Windows eller Finder på en Mac.

1. Koble iPhone, iPad eller iPod touch til datamaskinen.
  2. På PC åpner du iTunes for Windows. Åpne Finder på en Mac.
  3. Dra og slipp ringetonen til enheten din.