Finn og se filmer med 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos

Finn ut hvilke videoformater av høy kvalitet du kan spille på enheten din når du leier eller kjøper filmer fra Apple TV-appen.

Finn ut hvilke formater som er tilgjengelige i Apple TV-appen

Symboler som vises på produktsiden for en film i Apple TV-appen, indikerer den høyeste kvaliteten som tilbys i Apple TV-appen. Når du kjøper eller leier en film fra Apple TV-appen, spilles filmen automatisk av i den beste tilgjengelige kvaliteten for enheten du bruker.

4K-merke

4K-video spilles av i høyere oppløsning. HD-videoer støtter en oppløsning på 1920 x 1080, men oppløsningen på 4K-videoer er 3840 x 2160, noe som medfører skarpere og mer detaljert grafikk.

HDR-merke Dolby Vision-merke

HDR-videoer har et bredere spekter av farger og lystetthet.

På Apple TV 4K spilles innhold automatisk av i det HDR-formatet som er kompatibelt med TV-en din.

Dolby Atmos-merke

Når du bruker Dolby Atmos sammen med et kompatibelt lydanlegg, hører du tredimensjonal lyd. Les mer om å bruke Dolby Atmos med hjemmekinoanlegg og Apple TV 4K.

Her er det du trenger for å se på film i høyest mulig kvalitet

Hvis du kjøper eller leier en film fra Apple TV-appen, kan du strømme den på enheten du kjøpte den på, og på alle de andre enhetene dine, så lenge du er logget på alle enhetene med samme Apple-ID. Finn ut hva du gjør hvis du ikke får til å strømme filmer eller TV-programmer. På iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC eller Apple TV spilles videoer automatisk av i den beste kvaliteten som er tilgjengelig for enheten og internettforbindelsen din.

Hvis du kjøper eller leier en video i standard oppløsning (SD), kan du ikke spille av versjoner i høyere kvalitet.

Hvis du får en melding om at enheten kanskje ikke kan spille av videoer i 1080p (HD) eller 4K

Når du kjøper eller leier en film eller et TV-program fra Apple TV-appen, kan enheten varsle deg om at den ikke kan spille av videoinnhold i 1080p (HD) eller 4K. I stedet spiller enheten automatisk av videoversjonen i den høyeste kvaliteten den klarer. De andre Apple-enhetene dine spiller av versjonen med høyest kvalitet hvis de er kompatible.

Sjekk kvaliteten på de tidligere kjøpene dine

Hvis du tidligere har kjøpt en HD-film fra Apple TV-appen, kan det hende at du har tilgang til 4K-, HDR-, Dolby Vision- eller Dolby Atmos-forbedringene på en kompatibel enhet. Hvis kjøpet ikke er tilgjengelig i en versjon med høy kvalitet nå, kan dette bli lagt til senere.

Hvis du vil sjekke videokvaliteten, kan du trykke eller klikke på en film i biblioteket. Se etter 4K-symboletHDR-symboletDolby Vision-symbolet eller Dolby Atmos-merket øverst på siden.

Sjekk internettforbindelsen

For å strømme video i høy kvalitet må du ha en rask internettforbindelse. Apple anbefaler en minimumshastighet på 25 Mbps for strømming av 4K. Hvis internettforbindelsen ikke er rask nok, bytter Apple-enheten automatisk til en versjon med lavere videokvalitet.

Du kan laste ned en kopi av en HD-film på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC, og du kan kanskje laste ned HDR- og Dolby Vision-versjoner på iOS- og iPadOS-enhetene dine, men du kan ikke laste ned 4K-versjoner.