Finn og se filmer med 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos

Finn ut hvilke videoformater av høy kvalitet du kan spille på enheten din når du leier eller kjøper filmer fra Apple TV-appen.

I Apple TV-appen indikerer symboler som vises på produktsiden til en film, som for eksempel 4K-merkeHDR-merkeDolby Vision-merke eller Dolby Atmos-merke, den høyeste kvaliteten Apple TV-appen kan tilby. Når du kjøper eller leier en film fra Apple TV-appen, spilles filmen automatisk av i den beste tilgjengelige kvaliteten for enheten du bruker. Finn ut hvilke videoformater enheten din kan spille av.

Format Beskrivelse

4K
4K-merke

Video spilles av i høyere oppløsning. HD-videoer støtter en oppløsning på 1920 x 1080, mens oppløsningen for 4K-videoer er 3840 x 2160 – noe som sørger for et mer detaljert og skarpere bilde.

HDR 10
HDR-merke

HDR-videoer har et bredere spekter av farger og lystetthet.

På Apple TV 4K spilles innhold av automatisk i HDR-formatet som støttes av TV-en din.

Dolby Vision

Dolby Vision-merke

Dolby Atmos

Dolby Atmos-merke

Videoer med Dolby Atmos spiller lyd som kan bade deg i tredimensjonal surroundlyd når den kombineres med et Dolby Atmos-kompatibelt lydanlegg. Apple TV 4K vil spille lyd gjennom høyttalerne i lydanlegget ditt, som automatisk avgjør hva som er den beste kombinasjonen av høyttalere å bruke. Les mer om å bruke Dolby Atmos med hjemmekinoanlegg og Apple TV 4K.

Her er det du trenger for å se på film i høyest mulig kvalitet

Hvis du kjøper eller leier en film fra Apple TV-appen, kan du strømme den på enheten du kjøpte den fra og på alle de andre enhetene dine, så lenge du er logget på med samme Apple-ID. Finn ut mer om å strømme filmer eller TV-programmer. På iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC eller Apple TV spilles videoer av automatisk i den beste kvaliteten som er tilgjengelig for enheten og internettforbindelsen din.

Hvis du kjøper eller leier en video i standard oppløsning (SD), kan du ikke spille av versjoner av høyere kvalitet.

Finn videoer med 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos i iTunes Store

Hvis du vil se om en film kan spilles av i 4K på en kompatibel enhet, kan du se etter 4K-symbolet på produktsiden. Alle videoer som kan kjøpes eller leies i Apple TV-appen, er som standard tilgjengelig for avspilling i HD.

Filmer i Apple TV-appen kan også være tilgjengelige i HDR10 HDR-symbol, Dolby Vision Dolby Vision-symbol eller Dolby Atmos Dolby Atmos-merke. Innhold spiller automatisk i det HDR- og lydformatet som er kompatibelt med enheten.

Sjekk kvaliteten på kjøpene dine

Hvis du tidligere har kjøpt en HD-film fra Apple TV-appen, kan det hende at du har tilgang til 4K-utgaven, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos-forbedringer på en kompatibel enhet. Hvis kjøpet ikke er tilgjengelig i en versjon med høy kvalitet nå, kan dette bli lagt til senere.

Hvis du vil sjekke videokvaliteten, kan du trykke eller klikke på en film i biblioteket. Se øverst på siden etter 4K-symbolet , HDR-symbolet , Dolby Vision-symbolet eller Dolby Atmos-merket.

Finn ut hvilken videokvalitet du kan spille av på enheten din

HD-videoer har bedre bildekvalitet enn SD-videoer. Enkelte videoer har innhold av enda høyere kvalitet, med et 4K-alternativ for 4K-kompatible enheter.

Finn enheten din i tabellen nedenfor, for å se om den kan spille av innhold i 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos.

Enhet

Medier

iPhone 8 og nyere

Kan spille av innhold i HDR og Dolby Vision.

12,9-tommers iPad Pro (3. generasjon)

iPad Pro (11-tommers)

12,9-tommers iPad Pro (2. generasjon)

iPad Pro (10,5-tommers)

Kan spille av innhold i HDR og Dolby Vision.

iPad Pro (11 tommer) og 12,9 tommers iPad Pro (3. generasjon) kan spille av innhold i 4K, HDR og Dolby Vision med en kompatibel, tilkoblet skjerm eller TV.

Apple TV 4K

Kan spille av innhold i 4K, HDR og Dolby Vision med en kompatibel, tilkoblet TV. Finn ut mer om å spille av innhold i 4K, HDR eller Dolby Vision på Apple TV.

Kan spille av innhold i Dolby Atmos med et kompatibelt, tilkoblet lydsystem. Les mer om surroundlydinnstillinger på Apple TV 4K.

Kompatible smart-TV-er

Kan spille av 4K-, HDR- og Dolby Vision-innhold som du bruker AirPlay til å sende fra Apple-enheten. Finn ut mer om systemkrav for AirPlay, eller finn ut hvilke smart-TV-er som er kompatible med AirPlay 2.

Kan spille av filmer og TV-programmer i 4K eller HDR fra Apple TV-appen.

Hvis du ikke ser enheten din oppført her, kan du gå til de tekniske spesifikasjonene for Apple-produktet ditt for å se om enheten kan spille av 4K-, HDR- eller Dolby Vision-videoer.

Hvis du ser en melding om at enheten kanskje ikke kan spille av videoer i 1080p (HD) eller 4K

Når du kjøper eller leier en film eller et TV-program fra Apple TV-appen, kan enheten varsle deg om at den ikke kan spille av videoinnhold i 1080p (HD) eller 4K. Enheten spiller i stedet automatisk av videoversjonen i den høyeste kvaliteten som den er i stand til. De andre Apple-enhetene dine spiller av versjonen med høyst kvalitet hvis de er kompatible.

Sjekk internettforbindelsen

For å strømme videoformater av høy kvalitet må du ha en rask internettforbindelse. Apple krever en minimumshastighet på 25 Mbps for strømming av 4K. Hvis internettforbindelsen ikke er rask nok, bytter Apple-enheten automatisk til en versjon med lavere videokvalitet.

Du kan laste ned en lokal kopi av en HD-film til iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC, og du kan kanskje laste ned HDR- og Dolby Vision-versjoner på iOS-enhetene dine, men du kan ikke laste ned 4K-versjoner.