Gjør opptak av skjermen på iPhone, iPad eller iPod touch

Finn ut hvordan du gjør et skjermopptak og tar opp lyd på iPhone, iPad eller iPod touch.

Bildet har ingen alternativ tekst

Slik gjør du opptak av skjermen din

1. Gå til Innstillinger > Kontrollsenter, og trykk deretter på Legg til-knappenBildet har ingen alternativ tekst ved siden av Skjermopptak.

2. Åpne Kontrollsenter på iPhone, eller iPad.

3. Trykk på den grå Ta opp-knappen , og vent til nedtellingen på tre sekunder er ferdig.

4. Lukk Kontrollsenter for å ta opp skjermen.

5. For å stoppe opptaket trykker du på Skjermopptak-knappenBildet har ingen alternativ tekst øverst på skjermen, og deretter trykker du på Stopp-knappenBildet har ingen alternativ tekst. Alternativt kan du åpne Kontrollsenteret og trykke på den røde Ta opp-knappen rødt ta opp-symbol.

Gå til Bilder-appen, og velg skjermopptaket ditt.

Enkelte apper tillater kanskje ikke opptak av lyd eller video. Du kan ikke ta opp skjermen og bruke skjermspeiling samtidig.

Finn ut mer

Finn ut hvordan du tar skjermbilder på iPhone.