Slik gjør du opptak av skjermen på iPhone, iPad eller iPod touch

I iOS 11 eller nyere kan du gjøre et skjermopptak og ta opp lyd på iPhone, iPad eller iPod touch.

GIF som viser trinnene for å starte skjermopptak på en iPhone

Ta opp skjermen

1. Gå til Innstillinger > Kontrollsenter > Tilpass kontroller, og trykk på grønt pluss-symbol ved siden av Skjermopptak.
  2. Sveip opp fra bunnkanten på et skjermbilde. På iPhone X eller nyere eller iPad med iOS 12 eller nyere sveiper du ned fra øverst til høyre på skjermen.
  3. Trykk inn grått opptakssymbol, og trykk på Mikrofon.
  4. Trykk på Start opptak, og vent deretter på nedtellingen på tre sekunder.
  5. Åpne Kontrollsenter og trykk på rødt opptakssymbol. Eller du kan trykke på den røde statuslinjen øverst på skjermen og trykke på Stopp.

Gå til Bilder-appen, og velg skjermopptaket ditt.

Noen apper lar deg kanskje ikke ta opp lyd.