Gjør opptak av skjermen på iPhone, iPad eller iPod touch

Finn ut hvordan du gjør et skjermopptak og tar opp lyd på iPhone, iPad eller iPod touch.

iPhone som viser hvordan du tar opp skjermen

Slik gjør du opptak av skjermen din

1. Gå til Innstillinger > Kontrollsenter, og trykk deretter på Legg til-knappen  ved siden av Skjermopptak.
  2. Åpne Kontrollsenter på iPhone, eller iPad.
  3. Trykk på den grå Ta opp-knappen grått ta opp-symbol, og vent til nedtellingen på tre sekunder er ferdig.
  4. Lukk Kontrollsenter for å ta opp skjermen.
  5. Hvis du vil stoppe opptaket, åpner du Kontrollsenter, og trykker deretter på den røde Ta opp-knappen rødt Ta opp-symbol. Eller du kan trykke på den røde statuslinjen øverst på skjermen og trykke på Stopp.

Gå til Bilder-appen, og velg skjermopptaket ditt.

Enkelte apper tillater kanskje ikke opptak av lyd eller video. Du kan ikke ta opp skjermen og bruke skjermspeiling samtidig.