Slik gjør du opptak av skjermen på iPhone, iPad eller iPod touch

I iOS 11 kan du gjøre et skjermopptak og overføre lyd til et opptak på iPhone, iPad eller iPod touch.

Ta opp skjermen

1. Legg til Skjermopptak i Kontrollsenter. Gå til Innstillinger > Kontrollsenter > Tilpass kontroller, og trykk på  ved siden av Skjermopptak.
  2. Åpne Kontrollsenter.
  3. For å ta med lyd når du tar opp trykker du godt ned på  og trykker på Mikrofonlyd.
  4. Trykk på , og vent deretter på nedtellingen på tre sekunder.
  5. For å avslutte opptaket åpner du Kontrollsenter og trykker på . Eller du kan trykke på den røde statuslinjen øverst på skjermen og trykke på Stopp.

Du kan bruke Bilder-appen til å finne skjermopptaket.