Invitere kjøpere i Voluminnkjøpsprogrammet til å bli med i Apple School Manager eller Apple Business Manager

Hvis du har kunder i Voluminnkjøpsprogrammet som ikke ble inkludert da du oppgraderte til Apple School Manager eller Apple Business Manager, kan du finne ut hvordan du inviterer dem til organisasjonen din.

Fremgangsmåten nedenfor beskriver hvordan du inviterer en konto som kun er for Voluminnkjøpsprogrammet, til organisasjonen. Hvis du vil legge til en ny konto, kan du lese om hvordan du legger til en ny bruker i Apple School Manager eller Apple Business Manager.

1. Logg på Apple School Manager eller Apple Business Manager.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Under institusjons- eller organisasjonsinnstillingene velger du Registrering.
  4. Hvis du ikke ser et felt for skattestatus, fortsetter du til trinn 5. Hvis du ser et felt for skattestatus og det ikke er godkjent eller på vent, går du til Apper og bøker og legger inn skatteinformasjonen din.
  5. Klikk på Inviter VPP Program Facilitator nederst på siden.
  6. Skriv inn Apple-ID-en for Voluminnkjøpsprogram-kontoen du vil invitere til Apple School Manager eller Apple Business Manager, og klikk deretter på Inviter.

Brukeren mottar en e-post med en kobling som kan brukes til å bli med i organisasjonen din. Når brukeren har logget på Apple School Manager eller Apple Business Manager, blir vedkommende bedt om å oppgradere kontoen. Etter oppgraderingen kan brukeren begynne å bruke Apple School Manager eller Apple Business Manager, og du ser kontoen som Innholdsleder i hovedlokasjonen din.

Kvalifiserende kontoer

Du kan invitere alle følgende kontoer til Apple School Manager eller Apple Business Manager:

• Program Facilitators: Disse kontoene ble opprettet før februar 2014. De kan logge på Voluminnkjøpsprogram-butikken, men de kan ikke logge på nettstedet for Apples utrullingsprogrammer
  • Agentkontoer: Disse kontoene ble brukt til registrering i Voluminnkjøpsprogrammet for utdanningsinstitusjoner eller for bedrifter på nettstedet for Apples utrullingsprogrammer i februar 2014 eller senere.
  • Administratorkontoer: Disse kontoene ble opprettet på nettstedet for Apples utrullingsprogrammer, men de brukes kun til Voluminnkjøpsprogrammet for utdanningsinstitusjoner eller for bedrifter.

Du kan kun invitere kontoer som oppfyller alle følgende krav:

• Kjøperen er av samme registreringstype (utdanningsinstitusjon eller bedrift).
  • Kjøper bruker samme D-U-N-S-nummer (kun bedrifter)
  • Kjøperen er fra samme land eller region.
  • Kjøperen bruker samme skatteinformasjon.
  • Kjøperen har tilgang til Voluminnkjøpsprogrammet for utdanningsinstitusjoner eller for bedrifter og har ikke allerede en administrert Apple-ID.
  • Kjøperen har aldri hatt tilgang til Enhetsregistreringsprogrammet.