Inviter kjøpere av voluminnkjøpsprogrammet til Apple School Manager, Apple Business Essentials eller Apple Business Manager

Hvis du har kunder i voluminnkjøpsprogrammet som ikke ble inkludert da du oppgraderte til Apple School Manager eller Apple Business Manager, kan du finne ut hvordan du inviterer dem til organisasjonen din.

Fremgangsmåten nedenfor beskriver hvordan du inviterer en konto som kun er for voluminnkjøpsprogrammet, til organisasjonen. Hvis du vil legge til en konto, kan du lese om hvordan du legger til en ny bruker i Apple School Manager eller Apple Business Manager.

1. Logg deg på Apple School Manager, Apple Business Essentials eller Apple Business Manager.
  2. Klikk på navnet ditt nederst i sidepanelet, klikk på Preferanser og deretter på Registreringsinformasjon.
  3. Klikk på Inviter VPP Program Facilitator nederst på siden.
    Registreringsinformasjon-fanen i Organisasjonsinnstillinger i Apple Business Manager
  4. Skriv inn Apple-ID-en for voluminnkjøpsprogramskontoen du vil invitere til Apple School Manager, Apple Business Essentials eller Apple Business Manager, og klikk deretter på Inviter.

Brukeren mottar en e-post med en kobling som kan brukes til å bli med i organisasjonen din. Når brukeren har logget seg på Apple School Manager eller Apple Business Manager, blir vedkommende bedt om å oppgradere kontoen. Etter oppgraderingen kan brukeren begynne å bruke Apple School Manager, Apple Business Essentials eller Apple Business Manager, og kontoen vises som Innholdsleder i hovedlokasjonen din.

Kvalifiserende kontoer

Du kan invitere følgende kontoer til Apple School Manager, Apple Business Essentials eller Apple Business Manager:

• Program Facilitators: Disse kontoene ble opprettet før februar 2014. De kan logge seg på butikken for voluminnkjøpsprogrammet, men de kan ikke logge seg på nettstedet for Apples utrullingsprogrammer.
  • Agentkontoer: Disse kontoene ble brukt til registrering i voluminnkjøpsprogrammet for utdanningsinstitusjoner eller for bedrifter på nettstedet for Apples utrullingsprogrammer i februar 2014 eller senere.
  • Administratorkontoer: Disse kontoene ble opprettet på nettstedet for Apples utrullingsprogrammer, men de brukes kun til voluminnkjøpsprogrammet for utdanningsinstitusjoner eller for bedrifter.

Du kan kun invitere kontoer som oppfyller alle følgende krav:

• Kjøperen er av samme registreringstype (utdanningsinstitusjon eller bedrift).
  • Kjøper bruker samme D-U-N-S-nummer (kun bedrifter)
  • Kjøperen er fra samme land eller region.
  • Kjøperen har tilgang til voluminnkjøpsprogrammet for utdanningsinstitusjoner eller for bedrifter og har ikke allerede en administrert Apple-ID.
  • Kjøperen har aldri hatt tilgang til Enhetsregistreringsprogrammet.