Inviter Volume Purchase Program (VPP) Purchasers til Apple School Manager eller Apple Business Manager

Hvis du har VPP Purchasers som ikke ble inkludert da du oppgraderte til Apple School Manager eller Apple Business Manager, kan du finne ut hvordan du inviterer dem til organisasjonen din.

Dette er fremgangsmåter for hvordan du inviterer VPP-only-kontoer i organisasjonen din. Hvis du vil legge til en ny konto, kan du lese om hvordan du legger til en ny bruker i Apple School Manager eller Apple Business Manager.

1. Logg på Apple School Manager eller Apple Business Manager.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Under Institusjons-innstillinger eller Organisasjons-innstillinger velger du Registrering.
  4. Klikk på Inviter VPP Program Facilitator nederst på siden.
  5. Skriv inn Apple-ID-en for VPP-kontoen du vil invitere til Apple School Manager eller Apple Business Manager, og klikk deretter på Inviter.

Brukeren mottar en e-post med en kobling som kan brukes til å bli med i organisasjonen din. Når de har logget på Apple School Manager eller Apple Business Manager, blir de bedt om å oppgradere kontoen deres. Når de har oppgradert, kan de begynne å bruke Apple School Manager eller Apple Business Manager, og du ser kontoen som Innholdsansvarlig i hovedlokasjonen din.

Kvalifiserende kontoer

Du kan invitere alle følgende kontoer i Apple School Manager eller Apple Business Manager:

• Program Facilitators: Disse kontoene ble opprettet før februar 2014. De kan logge på VPP-butikken, men de kan ikke logge på nettstedet for Apples distribusjonsprogrammer
  • Agentkontoer: Disse kontoene ble brukt til registrering i VPP for utdanningsinstitusjoner eller VPP for bedrifter på nettstedet for Apples distribusjonsprogrammer i februar 2014 eller senere.
  • Administratorkontoer: Disse kontoene ble opprettet på nettstedet for Apples distribusjonsprogrammer, men de brukes kun til VPP for utdanningsinstitusjoner eller VPP for bedrifter.

Du kan kun invitere kontoer som oppfyller alle følgende krav:

• Kjøperen er samme registreringstype (utdanningsinstitusjon eller bedrift)
  • Kjøperen er fra samme land
  • Kjøperen bruker samme skatteinformasjon
  • Kjøperen har tilgang til VPP for utdanningsinstitusjoner eller VPP for bedrifter og er ikke allerede en administrert Apple-ID
  • Kjøperen har aldri hatt tilgang til enhetsregistreringsprogrammet (DEP)