Bruke Drummer Loops i GarageBand for Mac

Les om hvordan du legger til trommer i prosjektet ditt på en rask måte med Drummer Loops, en type Apple Loop som du kan tilpasse for å passe til sangen din.

GarageBand for Mac 10.2 inkluderer en rekke Apple Loops fra Drummer. Legg til rytmer i prosjektet ditt på en rask måte ved å dra en Drummer-loop fra Loopnavigering til prosjektet. Velg fra en rekke Drummer Loops for hver virtuelle trommekarakterprofil.

Finne en Drummer-loop

For å åpne loop-navigeringen klikker du på knappen for loop-navigeringNo alt supplied for Image øverst til høyre i GarageBand-vinduet.

Drummer Loops vises i loop-navigeringen med et gult symbolNo alt supplied for Image. For å vise bare Drummer Loops i Loopnavigering velger du Drummer fra Loop Packs-menyen øverst i Loopnavigering. Forhåndsvis en loop ved å klikke på den i Loopnavigering.

Bildet har ingen alternativ tekst

Legge til en Drummer-loop i prosjektet ditt

Når du har funnet en Drummer Loop du liker, drar du den til en tom del av Spor-området. GarageBand oppretter automatisk et nytt Drummer-spor med et område av Drummer-loopen. Alle innstillingene i Drummer-redigereren er konfigurert for å gjenskape lyden av Drummer-loopen.

Nå kan du redigere sporet på samme måte som et annet Drummer-spor med Drummer-redigereren. Du kan også opprette dine egne områder i sporet og redigere dem fritt.

Bildet har ingen alternativ tekst

Legge til flere Drummer Loops

Du kan legge til flere Drummer Loops av samme type (Akustisk, Elektronisk eller Perkusjonist) i et eksisterende Drummer-spor. Det å legge til Drummer Loops fra flere Drummers til det samme sporet kan føre til at lyden til loopen høres annerledes ut enn forhåndsvisningen.

Hvis du vil legge til en Drummer Loop av en annen type, kan du dra det til Spor-området for å opprette et nytt Drummer-spor. Et GarageBand-prosjekt kan ha opptil seks Drummer-spor.