Om macOS Sierra 10.12.6-oppdateringen

Denne oppdateringen anbefales for alle macOS Sierra-brukere.

macOS Sierra 10.12.6-oppdateringen forbedrer sikkerheten, stabiliteten og kompatibiliteten på Mac, og den anbefales alle brukere.

Bedriftsinnhold:

• Løser et problem som forhindrer at enkelte SMB-tilkoblinger blir opprettet i Finder.
  • Løser et problem som forårsaker Xsan-klienter til å omstarte uventet når du flytter en fil innen et relasjonspunkt på et Quantum StorNext-filsystem.
  • Forbedrer stabiliteten til Terminal-appen.

Se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple for mer informasjon om sikkerhetsinnholdet for denne oppdateringen.

Finn ut hvordan du skaffer deg denne macOS-oppdateringen.