Oppheve autorisasjon av tredjepartsappers tillatelser for Apple Music

Du kan fjerne en tredjepartsapps tilgang til kontoen din under Innstillinger på iPhone, iPad eller iPod touch, eller i iTunes på Mac eller PC.

Når du bruker en tredjepartsapp på iPhone, iPad eller iPod touch, kan du bli bedt om å gi den tilgangstillatelse til personlige data og informasjon. Enkelte tredjeparts musikkapper kan for eksempel be om tilgangstillatelse til Apple Music-medlemskapet og mediebiblioteket ditt.

Hvis du ikke lenger ønsker at disse appene skal ha tilgang, kan du oppheve autorisasjonen deres.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iTunes og App Store.
  2. Trykk på Apple-ID-en din.
  3. Trykk på Vis Apple-ID. Du blir kanskje spurt om å skrive inn passordet ditt eller bruke Touch ID.
  4. Rull ned til delen Apprettigheter. Trykk på tjenesten som du ønsker å oppheve tilgangsautorisasjonen for. Hvis du ikke har autorisert noen apper, vil du ikke se delen Apprettigheter.
  5. Finn tredjepartsappen, og dra mot venstre på den.
  6. Trykk på Slett.

På Mac eller PC

Klikk på denne koblingen for å åpne iTunes og logge på siden for kontoinformasjon: Vis konto. Eller følg denne fremgangsmåten:

1. Åpne iTunes.
  2. Hvis du ikke er pålogget, logger du deg på med Apple-ID-en din.
  3. I menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Vis konto.
  4. Skriv inn passordet ditt og trykk på Retur- eller Enter-tasten på tastaturet, eller klikk på Vis konto.

På Kontoinformasjon-siden:

1. Rull ned til delen Apprettigheter. Klikk på Administrer til høyre for tjenesten som du ønsker å oppheve tilgangsautorisasjonen for. Hvis du ikke har autorisert noen apper, vil du ikke se delen Apprettigheter.
  2. Finn tredjepartsappen, og klikk på Fjern til høyre for den.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.