Klargjør Apple Watch for service

Før du sender inn Apple Watch til reparasjon eller erstatning, følger du denne fremgangsmåten.

Før du sender inn Apple Watch

Hvis enheten din ikke slås på eller svarer, fullfører du så mange av disse trinnene som mulig.

Fjern sammenkoblingen på Apple Watch

Når du fjerner sammenkoblingen, prøver iPhone å opprette en sikkerhetskopi av Apple Watch. Når enheten kommer tilbake fra service, kan du bruke sikkerhetskopien til å gjenopprette Apple Watch.

Følg denne fremgangsmåten for å fjerne sammenkoblingen på enhetene dine:

1. Hold Apple Watch og iPhone tett sammen.
  2. Åpne Apple Watch-appen på iPhone og trykk på Min klokke-fanen.
  3. Trykk på klokkenavnet øverst på skjermen.
  4. Trykk på i-symbolet ved siden av enheten som du prøver å fjerne sammenkoblingen til.
  5. Trykk på Fjern sammenkoblingen for Apple Watch. For Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) eller Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) trykker du på Fjern [operatør]-abonnement.
  6. Skriv inn Apple-ID-passordet ditt. Har du glemte Apple-ID-passordet, kan du tilbakestille det
  7. Trykk på nytt for å bekrefte.

Hvis du ikke har iPhone, men Apple Watch fungerer, kan du slette alt innhold og alle innstillinger på Apple Watch. Trykk på Innstillinger > Generelt > Tilbakestill > Slett alt innhold og alle innstillinger på Apple Watch. For Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) eller Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) trykker du på Slett alle for å fjerne abonnementet.

Fjern Apple Watch-remmen

Du trenger ikke å sende inn Apple Watch-remmen eller annet tilbehør.

Finn ut hvordan du fjerner remmen. Hvis du har en Link Bracelet-rem, må du huske å separere lenkene før du fjerner remmen.

Send inn Apple Watch

Nå er enheten din er klar for å sendes inn til reparasjon. Hvis du har opprettet en reparasjonsforespørsel, skal du ha mottatt instruksjoner om hvordan du sender enheten i posten. Hvis du allerede har mottatt erstatningsenheten til Apple Watch, bruker du disse trinnene for å konfigurere den

Hvis du ikke fikk instruksjoner eller ikke har satt opp en reparasjonsforespørsel, kontakter du Apple-kundestøtte.