Gjør Apple Watch klar for service

Slik sparer du tid og beskytter informasjonen din før du sender Apple Watch i posten eller leverer den inn for service.

Før du sender inn Apple Watch

Hvis enheten din ikke slås på eller svarer, fullfører du så mange av disse trinnene som mulig.

Fjern sammenkoblingen på Apple Watch

Når du fjerner sammenkoblingen, prøver iPhone å opprette en sikkerhetskopi av Apple Watch. Når enheten kommer tilbake fra service, kan du bruke sikkerhetskopien til å gjenopprette Apple Watch.

Følg denne fremgangsmåten for å fjerne sammenkoblingen på enhetene dine:

1. Hold Apple Watch og iPhone tett sammen.
  2. Åpne Apple Watch-appen på iPhone og trykk på Min klokke-fanen.
  3. Trykk på klokkenavnet øverst på skjermen.
  4. Trykk på Info-knappen  ved siden av enheten du ønsker å koble fra.
  5. Trykk på Koble fra Apple Watch. For Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) eller Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) trykker du på Fjern [operatør]-abonnement.
  6. Skriv inn Apple-ID-passordet ditt. Hvis du har glemt passordet for Apple-ID-en din, kan du tilbakestille det
  7. Trykk på nytt for å bekrefte.

Hvis du ikke har iPhonen din, men Apple Watch fungerer, kan du slette alt innhold og alle innstillinger på Apple Watch. Trykk på Innstillinger > Generelt > Tilbakestill > Slett alt innhold og alle innstillinger på Apple Watch. For Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) eller Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) trykker du på Slett alle for å fjerne abonnementet.

Fjern Apple Watch-remmen

Du trenger ikke å sende inn Apple Watch-remmen eller annet tilbehør.

Finn ut hvordan du fjerner remmen. Hvis du har en Link Bracelet-rem, må du huske å skille den i to deler før du fjerner remmen.

Send inn Apple Watch

Hvis du har opprettet en reparasjonsforespørsel, skal du ha mottatt instruksjoner om hvordan du sender Apple Watch i posten. Hvis du allerede har mottatt erstatningsenheten til Apple Watch, følger du disse trinnene for å konfigurere den

Hvis du ikke fikk instruksjoner eller ikke har satt opp en reparasjonsforespørsel, kontakter du Apple-kundestøtte.

Det kan ta 3–5 dager før Apple Watch kommer tilbake fra service.

Før du leverer inn Apple Watch

Du kan bestille time før du drar til et servicested som en Apple Store, en Apple-autorisert tjenesteleverandør eller en telefonoperatør. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en din for å bestille time.

Gjør Macen klar for service

Følg denne fremgangsmåten. Hvis enheten ikke starter eller svarer, utfører du så mange trinn som mulig:

1. Oppdater Apple Watch til nyeste versjon av watchOS.
  2. Oppdater iPhone til nyeste versjon av iOS.
  3. Sikkerhetskopier iPhone. iPhone-sikkerhetskopien inkluderer en sikkerhetskopi av Apple Watch
  4. Lad både iPhone og Apple Watch.

Sørg for at du har med deg følgende når du skal levere inn Apple Watch for service:

• Apple Watch
  • iPhonen du bruker med Apple Watch
  • strømkablene og adapterne
  • Apple-ID-en din og passordet (For noen reparasjoner trenger man passordet for Apple-ID-en for å slette enheten og slå av Finn iPhone.)
  • kjøpskvitteringen (hvis mulig, i tilfellet servicen krever et kjøpsbevis)
  • en form for legitimasjon, for eksempel førerkort, pass eller annen offentlig utstedt legitimasjon

Lever Apple Watch

Når du leverer Apple Watch, må du kanskje fjerne sammenkoblingen. Når du fjerner sammenkoblingen, prøver iPhone å opprette en sikkerhetskopi av Apple Watch. Når enheten kommer tilbake fra service, kan du bruke sikkerhetskopien til å gjenopprette Apple Watch.

Det kan ta 3–5 dager før Apple Watch kommer tilbake fra service.