Om USB-C-til-USB-adapteren fra Apple

Koble en Mac som har en Thunderbolt 3 (USB-C)- eller USB-C-port til en USB-A-enhet.

Med en USB-C-til-USB-adapter fra Apple kan du koble en Mac eller en annen enhet som har en Thunderbolt 3 (USB-C)- eller USB-C-port til en enhet som bruker en USB-A-kabel.

Disse Mac-modellene har porter som er kompatible med denne adapteren:

Dataoverføring og lading av andre enheter

USB-A

Bruk USB-A-porten på denne adapteren med flashdisker, kameraer, USB-huber og andre enheter som kobles til med USB-A for dataoverføring eller lading. Den støtter dataoverføringshastigheter på opptil 5 Gbps (USB 3.1 Gen 1).

Du kan for eksempel koble Lightning-til-USB-kabelen fra Apple til denne porten for å synkronisere og lade iPhone, iPad eller iPod. Eller bruk USB-C-til-Lightning-kabelen fra Apple for å koble til iOS-enheten uten en adapter.

Denne adapteren krever ikke strøm for å fungere, men det er mulig at enheter du kobler til den, trekker strøm fra Mac-maskinen. For å koble til USB-A-enheter og lade MacBook samtidig kan du bruke USB-C digital AV-multiportadapteren fra Apple eller USB-C VGA-multiportadapteren fra Apple, som også har en USB-C-port for lading.