Om USB-C-til-USB-adapteren fra Apple

Koble en Mac som har en Thunderbolt 3 (USB-C)- eller USB-C-port, til en USB-A-enhet.

Bildet har ingen alternativ tekst

Med en USB-C-til-USB-adapter kan du koble en Mac som har en Thunderbolt 3 (USB-C)- eller USB-C-port, til en enhet som bruker en USB-A-kabel.

For å koble en iPhone eller iPad med USB-C-kontakt til USB-A-porten på en Mac bruker du en kabel som Belkin BOOST↑Charge Pro Flex USB-A-til-USB-C-kabel.

Dataoverføring og lading av andre enheter

USB-ABildet har ingen alternativ tekst

Bildet har ingen alternativ tekst

Bruk USB-A-porten på denne adapteren med flashdisker, kameraer, USB-huber og andre enheter som kobles til med USB-A for dataoverføring eller lading. Den støtter dataoverføringshastigheter på opptil 5 Gbps (USB 3.1 Gen 1).

Du kan for eksempel koble Lightning-til-USB-kabelen fra Apple Eller bruk USB-C-til-Lightning-kabelen fra Apple for å koble til iOS-enheten uten en adapter.

Denne adapteren krever ikke strøm for å fungere, men det er mulig at enheter du kobler til den, trekker strøm fra Macen. For å koble til USB-A-enheter og lade MacBook samtidig kan du bruke USB-C digital AV-multiportadapteren fra Apple eller USB-C VGA-multiportadapteren fra Apple, som også har en USB-C-port for lading.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.