Om USB-C VGA-multiportadapteren fra Apple

Koble en Mac som har en Thunderbolt 3 (USB-C)- eller USB-C-port, til en VGA-skjerm, samtidig som du lader Macen og har koblet til en USB-A-enhet.

adapter

Med en USB-C VGA-multiportadapter kan du koble en Mac som har en Thunderbolt 3 (USB-C)- eller USB-C-port, til en skjerm som bruker en VGA-kabel. Den kobler også Macen til USB-A-enheter og har en USB-C-port for lading av en bærbar Mac. Alle tre portene kan brukes samtidig.

Video

VGA

Bruk VGA-porten på denne adapteren med en skjerm, TV eller projektor som kobles til med en VGA-kabel. Den støtter skjermoppløsninger på opptil 1920 x 1200.

Dataoverføring og lading av andre enheter

USB-A

Bruk USB-A-porten på denne adapteren med flashdisker, kameraer og andre enheter som kobles til med USB-A for dataoverføring eller lading. Den støtter dataoverføringshastigheter på opptil 5 Gbps (USB 3.1 Gen 1).

Du kan for eksempel koble Lightning-til-USB-kabelen fra Apple til denne porten for å synkronisere og lade iPhone, iPad eller iPod.

Lade Mac

USB-C

Bruk USB-C-porten på denne adapteren til å lade Macen, ikke til dataoverføring eller video. Du kan for eksempel koble én ende av Thunderbolt 3 (USB-C)-kabelen fra Apple eller USB-C-ladekabelen fra Apple til USB-C-porten på denne adapteren, og koble den andre enden til en USB-C-strømadapter fra Apple.

Denne porten leverer maksimalt 60 watt strøm, som er egnet for MacBook-modeller og 13-tommers MacBook Pro-modeller. For best ladeytelse på MacBook Pro (15-tommers og 16-tommers) må du koble strømforsyningen direkte til Macen, ikke via adapteren.

Denne adapteren trekker strøm fra Macen selv om den er i dvale. For å unngå å tømme batteriet på den bærbare Macen kan du koble fra adapteren når Macen ikke er koblet til strømkontakten.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.