Bygg inn en Keynote-presentasjon på et nettsted

Når du deler en Keynote-presentasjon for å samarbeide med andre, kan du også bygge inn presentasjonen på Medium, embed.ly eller Wordpress.com. Finn ut hvordan du får koblingen du trenger fra Keynote.

1. Åpne presentasjonen i Keynote.
  2. Klikk på .
  3. Klikk på Delingsvalg for å se flere alternativer.
  4. Oppdater disse alternativene:
    • Klikk på «Hvem har tilgang?»-menyen, og velg «Alle som har koblingen».
    • Hvis du ikke vil at andre skal kunne redigere presentasjonen, klikker du på «Rettighet»-menyen og velger «Skrivebeskyttet».1
    • Sørg for at du ikke har angitt noe passord for filen.
  5. Velg Kopier kobling.
  6. Klikk på Del. Når delingen er fullført, er koblingen kopiert til utklippstavlen din. Nettadressen skal starte med «https://www.icloud.com/keynote/» og ende med «#[filnavnet ditt]».

På de fleste nettstedene som støttes, kan du bygge inn presentasjonen ved å lime koblingen inn i blogginnlegget. Finn ut hvordan du bygger inn Keynote-presentasjoner med Medium, embed.ly og Wordpress.com.

1Hvis du velger «Kan gjøre endringer», kan brukere som klikker på «Åpne i Keynote»-knappen på innebyggingen, redigere presentasjonen.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.