Bygg inn en Keynote-presentasjon på et nettsted

Når du deler en Keynote-presentasjon for å samarbeide med andre, kan du også bygge inn presentasjonen på Medium, embed.ly eller Wordpress.com. Finn ut hvordan du får koblingen du trenger fra Keynote.

1. Åpne presentasjonen i Keynote.
  2. Klikk på Samarbeid-knappen .
  3. På iPhone eller iPad trykker du på Delingsalternativer. På Mac går du til neste trinn.
  4. Velg disse alternativene:
    • Trykk eller klikk på hurtigmenyen «Hvem har tilgang?», og velg «Alle som har koblingen».
    • Hvis du ikke vil at andre skal kunne redigere presentasjonen, trykker eller klikker du på Tillatelse-menyen og velger «Skrivebeskyttet».
      Hvis du velger «Kan gjøre endringer», kan brukere som klikker på «Åpne i Keynote»-knappen på den innebygde videoen, redigere presentasjonen.
    • Sørg for at du ikke har angitt noe passord for filen.
  5. Trykk eller klikk på Kopier kobling.
  6. Klikk på Del. Når delingen er fullført, er koblingen kopiert til utklippstavlen din. Nettadressen skal begynne med «https://www.icloud.com/keynote/» og slutte med «#[navnet på filen]».

På de fleste nettstedene som støttes, kan du bygge inn presentasjonen ved å lime koblingen inn i blogginnlegget. Finn ut hvordan du bygger inn Keynote-presentasjoner med Medium, embed.ly og Wordpress.com.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.