Støtteinnhold om AppleCare Technician Training (ATT)

Les om opplæringsinnholdet som er tilgjengelig for de som kjøper AppleCare Technician Training.

Programoversikt

AppleCare Technician Training gir deg alt du trenger for å bli en Apple Certified Mac Technician (ACMT) eller en Apple Certified iOS Technician (ACiT). Det gir et omfattende pensum som dekker Apple-produkter og teknologier. Modulene dekker emner som generell dataterminologi, feilsøking og forebyggende vedlikehold i et logisk og enkelt format som gjør det lett å forstå nye konsepter og informasjon. Opplæringen styres i eget tempo, slik at du har full kontroll over opplæringsplanen din.

Få tilgang til ATLAS med AppleCare Technician Training

Apple-autoriserte forhandlere og Apple Online Store selger AppleCare Technician Training i mange deler av verden. Hvis du kjøper AppleCare Technician Training, må du registrere deg. Når du har registrert deg, får du et svar på e-post innen 48 timer. Du kan sende tilbakemeldinger eller spørsmål om registrering til AppleCare Technician Training til agreement.support@apple.com.

Kurs

Nye kurs for ACMT 2019 og ACiT 2019 er tilgjengelige i ATLAS. Se etter emnene Service Fundamentals (Grunnleggende service), ACMT og ACiT 2019 i Elective Categories (Valgfrie kategorier) eller Learning Plan (Opplæringsplan).

Søk etter «Technician Training» i ATLAS for å finne foreslåtte kurs.

Kurs som er tilgjengelige for AppleCare Technician Training-medlemmer, er merket «(Public 2019)» (Offentlig 2019).

Eksamener

Følgende sertifiseringseksamener er tilgjengelig:

• Eksamen i grunnleggende Apple-service (SVC-19A)
  • ACMT 2019 serviceautorisasjonseksamen for Mac (MAC-19A)
  • ACiT 2019 serviceautorisasjonseksamen for iOS-service (iOS-19A)

For å få ACMT 2019-sertifisering må du bestå eksamen i grunnleggende Apple-service (SVC-19A) og ACMT 2019 serviceautorisasjonseksamen for Mac (MAC-19A).

For å få ACiT 2019-sertifisering må du bestå eksamen i grunnleggende Apple-service (SVC-19A eller SVC-18A) og ACiT 2019 serviceautorisasjonseksamen for iOS-service (iOS-19A).

Du kan ta eksamenene på internett fra din egen datamaskin. Følgende artikler beskriver disse eksamenene: