Støtteinnhold om AppleCare Technician Training (ATT)

Les om opplæringsinnholdet som er tilgjengelig for de som kjøper AppleCare Technician Training.

Programoversikt

AppleCare Technician Training gir deg alt du trenger for å bli en Apple Certified Mac Technician (ACMT) eller en Apple Certified iOS Technician (ACiT). Det gir et omfattende pensum som dekker Apple-produkter og teknologier. Modulene dekker emner som generell dataterminologi, feilsøking og forebyggende vedlikehold i et logisk og enkelt format som gjør det lett å forstå nye konsepter og informasjon. Opplæringen styres i eget tempo, slik at du har full kontroll over opplæringsplanen din.

Få tilgang til ATLAS med AppleCare Technician Training

Apple-autoriserte forhandlere og Apple Online Store selger AppleCare Technician Training i mange deler av verden. Hvis du kjøper AppleCare Technician Training, må du registrere deg. Når du har registrert deg, venter du 24 timer før du går til ATLAS-nettstedet. Du kan sende generelle tilbakemeldinger eller spørsmål om AppleCare Technician Training til agreement.support@apple.com.

Kurs

Nye kurs for ACMT 2018 og ACiT 2018 er tilgjengelige i ATLAS. Se etter emnene 2018 Service Fundamentals (Grunnleggende service), ACMT 2018 og ACiT 2018 i Elective Categories (Valgfrie kategorier) eller Learning Plan (Opplæringsplan).

Søk etter «Technician Training» i ATLAS for å finne foreslåtte kurs.

Eksamener

Følgende sertifiseringseksamener er tilgjengelig:

• Eksamen i grunnleggende Apple-service (SVC-18A)
  • ACMT 2018 serviceautorisasjonseksamen for Mac (MAC-18A)
  • ACiT 2018 serviceautorisasjonseksamen for iOS-service (iOS-18A)

For å få ACMT 2018-sertifisering må du bestå eksamen i grunnleggende Apple-service (SVC-18A) og ACMT 2018 serviceautorisasjonseksamen for Mac (MAC-18A).

For å få ACiT 2018-sertifisering må du bestå eksamen i grunnleggende Apple-service (SVC-18A) og ACiT 2018 serviceautorisasjonseksamen for iOS-service (iOS-18A).

Du kan ta eksamenene på Internett fra din egen datamaskin. Følgende artikler beskriver disse eksamenene: