Om macOS Sierra 10.12.5-oppdateringen

Denne oppdateringen anbefales for alle macOS Sierra-brukere.

Med macOS Sierra 10.12.5-oppdateringen forbedres stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten for Mac-maskinen din, og den anbefales for alle brukere.

Denne oppdateringen:

• Løser et problem der lyd kan hakke når den spilles av gjennom USB-hodetelefoner.
  • Forbederer kompatibiliteten for Mac App Store med fremtidige programvareoppdateringer.
  • Legger til støtte for installasjon av Windows 10 Creators Update ved bruk av Boot Camp.
  • Legger til støtte for flere RAW-formater for digitale kameraer.
  • Løser et problem som påvirker noen bedrifts- og utdanningskunder, som kan føre til at systemdatoen angis som år 2040.
  • Forhindrer potensiell kjernepanikk ved oppstart fra et NetInstall-bilde. Denne løsningen er tilgjengelig ved oppstart fra et NetInstall-bilde som er opprettet fra macOS 10.12.5-installereren.

Se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple for mer informasjon om sikkerhetsinnholdet for denne oppdateringen.

Finn ut hvordan du skaffer deg denne macOS-oppdateringen.