Konfigurer hjemmekinolyd med HomePod mini eller HomePod og Apple TV 4K

Bruk en HomePod eller et stereopar med Apple TV 4K for å skape en kinoopplevelse med Dolby Atmos eller surroundlyd i ditt eget hjem.

Dette trenger du

• Apple TV 4K
  • Én eller to HomePod mini*- eller HomePod-høyttalere. Andre AirPlay 2-kompatible høyttalere støttes ikke med hjemmekinolyd.

* HomePod mini støtter ikke surroundlyd med Dolby Atmos 5.1 eller 7.1.

Konfigurer hjemmekinolyd

1. Bruk iPhone, iPad eller iPod touch til å tilordne Apple TV og HomePod mini eller HomePod til samme rom i Hjem-appen. Hvis du vil bruke to HomePod mini- eller HomePod-høyttalere, lager du et stereopar, og deretter tilordner du stereoparet til samme rom som Apple TV i Hjem-appen.
  2. Slå på Apple TV. Du vil få spørsmålet Bruk HomePod-høyttalere som Apple TV-høyttalere? Velg Bruk som Apple TV-høyttalere for å slå på hjemmekinolyd.

tvOS-skjermbilde som viser forespørselen Bruk HomePod-høyttalere som Apple TV-høyttalere?

Hvis du ikke ser oppsettskjermen

Du kan slå på hjemmekinolyd manuelt med Apple TV eller iPhone, iPad eller iPod touch.

• Med Apple TV: Fra Hjem-skjermen på Apple TV velger du Innstillinger > Video og lyd > Lydutgang. Velg HomePod eller stereoparet du vil bruke til hjemmekinolyd.
  • Med iPhone, iPad eller iPod touch: I Hjem-appen trykker og holder du på Apple TV, og deretter ruller du nedover og trykker på Standard lydutgang. Velg HomePod eller stereoparet du vil bruke til hjemmekinolyd. Trykk på Tilbake, og trykk deretter på Ferdig.