Bruke Apple-programvareoppdatering til å løse Wi-Fi-problemer i Boot Camp

Hvis du har problemer med å koble til Wi-Fi når du bruker Windows 10 med Boot Camp på MacBook Pro fra 2016, kan du bruke Apple-programvareoppdatering til å hente de nyeste driverne.

Hvis du ikke kan koble til Wi-Fi, åpner du programmet Apple-programvareoppdatering i Windows og installerer alle tilgjengelige oppdateringer.

Hvis du ikke kan koble til Internett med en kablet tilkobling i Windows, starter du i macOS og følger denne fremgangsmåten:

1. Koble en ekstern enhet – som en USB-flashdisk som er formatert for Windows – til Mac-maskinen.
  2. Åpne Boot Camp-assistent. Den er i Verktøy-mappen i Programmer-mappen.
  3. Velg Handling > Last ned Windows-støtteprogramvare.
  4. Velg den eksterne enheten som mål for programvaren.
  5. Start Mac-maskinen i Windows, og installer oppdateringen fra den eksterne enheten.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.