Bruk Night Shift på iPhone, iPad og iPod touch

Night Shift justerer automatisk fargene på skjermen til den varmere delen av spekteret, så det blir mer behagelig for øynene dine å se på skjermen.

Om Night Shift

Night Shift1 Deretter justerer den automatisk fargene på skjermen til varmere farger. Om morgenen går skjermen tilbake til de vanlige innstillingene.

Slå på Night Shift

Du kan slå Night Shift på eller av på to måter:

• Åpne Kontrollsenter. Trykk og hold på symbolet for lysstyrkekontroll, og trykk så på Night Shift-knappenlysstyrkesymbolet for å slå Night Shift på eller av.

ios-17-iphone-15-pro-control-center-turn-night-shift-on-animation
  • Gå til Innstillinger > Skjerm og lysstyrke > Night Shift.2 På den samme skjermen kan du velge når Night Shift skal slås på automatisk, og justere fargetemperaturen.

Som standard er Night Shift aktiv fra solnedgang til soloppgang.

Finn ut mer

1. Night Shift er tilgjengelig på iPhone 5s eller nyere, iPad Pro, iPad (5. generasjon eller nyere), iPad Air eller nyere, iPad mini 2 eller nyere og iPod touch (6. generasjon og nyere).

2. Noen skjermtilganginnstillinger, inkludert Inverter farger, Gråtoner og Øk kontrast, vil kunne slå av Night Shift eller True Tone-visning.