Slik lager du en spilleliste i Apple Music-appen

Finn ut hvordan du lager spillelister med musikk fra Apple Music-katalogen eller din egen samling.

Lag en spilleliste på iPhone, iPod touch eller en Android-enhet

1. Åpne Apple Music-appen.
  2. Trykk på Bibliotek nederst på skjermen.
  3. Trykk på Spillelister.
  4. Trykk på Ny spilleliste.
  5. Gi spillelisten et navn og trykk på Legg til musikk.
  6. Søk etter musikk du vil legge til, trykk på den, og trykk deretter på Ferdig. På Android trykker du på Ferdig avmerkingssymbolet på Android .
    iPhone viser 7 sanger lagt til i en ny spilleliste
  7. Trykk på Ferdig eller Ferdig avmerkingssymbolet på Android .

Du kan også trykke og holde på en sang, et album eller en spilleliste. Trykk deretter på Legg til i spilleliste for å legge til musikken i en eksisterende spilleliste, eller trykk på Ny spilleliste.

Lag en spilleliste på iPad

1. Åpne Apple Music-appen.
  2. Bla til bunnen av sidepanelet og trykk på Ny spilleliste.
  3. Gi spillelisten et navn og trykk på Legg til musikk.
  4. Søk etter musikk du vil legge til, trykk på den, og trykk deretter på Ferdig.
    iPad viser 7 sanger lagt til i en ny spilleliste
  5. Trykk på Ferdig.

Du kan også trykke og holde på en sang, et album eller en spilleliste til den løftes opp. Dra deretter musikken til en eksisterende spilleliste eller Ny spilleliste i sidepanelet.

Lag en spilleliste på Mac eller PC

1. Åpne Apple Music-programmet eller iTunes.
  2. På menylinjen velger du Fil > Ny > Spilleliste.
  3. Gi spillelisten et navn.
  4. Dra og slipp musikk til spillelisten i sidepanelet.

Vil du legge til musikk i en eksisterende spilleliste? Da kan du bare dra og slippe musikk til en spilleliste i sidepanelet.

Finn ut mer om spillelister

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.