Windows 10 Anniversary Update kan forhindre at Bluetooth-enheter vekker Mac-maskiner

Finn ut hva du må gjøre hvis du ikke kan vekke Mac-maskinen med en Bluetooth-enhet, som for eksempel et tastatur eller en mus, etter at du har oppdatert Windows 10 i Boot Camp.

Det å oppdatere til Windows 10 med Windows 10 versjon 1607 (også kjent som Anniversary Update) kan slette oppføringer i Windows-registeret som støtter vekking med Bluetooth-enheter. Som et resultat av dette kan ikke Bluetooth-enheter vekke Mac-maskinen når den er startet i Windows med Boot Camp.

Installer støtteprogramvaren for Windows på Mac-maskinen på nytt for å få denne funksjonen til å virke igjen.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.