Windows 10 Anniversary Update kan forhindre at Bluetooth-enheter vekker Mac-maskiner

Finn ut hva du må gjøre hvis du ikke kan vekke Mac-maskinen med en Bluetooth-enhet, som for eksempel et tastatur eller en mus, etter at du har oppdatert Windows 10 i Boot Camp.

Det å oppdatere til Windows 10 med Windows 10 versjon 1607 (også kjent som Anniversary Update) kan slette oppføringer i Windows-registeret som støtter vekking med Bluetooth-enheter. Som et resultat av dette kan ikke Bluetooth-enheter vekke Mac-maskinen når den er startet i Windows med Boot Camp.

Installer støtteprogramvaren for Windows på Mac-maskinen på nytt for å få denne funksjonen til å virke igjen.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.