Om macOS Sierra 10.12.4-oppdateringen

Denne oppdateringen anbefales for alle macOS Sierra-brukere.

macOS Sierra 10.12.4-oppdateringen forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten for Mac-maskinen din, og den anbefales for alle brukere.

Denne oppdateringen:

• Legger til Night Shift for automatisk justering av visningsfargene mot den varmere delen av spekteret etter solnedgang.
  • Legger til Siri-støtte for resultater, kampplaner og spilleruttak for cricket fra den indiske eliteserien og International Cricket Council.
  • Legger til Diktering-støtte for shanghainesisk.
  • Forbedrer støtten for språk som går fra høyre til venstre, for Touch Bar, verktøylinjen og den visuelle fanevelgeren i Safari.
  • Løser flere problemer med PDF-gjengivelse og -kommentering i Forhåndsvisning.
  • Forbedrer synligheten til emnefeltet ved bruk av samtalevisningen i Mail.
  • Løser et problem som kan hindre at innhold vises i Mail-meldinger.
  • Legger til støtte for flere RAW-formater for digitale kameraer.

Bedriftsinnhold:

• Legger til tethered-caching-kommandoen, somoptimaliserer visse nedlastinger for iOS-enheter som er tilknyttet via USB. Oppgi man tethered-caching i Terminal for mer informasjon.
  • Oppdaterer security kommandoen til å inkludere delete-identity-alternativet, som sletter både et sertifikat og den private nøkkelen fra en nøkkelring. Oppgi man security i Terminal for mer informasjon.
  • Oppdaterer profiles-kommandoen til å inkludere -N-flagget, som viser en varsling om enhetsregistrering som ber brukeren om å fullføre registrering for administrering av mobile enheter (MDM). Oppgi man profiles i Terminal for mer informasjon.
  • Løser et problem som gjør at bærbare datamaskiner som er koblet til visse dokkingstasjoner, viser en tom skjerm i stedet for påloggingsvinduet for macOS på den innebygde skjermen.
  • Løser et problem som gjør at et nylig endret passord for en brukerkonto, blir avvist i påloggingsvinduet i macOS hvis FileVault er slått på.
  • Legger til muligheten for å fornye automatisk visse sertifikater som er levert via en konfigurasjonsprofil.
  • Inkluderer flere Xsan-filer.

Se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple for mer informasjon om sikkerhetsinnholdet for denne oppdateringen.

Finn ut hvordan du skaffer deg denne macOS-oppdateringen.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.