Hvis du ser feilkodene 0xc000000f eller 0xc0000225 når du installerer Windows 10

Finn ut hva du må gjøre hvis du ser feilkodene 0xc000000f eller 0xc0000225 når du installerer Windows 10 på Mac-maskinen med Boot Camp.

Disse feilkodene kan vises hvis det er et problem med Windows ISO-diskfilen som du bruker til å installere Windows på Mac-maskinen.

For å løse problemet bruker du Boot Camp-assistent til å gjenopprette harddisken din til en enkelt partisjon, laster ned en ny ISO-diskfil fra Microsoft og prøver Windows 10-installasjonen på nytt.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.