Hvis iPhone-enheten står fast i hodetelefonmodus

Få hjelp hvis iPhone-enheten står fast i hodetelefonmodus eller ikke gjenkjenner hodetelefonene dine.

iPhone-enhet som står fast i hodetelefonmodus

Har du et av disse problemene?

• Når du kobler hodetelefoner til iOS-enheten din, kommer lyden ut av høyttalerne i stedet for hodetelefonene.
  • Du tar ut hodetelefonene, men når du justerer lydvolumet på iOS-enheten, ser du fremdeles en volumindikator for hodetelefoner.

Ta i så fall med enheten til en Apple Store-butikk eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør for inspeksjon. Har du ikke et servicested i nærheten? Kontakt Apple-kundestøtte.