Hvis sangideer i Musikkopptak ikke oppdateres til iCloud

Finn ut hva du kan gjøre hvis sangideene dine i Musikkopptak ser ut til å oppdatere til iCloud hele tiden.

Hvis du bruker Musikkopptak med iCloud, oppdateres sangideer i biblioteket automatisk til iCloud. Hvis noen ideer ser ut som de oppdaterer hele tiden, kan det skyldes at iOS-enheten ikke har nok lagringsplass. Du kan bruke iOS-enheten til å kontrollere lagringsplassen.

Gå til Innstillinger > Generelt > Lagring og iCloud-bruk > Administrer lagring. Du får en liste over appene dine og hvor mye lagringsplass hver av dem bruker. Trykk på appen i listen for å få mer informasjon om bruken. Det kan hende at hurtiglagrede data og midlertidige data ikke regnes med i bruken.

Avhengig av appen kan du kanskje også slette noe av appens innhold eller slette hele appen med innhold. Det kan hende du får en advarsel om at lagringsplassen nesten er full hvis enheten er full og iOS ikke får frigjort mer plass på enheten. Hvis du får denne advarselen, må du fjerne noe innhold manuelt.