Løs inn innløsingskoder for «Pakke med Pro-apper for utdanningskunder»

Løs inn innløsbare koder fra pakken med Pro-apper for utdanningskunder for apper du kan distribuere til administrerte enheter.

Hvis du har kjøpt pakken med Pro-apper for utdanningskunder og institusjonen din er registrert i Apples voluminnkjøpsprogram (VPP), kan du løse inn ikke-innløste appkoder for apper du kan bruke med lisensadministrering. Appene legges til VPP-kontoen du oppgir.

Skaff deg pakken med Pro-apper for utdanningskunder

Du kan kjøpe pakken med Pro-apper for utdanningskunder i Apple Online Store for utdanning1. Når du har kjøpt pakken, mottar du en e-post med innløsbare innholdskoder for hver app. Du kan bare løse inn ikke-innløste koder.

Løs inn koder for apper for lisensadministrering

1. Gå til kundestøtteskjemaet for volumkjøpsprogrammet for utdanning
  2. Fra «Hva trenger du hjelp med»-lokalmenyen velger du «Overfør fra innløsingskoder for lisensadministrering».
  3. Fullfør de obligatoriske feltene, og send inn skjemaet.

Når du har sendt inn skjemaet, blir du kontaktet av en Apple-kundestøtterådgiver for å be deg om en liste over ikke-innløste appkoder for å løse dem inn samt VPP-kontoen du vil at appene for lisensadministrering, skal legges til.

Når du har mottatt de innløste appene, kan du ikke endre distribusjonsmåten.

1Utdanningspriser for enkeltpersoner gjennom Apple Online Education Store er tilgjengelig for studenter i høyere utdanning, studenter som har fått plass på høyere utdanning, foreldre som kjøper til en student i høyere utdanning, samt ansatte ved undervisningsinstitusjoner, lærere som tilbyr hjemmeundervisning, og annet personale på alle trinn.