Om macOS Sierra 10.12.3-oppdateringen

Denne oppdateringen anbefales for alle macOS Sierra-brukere.

Med macOS Sierra 10.12.3-oppdateringen forbedres stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten for Mac-maskinen din, og den anbefales for alle brukere.

Denne oppdateringen:

• Forbedrer automatisk veksling mellom grafikkløsninger på MacBook Pro (15-tommers, oktober 2016).
  • Løser grafikkproblemer under koding av Adobe Premiere Pro-prosjekter på MacBook Pro med Touch Bar (13- og 15-tommers, oktober 2016).
  • Løser et problem som forhindret søk etter skannede PDF-dokumenter i forhåndsvisning.
  • Løser et kompatibilitetsproblem med PDF-dokumenter som er eksportert med kryptering aktivert.
  • Løser et problem som forhindret noen tredjepartsapper fra å importere bilder fra digitale kameraer på riktig måte.

Bedriftsinnhold: Løser et problem der nettverk eller bufrede brukerkontoer (for eksempel Active Directory-kontoer) som bruker maxFailedLoginAttempts-passordregelen, ble deaktivert.

Se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple for mer informasjon om sikkerhetsinnholdet for denne oppdateringen.

Finn ut hvordan du skaffer deg denne macOS-oppdateringen.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.