Bruk LG UltraFine 4K-skjermen med Mac

Finn ut mer om LG UltraFine 4K-skjermen og hvordan du bruker den med Mac-maskinen din.

Om LG UltraFine 4K-skjermen

LG UltraFine 4K-skjermen med 21,5 tommer kommer med oppløsning på 4096 x 2304, P3-fargerom, 500 cd/m2 lysstyrke og innebygde stereohøyttalere. Gjennom integrering med macOS kan du styre skjermens volum og lysstyrke uten å bruke fysiske knapper på skjermen.

Når du kobler til skjermen med én enkel USB-C-kabel (medfølger) forsynes MacBook med USB-C-port eller MacBook Pro med Thunderbolt 3-porter (USB-C) med opptil 60 watt. Skjermen har tre USB-C-utganger (480 Mbps) som forsyner kompatible enheter og tilbehør med strøm.

Systemkrav og kompatible Mac-modeller

LG UltraFine 4K-skjermen krever en Mac med én eller flere USB-C-porter og som kjører macOS Sierra 10.12.1 eller nyere. (macOS Sierra 10.12.2 eller nyere anbefales.)

Du kan bruke LG UltraFine 4K-skjermen med disse Mac-modellene:

4096 x 2304 ved 60 Hz

• iMac (2017)
  • MacBook Pro (2016 og nyere)
  • MacBook (2016 og nyere)

4096 x 2304 ved 48 Hz

• MacBook (2015 og nyere)

En Mac med innebygde USB-C- eller Thunderbolt 3 (USB-C)-porter kreves. Skjermen er ikke kompatibel med Mac-modeller med Thunderbolt 2.

Les om hvordan du justerer oppløsningen på skjermen din.

USB-C-strømlevering

LG UltraFine 4K-skjermen gir opptil 60 watt strøm via USB-C og kan strømforsyne disse Mac-modellene fullstendig ved bruk av den medfølgende USB-C-kabelen:

• MacBook Pro (13-tommers, 2016 og nyere)
  • MacBook (2015 og nyere)

UltraFine 4K-skjermen forsyner ikke MacBook Pro (15-tommers, 2016) og nyere med strøm, fordi den krever 85 watt. Hvis du prøver å strømforsyne MacBook Pro (15-tommers) via skjermen, brukes maskinens batteri under tung bruk. For å gi fullstendig strømforsyning til MacBook Pro og lade batteriet, kobler du til 15-tommers MacBook Pro til USB-C-strømadapteren med 87 watt fra Apple når du bruker den med UltraFine 4K-skjermen.

LG UltraFine 4K-skjermen gir 7,5 watt til hver av de tre USB-C-portene (480 Mbps). For å lade Apple Lightning-baserte enheter og -tilbehør, for eksempel iPhone, iPad, AirPods, Magic Keyboard, Magic Trackpad 2 og Magic Mouse 2, kan du bruke USB-C-til-Lightning-kabelen fra Apple eller en kombinasjon av USB-C-til-USB-adapteren fra Apple og Lightning-til-USB-kabelen fra Apple.

Hvis du har problemer med å koble til skjermen

• Hvis du ikke ser noe bilde etter at du har koblet LG UltraFine 4K-skjermen til Mac-maskinen din, må du sørge for at du bruker kabelen som fulgte med skjermen. Hvis du ikke har den, kan du bruke en USB-C 3.1-kabel, for eksempel Belkin 3.1 USB-C-til-USB-C-kabelen.
  • Få hjelp med videoproblemer hvis du fortsatt ikke ser noe bilde når du bruker den riktige kabelen.
  • Hvis LG UltraFine 4K-skjermen ikke slås på eller du ikke ser noe bilde etter at du har fulgt trinnene i artikkelen ovenfor, kontakter du LG for å få service på skjermen din.
  • Du kan laste ned brukerhåndboken for LG UltraFine 4K-skjermen og LG Screen Manager-programvare på siden for LG-kundestøtte. Firmwareoppdateringer for LG UltraFine-skjermen administreres med LG Screen Manager. Kjør dette programmet med jevne mellomrom for å se etter og installere firmwareoppdateringer.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.