Koble skolens informasjonssystem (SIS) til Apple School Manager

Finn ut hvilke av skolens informasjonssystemer (SIS) Apple School Manager støtter, og hvordan du kobler til SIS for å importere dataene dine.

Finn ut hva som skjer når du kobler til Apple School Manager

Du kan på en sikker måte koble Apple School Manager til støttede løsninger for Studentinformasjonssystemet (SIS). Når du kobler til en SIS-løsning, kopieres informasjon om elever, ansatte og klasser til Apple School Manager for å opprette administrerte Apple-ID-er, plasseringer og kurs. Endringer du foretar i SIS-løsningen, oppdaterer automatisk Apple School Manager.

Se listen over kompatible SIS-løsninger.

Koble til en SIS-løsning

Hvis du allerede har brukt SFTP til å importere informasjon, kan du gå gjennom SFTP-informasjon i neste del før du kobler SIS-løsningen til Apple School Manager.

1. Logg på Apple School Manager.

2. Klikk på Innstillinger nederst til venstre, velg Datakilde, og klikk deretter på Koble til.

3. Klikk på Legg til-knappen ved siden av Finn elever/studenter, ansatte og klasser, og velg Studentinformasjonssystemet (SIS).

4. Velg SIS-løsningen din fra lokalmenyen og klikk deretter på Koble til.

5. Følg den detaljerte beskrivelsen på skjermen for å autorisere den spesifikke SIS-løsningen din. Alle SIS-løsninger håndterer data og sikkerhet forskjellig.

6. Angi all påkrevd informasjon.

7. Velg om du vil synkronisere data 30 dager før starten av semesteret.*

• Som standard kan SIS bare returnere data for det nåværende semesteret. Hvis du velger å synkronisere i forkant, får du data for alle semestre som begynner i løpet av de neste 30 dagene. Du kan endre denne innstillingen etter at du har konfigurert SIS-tilkoblingen.
  8. Klikk på Koble til, og vent til prosessen er fullført. Avhengig av tilkoblingshastighet og mengde med data du importerer, kan dette ta lengre tid.

9. Gå gjennom alle feilene som oppdages. Du må korrigere disse i SIS-løsningen din.

10. Klikk på «Gå gjennom [navn på SIS-løsning]»-data for å vise dataene du la til.

11. Kontroller at dataene er riktige, og klikk deretter på Bekreft.

Når du har fullført den første importen, vil du se navnet på SIS-løsningen og hva slags innhold som ble importert. Apple School Manager oppdateres én gang i døgnet fra SIS-løsningen din. Hvis du legger til en ny elev i SIS-løsningen, oppretter Apple School Manager automatisk en konto og administrert Apple-ID for den eleven. Når disse påloggingsdetaljene er opprettet, kan du dele dem med eieren av kontoen.

* For å bruke denne funksjonen med PowerSchool SIS installerer du det nyeste Apple School Manager-programtillegget. Når du bruker denne funksjonen med Infinite Campus SIS, bruker du en OneRoster v1.1 API-nettadresse.

Oppdatering til Infinite Campus OAuth 2.0

Infinite Campus' studentinformasjonssystem (SIS) avvikler OAuth 1.0 den 30. juni 2023. Følg trinnene i denne delen for å oppdatere til Infinite Campus OAuth 2.0.

Administratorer må følge Infinite Campus sine instruksjoner om migrering fra OAuth 1.0 til OAuth 2.0.

1. I Apple School Manager logger du på med en bruker som har rollen som Administrator, Områdeleder eller Personleder.

2. Velg navnet ditt nederst i sidepanelet.

3. Velg Innstillinger, og velg deretter Katalogsynkronisering.

4. Klikk på Rediger-knappen for Studentinformasjonssystemet (SIS).

5. Oppdater Infinite Campus Base URL til Infinite Campus Base URL for OAuth 2.0, som er oppgitt i Infinite Campus-serveren.

6. Oppdater klient-ID-en.

7. Oppdater hemmeligheten.

8. Klikk på Lagre-knappen for å oppdatere legitimasjonen.

Følg disse trinnene for å synkronisere Apple School Manager på nytt manuelt med Infinite Campus:

1. Klikk på Rediger-knappen for Studentinformasjonssystemet (SIS).

2. Klikk på Oppdater-knappen.

Eventuelle feil vil bli presentert i Apple School Manager-innstillingene i Katalogsynkronisering

.

Hvis du har brukt SFTP tidligere

Du kan også bruke SFTP til å laste opp data om elever, ansatte og klasser til Apple School Manager, basert på oppføringer som er eksportert fra SIS-løsningen din. Hvis du allerede har brukt SFTP-opplastinger til å opprette brukere og klasser, og du bytter fra å bruke SFTP til en direkte SIS-tilkobling, oppretter Apple School Manager nye ID-er for alle brukerne dine. Dette betyr at du kan ha duplikate kontoer for brukere som allerede er opprettet via SFTP. Fortsett å bruk SFTP i stedet for en direkte tilkobling for å unngå duplikater.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.