Koble skolens informasjonssystem (SIS) til Apple School Manager

Finn ut hvilke av skolens informasjonssystemer (SIS) Apple School Manager støtter, og hvordan du kobler til SIS for å importere dataene dine.

Finn ut hva som skjer når du kobler til Apple School Manager

Du kan på en sikker måte koble Apple School Manager til støttede løsninger for informasjonssystemer. Når du kobler til en SIS-løsning, kopieres informasjon om elever, ansatte og klasser til Apple School Manager for å opprette administrerte Apple-ID-er, plasseringer og kurs. Endringer du foretar i SIS-løsningen oppdaterer automatisk Apple School Manager.

Koble til en SIS-løsning

Hvis du allerede har brukt SFTP til å importere informasjon, kan du gå gjennom denne informasjonen før du kobler SIS-løsningen til Apple School Manager.

1. Logg på Apple School Manager.
  2. Klikk på Innstillinger nederst til venstre, velg Datakilde, og klikk deretter på Koble til.
    Du må verifisere et domene før du kan koble til en SIS.
  3. Klikk på Legg til-knappen ved siden av Finn elever/studenter, ansatte og klasser, og velg Studentinformasjonssystemet (SIS).
  4. Velg SIS-løsningen din fra lokalmenyen og klikk deretter på Koble til.
  5. Alle SIS-løsninger håndterer data og sikkerhet forskjellig. Følg den detaljerte beskrivelsen på skjermen for å autorisere den spesifikke SIS-løsningen din.
  6. Angi all påkrevd informasjon og klikk deretter på Koble til.
  7. Vent til kopieringsprosessen er fullført. Avhengig av tilkoblingshastighet og mengde med data du kopierer, kan denne prosessen ta lengre tid.
  8. Gå gjennom alle feilene som oppdages i kopieringsprosessen. Du må korrigere disse i SIS-løsningen din.
  9. Klikk på «Gå gjennom [navn på SIS-løsning]»-data for å vise dataene du la til.
  10. Kontroller at dataene er riktige, og klikk deretter på Bekreft.

Når du har fullført den første importen, vil du se navnet på SIS-løsningen og hva slags innhold som ble importert. Apple School Manager oppdateres én gang i døgnet fra SIS-løsningen din. Hvis du legger til en ny elev i SIS-løsningen, oppretter Apple School Manager automatisk en konto og administrert Apple-ID for den eleven. Når disse påloggingsdetaljene er opprettet, kan du dele dem med eieren av kontoen.

Hvis du har brukt SFTP tidligere

Du kan også bruke SFTP til å laste opp data om elever, ansatte og klasser til Apple School Manager, basert på oppføringer som er eksportert fra SIS-løsningen din. Hvis du allerede har brukt SFTP-opplastinger til å opprette brukere og klasser, og du bytter fra å bruke SFTP til en direkte SIS-tilkobling, oppretter Apple School Manager nye ID-er for alle brukerne dine. Dette betyr at du kan ha duplikate kontoer for brukere som allerede er opprettet via SFTP. Fortsett å bruk SFTP i stedet for en direkte tilkobling for å unngå duplikater.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.