Om macOS Sierra 10.12.2-oppdateringen

Denne oppdateringen anbefales for alle macOS Sierra-brukere.

macOS Sierra 10.12.2-oppdateringen forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten for Mac-maskinen din, og den anbefales for alle brukere. Denne oppdateringen:

• Forbedrer konfigureringen av og påliteligheten til automatisk opplåsing.
  • Tillater at du legger til en knapp for styreflatehåndskrift på kinesisk på Touch Bar-kontrollinjen.
  • Legger til støtte for skjermbilder av Touch Bar ved bruk av Grab-appen eller Kommando-Shift-6-snarveien.
  • Løser et problem som førte til at Touch Bar-emojivelgeren ble vist på skjermen.
  • Løser grafikkproblemer på MacBook Pro-maskiner (sent 2016).
  • Løser et problem der Systembeskyttelse ble slått av på noen MacBook Pro-maskiner (sent 2016).
  • Forbedrer konfigurering og utmelding for Skrivebord og Dokumenter i iCloud.
  • Løser et problem med leveringen av varsler angående optimalisert lagring.
  • Forbedrer lydkvaliteten ved bruk av Siri og FaceTime med Bluetooth-hodetelefoner.
  • Forbedrer stabiliteten til Bilder når du oppretter og bestiller bøker.
  • Løser et problem der innkommende Mail-meldinger ikke vises når det brukes en Microsoft Exchange-konto.
  • Løser et problem som forhindret installeringen av Safari-tillegg som er lastet ned utenfor Safari-tilleggsgalleriet.
  • Legger til støtte for nye installasjoner av Windows 8 og Windows 7 ved bruk av Boot Camp på støttede Mac-maskiner.
  • Løser et problem som hindret noen skjermoppløsninger i å være tilgjengelig på skjermer fra tredjeparter.
  • Legger til støtte for flere RAW-formater for digitale kameraer.

Bedriftsinnhold:

• Forbedrer ytelse når du søker etter den globale adresselisten for en Microsoft Exchange-konto i Kontakter.
  • Forbedrer påliteligheten for Kalender ved bruk av tilleggskalendere og slumring av Microsoft Exchange-hendelser.
  • Forbedrer støtte for autentisering med smartkort i påloggingsvinduet.
  • Tillater at 802.1X-klienter som er konfigurert til å bruke systemmodus, kobler til nettverket på nytt automatisk når brukere logger av.
  • Løser et problem med distribuering av VPN-entiteter til MDM-klienter via en konfigureringsprofil.
  • Forbedrer administrering av programvareoppdateringer i bakgrunnen og Safari Internett-programtillegg via konfigurasjonsprofiler.
  • Tillater at administratorer kan slå av en sikkerhetsfunksjon som krever bekreftelse før tilkobling til bestemte nettverksvolumer.
  • Løser et problem med Kalender som hindret tilleggskalendere fra å vises i Kalender-snarveimenyen når du Kontroll-klikker på en hendelse.
  • Løser et problem som hindret funksjonen i System Image Utility for partisjonering av disker i å fungere skikkelig ved distribuering av systembilder over nettverket.
  • Løser et problem i Xsan 5 der en rullefeil kan hindre Xsan-klienter i å få tilgang til filer i volumet.
  • Forhindrer potensiell kjernepanikk ved søk etter et DFS-navneområde i Finder.

Se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple for mer informasjon om sikkerhetsinnholdet for denne oppdateringen.

Finn ut hvordan du skaffer deg denne macOS-oppdateringen.