Slik bruker du lommelykten på iPhone, iPad Pro eller iPod touch

LED-blitsen på iPhone, iPad Pro eller iPod touch fungerer også som lommelykt, så du kan få ekstra lys når du trenger det.

Kontrollsenter på iPhone

iPhone 8 eller eldre, iPad Pro og iPod touch

1. Dra opp fra bunnen av skjermen for å åpne Kontrollsenter
  2. Trykk på Lommelykt-symbolet
  3. Hvis du vil slå av lommelykten, trykker du på Lommelykt-symbolet igjen.

Endre lysstyrken

I iOS 11 kan du endre lysstyrken til lommelykten:

1. Dra opp fra bunnen av skjermen for å åpne Kontrollsenter.
  2. Trykk hardt på Lommelykt-symbolet
  3. Dra glidebryteren opp eller ned.

Kontrollsenter på iPhone X

iPhone X

1. Dra ned fra øverst til høyre for å åpne Kontrollsenter
  2. Trykk på Lommelykt-symbolet
  3. Hvis du vil slå av lommelykten, trykker du på Lommelykt-symbolet igjen.

Du kan også slå på lommelykten fra den låste skjermen: Trykk hardt på Lommelykt-symbolet, nederst til venstre.

Endre lysstyrken

I iOS 11 kan du endre lysstyrken til lommelykten:

1. Dra ned fra øverst til høyre for å åpne Kontrollsenter.
  2. Trykk hardt på Lommelykt-symbolet
  3. Dra glidebryteren opp eller ned.

Hvis lommelykten ikke fungerer

• Hvis du ikke kan se Lommelykt-symbolet når du åpner Kontrollsenter, har du kanskje fjernet det fra Kontrollsenter. Du kan legge det til igjen.
  • Er lommelykt-symbolet nedtonet eller grått? Du prøver kanskje å bruke lommelykten fra en kamera- eller videoapp. Bruk blitsfunksjonen i appen i stedet.

Lommelykten er bare tilgjengelig på disse enhetene:

• iPhone og iPod touch (5. generasjon og nyere)
  • 12,9-tommers iPad Pro (2. generasjon)
  • iPad Pro (10,5 tommer)
  • iPad Pro (9,7 tommer)