Slik bruker du lommelykten på iPhone, iPad Pro eller iPod touch

LED-blitsen på iPhone, iPad Pro eller iPod touch fungerer også som lommelykt, så du kan få ekstra lys når du trenger det.

Det finnes flere måter du kan slå lommelykten på eller av. Du kan spørre Siri eller bruke Kontrollsenter på iPhone X eller nyere eller på en iPhone 8 og eldre, iPad eller iPod touch.

Spør Siri

Her er noen eksempler på hva du kan spørre om:

• «Slå på lommelykten.»
  • «Slår du på lommelykten?»
  • «Slå av lommelykten.»

Bruk Kontrollsenter på iPhone X og nyere

1. Dra ned fra øverst til høyre for å åpne Kontrollsenter
  2. Trykk på Lommelykt-symbolet
  3. Hvis du vil slå av lommelykten, trykker du på Lommelykt-symbolet igjen.

Du kan også slå på lommelykten fra den låste skjermen: Trykk hardt på Lommelykt-symbolet, nederst til venstre.

Bruk Kontrollsenter på iPhone 8 eller eldre, iPad Pro og iPod touch

1. Dra opp fra bunnen av skjermen for å åpne Kontrollsenter
  2. Trykk på Lommelykt-symbolet
  3. Hvis du vil slå av lommelykten, trykker du på Lommelykt-symbolet igjen.

Endre lysstyrken

Du kan endre lysstyrken til lommelykten i iOS 11 og nyere:

1. Dra ned fra hjørnet øverst til høyre på iPhone X for å åpne Kontrollsenter. Dra opp fra det nederste hjørnet på skjermen på iPhone 8 eller eldre, iPad eller iPod touch for å åpne Kontrollsenter.
  2. Trykk hardt på Lommelykt-symbolet
  3. Dra glidebryteren opp eller ned.

Finn ut hva du kan gjøre hvis lommelykten ikke fungerer på enheten din.

Lommelykten er tilgjengelig på disse enhetene: iPhone, iPod touch (5. generasjon og nyere), 12,9-tommers iPad Pro (2. generasjon), iPad Pro (10,5-tommers) og iPad Pro (9,7-tommers).