Slik bruker du lommelykten på iPhone, iPad Pro eller iPod touch

LED-blitsen på iPhone, iPad Pro eller iPod touch fungerer også som lommelykt, så du kan få ekstra lys når du trenger det.

Det finnes flere måter du kan slå lommelykten på eller av. Du kan be Siri gjøre det, eller du kan bruke Kontrollsenter på en iPhone med Face ID eller en iPad Pro. Eller bruk Kontrollsenter med en iPhone med en Hjem-knapp eller en iPod touch.

Spør Siri

Her er noen eksempler på hvordan du kan bruke Siri til å slå på lommelykten:

• «Hei, Siri, slå på lommelykten.»
  • «Hei, Siri, kan du slå på lommelykten?»
  • «Hei, Siri, slå av lommelykten.»

Bruk Kontrollsenter på en iPhone med Face ID eller på en iPad Pro

1. Dra ned fra øverst til høyre for å åpne Kontrollsenter
  2. Trykk på Lommelykt-knappen Lommelykt-symbol
  3. Hvis du vil slå av lommelykten, trykker du på Lommelykt-symbolet igjen.

Du kan også slå på lommelykten fra den låste skjermen: Trykk og hold nede Lommelykt-knappen Lommelykt-symbol nederst til venstre.

Finn ut hvilke iPhone-modeller som har Face ID.

Bruk Kontrollsenter på en iPhone med en Hjem-knapp eller på en iPod touch

1. Dra opp fra bunnen av skjermen for å åpne Kontrollsenter
  2. Trykk på Lommelykt-knappen Lommelykt-symbol
  3. Hvis du vil slå av lommelykten, trykker du på Lommelykt-symbolet igjen.

Endre lysstyrken på lommelykten

1. Sveip ned fra øvre høyre hjørne av skjermen på en iPhone med Face ID, eller iPad, for å åpne Kontrollsenter. Sveip opp fra det nederste hjørnet på skjermen på en iPhone med en Hjem-knapp, eller iPod touch, for å åpne Kontrollsenter.
  2. Trykk og hold nede Lommelykt-knappen Lommelykt-symbol
  3. Dra glidebryteren opp eller ned.

Finn ut hva du kan gjøre hvis lommelykten ikke fungerer på enheten din.