Slik løser du inn Apple-gavekortet eller App Store og iTunes-gavekortet

Løs inn gavekortet ditt i App Store eller Apple Music-appen for å bruke det for kjøp med Apple-ID-en din.

Løs inn gavekortet

Løs inn gavekortet ditt mot apper, abonnementer med mer. Finn ut hva du kan kjøpe med et Apple Gift Card eller Apple-kontosaldoen din.

Løs inn gavekortet ditt

Løs inn et gavekort med iPhone, iPad eller Apple Vision Pro

1. Finn den 16-sifrede koden på baksiden av kortet. For noen gavekort må du kanskje skrelle eller forsiktig skrape av etiketten for å se koden.

2. Åpne App Store-appen.

3. Øverst på skjermen trykker du på Logg på-knappenBildet har ingen alternativ tekst eller på bildet ditt.

4. Trykk på Løs inn gavekort eller kode. Hvis du ikke ser Løs inn gavekort eller kode, logger du på med Apple-ID-en din.

5. Trykk på Bruk kamera, og følg deretter instruksjonene på skjermen. Hvis du har problemer med å løse inn kortet, trykker du på Enter Code Manually (Skriv inn koden manuelt), og følger deretter instruksjonene på skjermen.

6. Trykk på Løs inn.

Hvis du befinner deg i USA, ser du kanskje saldoen din i Apple Lommebok når du løser inn et gavekort til Apple-ID-saldoen din. Finn ut mer om bruk av Lommebok

Kan du ikke løse inn gavekortet ditt?

Løse inn et gavekort på Mac

1. Finn den 16-sifrede koden på baksiden av kortet. For noen gavekort må du kanskje skrelle eller forsiktig skrape av etiketten for å se koden.

2. Åpne App Store på Mac.

3. Klikk på navnet ditt eller påloggingsknappen i sidepanelet.

4. Klikk på «Løs inn gavekort». Du må kanskje logge på med Apple-ID-en.

App Store på en Mac som viser muligheten til å løse inn et gavekort
  5. Trykk på Bruk kamera, og følg deretter instruksjonene på skjermen.  Hvis du har problemer med å løse inn kortet, skriver du inn koden manuelt.

Kan du ikke løse inn gavekortet ditt?

Løse inn et gavekort på en Windows-PC

1. Finn den 16-sifrede koden på baksiden av kortet. For noen gavekort må du kanskje skrelle eller forsiktig skrape av etiketten for å se koden.

2. Åpne Apple Music-appen eller Apple TV-appen.

3. Klikk på navnet ditt nederst i sidefeltet og deretter på Løs inn. Det kan være at du må logge deg på med Apple-ID-en din først.

4. Følg instruksjonene på skjermen og klikk deretter på Løs inn.

Apple Music-appen på en PC som viser at «Løs inn» er valgt for å løse inn et gavekort

Kan du ikke løse inn gavekortet ditt?

Hvis du har mottatt et gavekort via e-post

For å løse inn et gavekort som noen har sendt deg på e-post, åpner du e-posten og trykker eller klikker på Løs inn nå-knappen.

Hva du kan kjøpe med disse gavekortene

Når du løser inn et Apple Gift Card eller et App Store og iTunes-gavekort, kan du foreta kjøp med Apple-ID-saldoen din. Disse kjøpene kan omfatte apper, spill, abonnementer som Apple Music eller iCloud+, og mer. Men for enkelte kjøp kan ikke Apple-kontosaldoen brukes. Finn ut hva du kan kjøpe med Apple-kontosaldoen din.

Når Apple Gift Card er tilgjengelig, kan du også bruke Apple-ID-saldoen til å kjøpe produkter og tilbehør på apple.com eller i Apple Store-appen. Sjekk om Apple Gift Card er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Mer om gavekort

Tilgjengeligheten av tjenester og funksjoner under Apple Media kan variere etter land eller region. Finn ut hvilke funksjoner som er tilgjengelige i landet ditt eller regionen din.