Om Apple Thunderbolt 3 (USB-C)-til-Thunderbolt 2-adaptereren

Koble til en Mac som har en Thunderbolt 3 (USB-C)-port til en enhet som har en Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-kabel.

Med en Thunderbolt 3 (USB-C)-til-Thunderbolt 2-adapter kan man koble en Mac som har en Thunderbolt 3 (USB-C)-port til en enhet som bruker en Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-kabel.

Denne adapteren er ikke kompatibel med USB-C-porter som ikke støtter Thunderbolt 3, som for eksempel USB-C-huber eller USB-C-porten på MacBook-modeller fra 2015 eller nyere.

Video

Thunderbolt  eller Thunderbolt

Bruk Thunderbolt-porten på denne adapteren for å koble Macen til en skjerm som bruker en Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-kabel. Du kan for eksempel bruke denne adapteren for å koble Macen til en Apple Thunderbolt Display eller LG Thunderbolt 2-skjerm.

Denne adapteren er ikke kompatibel med skjermer som bruker DisplayPort eller Mini DisplayPort, som for eksempel Apple LED Cinema Display. Thunderbolt og Thunderbolt 2 er ikke det samme som Mini DisplayPort , selv om portene har samme form.

Dataoverføring

Thunderbolt  eller Thunderbolt

Du kan også bruke Thunderbolt-porten på denne adapteren for å koble til en ekstern harddisk, dock, Mac eller en annen enhet som bruker en Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-kabel til dataoverføring. Denne adapteren støtter dataoverføringshastigheter på opptil 10 Gbps med Thunderbolt-enheter, og opptil 20 Gbps med Thunderbolt 2-enheter.

Denne adapteren er toveis, som betyr at du kan bruke den for å koble Thunderbolt 3-enheter til en Mac som har en Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-port. I slike tilfeller må Macen ha macOS Sierra eller nyere, og enheten med Thunderbolt 3 (USB-C) må ha sin egen strømforsyning.