Om Apple Thunderbolt 3 (USB-C)-til-Thunderbolt 2-adaptereren

Koble en Mac som har en Thunderbolt 3-port, til en enhet som bruker en Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-kabel.

Thunderbolt 3-til-USB-C-adapter

Med en Thunderbolt 3 (USB-C)-til-Thunderbolt 2-adapter kan man koble en Mac som har en Thunderbolt 3-port, til en enhet som bruker en Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-kabel.

Denne adapteren er ikke kompatibel med USB-C-porter som ikke støtter Thunderbolt 3, som for eksempel USB-C-huber eller USB-C-porten på MacBook-modeller fra 2015 eller nyere.

Video

ThunderboltThunderbolt eller Thunderbolt 2Thunderbolt 2

No alt supplied for Image

Bruk Thunderbolt-porten på denne adapteren for å koble Macen til en skjerm som bruker en Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-kabel. Du kan for eksempel bruke denne adapteren for å koble Macen til en Apple Thunderbolt Display eller LG Thunderbolt 2-skjerm.

Denne adapteren er ikke kompatibel med skjermer som bruker DisplayPort eller Mini DisplayPort, som for eksempel Apple LED Cinema Display. Thunderbolt og Thunderbolt 2 er ikke det samme som Mini DisplayPortMini DisplayPort, selv om portene har samme form.

Dataoverføring

ThunderboltThunderbolt eller Thunderbolt 2Thunderbolt 2

No alt supplied for Image

Du kan også bruke Thunderbolt-porten på denne adapteren for å koble til en ekstern harddisk, dock, Mac eller en annen enhet som bruker en Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-kabel til dataoverføring. Denne adapteren støtter dataoverføringshastigheter på opptil 10 Gbps med Thunderbolt-enheter, og opptil 20 Gbps med Thunderbolt 2-enheter.

Denne adapteren er toveis, som betyr at du kan bruke den for å koble Thunderbolt 3-enheter til en Mac som har en Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-port. I slike tilfeller må Macen ha macOS Sierra eller nyere, og enheten som bruker Thunderbolt 3, må ha sin egen strømforsyning.

Finn ut mer

• Denne adapteren får ikke strøm fra Thunderbolt, så du kan ikke lade Macen ved å koble adapteren til en ekstern Thunderbolt-skjerm eller en annen enhet som leverer strøm via Thunderbolt.

• Andre adaptere for Thunderbolt 3 og USB-C