Se filmer, TV-programmer og direkteinnhold i Apple TV-appen

Se yndlingsprogrammene og -filmene dine, og oppdag mer av det du elsker å se på. Kjøp eller leie fra iTunes Store. Og abonner på bare de kanalene du vil se på. Med Apple TV-appen kan du gjøre alt på ett sted og bruke den på alle enhetene dine.

Du kan bruke Apple TV-appen på iPhone, iPad eller iPod touch med den nyeste versjonen av iOS, Apple TV 4K eller Apple TV HD med den nyeste versjonen av tvOS, Apple TV (3. generasjon) med Apple TV-programvareoppdatering 7.3 eller nyere, og på smart-TV-er som oppfyller kravene.

Apple TV-appen er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner. Se om Apple TV-appen er tilgjengelige i landet ditt eller regionen din.

Utforsk Apple TV-appen

Slik navigerer du i Apple TV-appen:

• På iPhone, iPad eller iPod touch bruker du fanene nederst på skjermen.
  • På Apple TV eller en kompatibel smart-TV bruker du fanene øverst på skjermen.

Se nå

Se nå

Se nå viser yndlings-TV-programmene og -filmene dine fra strømmeapper, Apple TV-kanaler og iTunes Store. Den har funksjonen Neste, som gjør at du kan fortsette der du slapp på alle enhetene som er logget på Apple TV-appen med Apple-ID-en din. Der finner du også forslag til filmer og TV-programmer som er plukket ut spesielt for deg, samt et utvalg basert på alt du liker å se på.

Du kan også abonnere på Apple TV-kanaler for å få med deg yndlingsprogrammene og -filmene dine fra kanalene du se på – uten forlate Apple TV-appen.

Bibliotek

Bibliotek

Du finne alle kjøpene dine og alt du leier for øyeblikket i Bibliotek-fanen. På iPhone, iPad eller iPod touch viser Bibliotek-fanen også alt som er lastet ned på enheten, som filmer, TV-programmer og innhold fra Apple TV-kanaler.

Søk

Søk

Bruk Søk-fanen til å bla gjennom populært innhold og finne filmer og TV-programmer basert på tittel og skuespillere med mer.

Spill filmer og TV-programmer

Når du spiller noe i TV-appen på iOS-enheten, trykker du på skjermen for å få tilgang til avspillingskontrollene. Herfra kan du gjøre følgende:

På Apple TV eller smart-TV bruker du fjernkontrollen til å spile, pause, spole tilbake og styre hva som spilles. Slik slår du på undertekster eller ser mer informasjon om en video du ser på:

• På Apple TV sveiper du ned på Touch-flaten på fjernkontrollen.
  • På smart-TV-en trykker du på ned på fjernkontrollen.

Flere måter å se på

På Apple TV kan du bruke Siri til å styre avspilling og finne noe å se på.

Hvis du har en AirPlay 2-kompatibel smart-TV som støtter HomeKit, legger du smart-TV-en til Hjem-appen. Deretter kan du be Siri på iOS-enheten om å spille det du vil se på TV-en og styre hva som spilles.

Med Apple TV Remote i Kontrollsenter kan du styre en Apple TV og en AirPlay 2-kompatibel smart-TV rett fra låst skjerm på iOS-enheten.

Endre innstillingene

På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > TV.  Herfra kan du justere disse innstillingene:

• Bruk avspillingsloggen: Det du spiller på enheten påvirker personlige anbefalinger og Neste på alle enhetene som støtter Apple TV-appen. Slå den av for å slutte å bruke avspillingsloggen til anbefalinger.
  • Vis sportsresultater: I USA og Canada kan du skjule resultater av kamper slik at de ikke vises i Sport-fanen. Bare slå av Vis sportsresultater.
  • Varslinger: Få varsler om nye episoder av programmer du se på og sportsresultater for lag du følger med på, med mer. Finn ut mer om varsler.
  • Bruk mobildata: Trykk på iTunes-videoer og slå på Bruk mobildata til avspilling for å strømme filmer og TV-programmer når enheten er koblet til et mobilnettverk og bruker mobildata. Slå det av hvis du kun vil strømme innhold når enheten er koblet til et Wi-Fi-nettverk.
  • Nedlastede videoer: Gå til Innstillinger > Generelt > [enhet] Lagring > TV for å styre hva som lastes ned til enheten.

Du kan også endre innstillingene for Apple TV-appen på Apple TV og smart-TV. Gå til Innstillinger > Apper > TV på Apple TV. På smart-TV-en åpner du Apple TV-appen og går til Innstillinger.

Finn ut hvordan du slår på restriksjoner for Apple TV-appen på en iOS enhet, Apple TV eller smart-TV.

Finn ut mer

Funksjonene i Apple TV-appen kan variere etter land eller region. Finn ut mer om hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din..

Du kan kun bruke Apple TV-appen til personlige, ikke-kommersielle formål. Les de fullstendige vilkårene og betingelsene.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.