Se filmer, TV-programmer og direktesendinger i Apple TV-appen

Se filmer og TV-programmer fra populære strømmetjenester (inkludert Apple TV+), abonner på premiumkanaler, og se direktesendt sport. Alt sammen med Apple TV-appen.

Hvis dette er første gang du bruker Apple TV-appen

Sørg for at enheten din er kompatibel med Apple TV-appen.

Hvis du bruker en smart-TV eller strømmeenhet, må du konfigurere Apple TV-appen først.

På iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Apple TV er Apple TV-appen allerede installert. For å bruke alle de nyeste funksjonene på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple TV må du oppdatere til den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS, macOS eller tvOS.

Bla gjennom filmer, TV-programmer med mer

Åpne Apple TV-appen på enheten din, og velg deretter en fane for å finne det du leter etter. Finn ut hva du skal gjøre hvis du ikke kan strømme eller se på filmer eller TV-programmer med Apple TV-appen.

Fortsett å se, finn filmer og TV-programmer, og legg til kanaler i Se nå-fanen

Når du går til Se nå-fanen, kan du fortsette å se der du slapp, i Neste-delen. Du kan også legge til premiumkanaler eller få tilgang til strømmeapper i Se nå-fanen.

Hvis du ser Filmer, TV-programmer, Sport og Barn øverst på skjermen, kan du velge en av kategoriene for å finne noe å se på:

• I Filmer og TV-programmer kan du bla gjennom titler, leie filmer, kjøpe filmer og TV-programmer og se anbefalinger.
  • Hvis Sport er tilgjengelig i regionen din, kan du se direktesendinger, bla gjennom etter favorittsporten din, eller til og med velge favorittlagene dine slik at du aldri går glipp av en kamp.
  • I Barn kan du bla gjennom titler, leie filmer, kjøpe filmer og TV-programmer og se anbefalinger basert på aldersgruppe med mer.

Finn kjøp og leieobjekter i Bibliotek-fanen

Hvis du har filmer du har leid eller filmer og TV-programmer du har kjøpt, finner du dem her.

På iPhone, iPad, iPod touch og Mac viser Bibliotek-fanen også Filmer, TV-programmer og innhold fra Apple TV+ og Apple TV-kanaler som er lastet ned på enheten.

Andre måter å få filmer og TV-programmer på

Abonner på Apple TV+ for å se helt nye originale TV-programmer og -filmer fra Apple. Hvis du er kvalifisert for et tilbud om prøveversjon av Apple TV+, kan du se hvordan du løser inn tilbudet.
Se hvordan du skaffer deg Apple TV+.

Du kan abonnere på favorittkanalene dine i Apple TV-appen, uten å laste ned noen apper.
Finn ut hvordan du legger til andre Apple TV-kanaler.

Du kan også bruke TV- eller kabelleverandøren din for å få tilgang til programmer i Apple TV-appen på iPhone, iPad, eller iPod touch, eller på Apple TV.
Se hvordan du bruker TV-leverandøren din på iPhone, iPad eller iPod touch eller Apple TV.

Du kan til og med leie filmer eller kjøpe filmer og TV-programmer fra Apple TV-appen, og deretter laste dem ned eller strømme dem på en kompatibel enhet.
Finn ut hvordan du leier filmer eller kjøper filmer og TV-programmer.

Bruk kontrollene for avspilling, pause, undertekster med mer

1. Åpne Apple TV-appen på enheten din for å finne avspillingskontroller.
  2. Begynn å se på noe.
  3. Avhengig av enheten din trykker du enten på skjermen, flytter musen, trykker på styreflaten, sveiper ned på fjernkontrollen eller trykker på ned-knappen.

Avhengig av enheten din kan du bruke kontrollene til å dempe lyden, slå på undertekster, bruke AirPlay med mer.

Juster innstillingene i Apple TV-appen

På iPhone, iPad eller iPod touch
Gå til Innstillinger-appen, og bla deretter ned og trykk på TV.

På Mac
Åpne Apple TV-appen, velg TV fra menyen øverst på skjermen, og velg deretter Valg.

På Apple TV
Gå til Innstillinger, velg Apper, og velg deretter TV.

På en smart-TV eller strømmeenhet
Åpne Apple TV-appen, og gå til Innstillinger.

Herfra kan du velge om du vil bruke mobildata for å strømme filmer og TV-programmer på aktuelle enheter eller se anbefalinger basert på det du ser på.

Du kan kun bruke Apple TV-appen til personlige, ikke-kommersielle formål. Les de fullstendige vilkårene og betingelsene.

Apple TV-appen og funksjonene i Apple TV-appen er ikke tilgjengelig i alle land og regioner. Se hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.