Bruk Apple TV App på Apple TV, iPhone, iPad og iPod touch

Fortsett å se favorittseriene og -filmene dine, oppdage nytt innhold og finne nye videoapper. Med Apple TV App kan du gjøre alt fra ett sted.

Se nå-fanen på Apple TV App viser kommende serier og filmer.

Apple TV App er tilgjengelig i utvalgte land og regioner. Du kan bruke Apple TV App på Apple TV* med den nyeste versjonen av tvOS eller på iPhone, iPad eller iPod touch med den nyeste versjonen av iOS.

*Apple TV App er ikke tilgjengelig på Apple TV (3. generasjon eller eldre).

Utforsk Apple TV App

For å komme i gang åpner du TV-appen: Velg TV-appen fra Hjem-skjermen på Apple TV, eller trykk på Hjem-knappen på Siri Remote. På iPhone, iPad eller iPod touch trykker du på TV-appen på Hjem-skjermen.1

For å finne innholdet du vil ha, bruker du disse fanene i Apple TV App:

Se nå

Se nå

I denne fanen finner du to deler: I Neste-delen2 finner du de nåværende seriene og filmene dine, mens i fanen under finner du anbefalinger for nytt innhold i appene dine – utvalgt av ekspertene våre. Du kan spille av innholdet du ser i Se nå, umiddelbart3, fordi Se nå filtrerer etter gratis innhold, i tillegg til abonnementene, kjøpene og leieobjektene dine. I USA kan du også søke etter direkte nyhetskanaler og spesielle hendelser.

Sport

Sport

I USA og Canada kan du se alle favorittsportene dine via Apple TV App.

Bla gjennom Sport-fanen for å finne direktesendte og kommende kamper samt kamper som sender i reprise. Og du kan sjekke resultater underveis i kamper. Velg favorittlagene dine for å legge til kamper automatisk i Neste og motta varsler når kamper er i ferd med å starte.

Bibliotek

Bibliotek

For å finne en liste over alle seriene og filmene du har kjøpt eller leid i iTunes Store, åpner du Bibliotek-fanen og velger TV-serier eller Filmer. I Bibliotek-fanen på iPhone og iPad ser du også nylige kjøp og hjemmevideoer du har overført til enheten din. Hvis du vil se mer av innholdet du har kjøpt nylig, trykker du på Se alle.

Butikk

Butikk

Bruk Butikk-fanen for å installere apper som støtter TV-appen, for eksempel apper du kan abonnere på enkeltvis, og apper som fungerer med abonnementet ditt på kabel- eller satellitt-TV. Og hvis TV-leverandøren din tilbyr «Single sign-on», trenger du bare å logge på én gang for å få umiddelbar tilgang til støttede apper som er inkludert i TV-abonnementet ditt. Du kan også bla gjennom de nyeste TV-seriene og filmene fra iTunes.

Søk

Søk

Bruk Siri eller Søk-fanen for å finne TV-serier og filmer etter tittel, skuespillere eller filmmannskap. Hvis du spør Siri om å spille av en av seriene eller filmene dine, starter innholdet der du slapp. Du kan også bruke Søk-fanen for å se populært innhold. Ser du noe du liker? Be Siri om å legge til serien eller filmen i Neste. (Eller bare legg til innholdet i Neste fra innholdets produktside).

Endre innstillingene

Gå til Innstillinger > Apper > TV på Apple TV. Gå til Innstillinger > TV på iPhone eller iPad. Deretter kan du justere disse innstillingene:

• Slå Neste av eller på: Hvis du ikke vil vise visningshistorikken i TV-appen på enheten (gammel eller fremtidig historikk), slår du av Neste. Når du slår av Neste på enheten din, blir innstillingen bare slått av på den enheten, og visningsinformasjonen din synkroniseres ikke på andre enheten lenger (inntil du slå Neste på igjen).
  • Fjern innhold fra bestemte apper: Hvis du vil fjerne gammelt eller fremtidig innhold fra TV-appen, velger du appen du vil fjerne. Deretter velger du Fjern eller Fjern og tøm avspillingsloggen.4
  • Slett visningshistorikk: Hvis du vil fjerne visningshistorikken fra TV-appen, velger du Tøm avspillingslogg.4
  • Skjul sportsresultater: I USA og Canada kan du skjule kampresultater fra å vises i Sport-fanen. Bare slå av Vis sportsresultater.
  • På Apple TV kan du få varsler om lagene du følger. På iPhone eller iPad kan du få varsler om nye episoder, nye sesonger, lag du følger med mer. Finn ut mer om varsler.

1. I tilgjengelige land og regioner erstattes Videoer-appen av Apple TV App når du oppdaterer iPhone, iPad eller iPod touch. Videoer du har lagret i Videoer-appen, for eksempel videoene du har synkronisert fra iTunes eller bruker via Hjem-deling, blir overført til Apple TV App.
  2. Med godkjenning fra deg viser Neste kun innhold du har sett på en Apple-enhet, etter at du oppdaterer enheten. Og hvis du logger på iTunes med den samme Apple-ID-en på flere Apple-enheter, viser Neste det nåværende innholdet ditt fra alle disse Apple-enhetene.
  3. Alt innhold du ser i Se nå-fanen, skal kunne spilles av umiddelbart, med mindre du manuelt legger til serier og filmer i Neste som ikke er tilgjengelig (for eksempel innhold som tilbys gjennom apper du ikke er registrert hos, eller innhold du ikke har leid eller kjøpt ennå).
  4. Hvis du bruker Apple TV App på flere enheter som deler samme Apple-ID for iTunes, gjelder endringen av denne innstillingene for alle disse enhetene.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.