Se filmer, TV-serier og direkteinnhold via Apple TV App.

Fortsett å se favorittseriene og -filmene dine, oppdage nytt innhold og finne nye videoapper. Med Apple TV App kan du gjøre alt på ett sted.

Se nå-fanen på Apple TV App viser serier og filmer som er i kø.

Apple TV App er tilgjengelig i utvalgte land og regioner. Du kan bruke Apple TV App på Apple TV* med den nyeste versjonen av tvOS eller på iPhone, iPad eller iPod touch med den nyeste versjonen av iOS.

*Apple TV App er ikke tilgjengelig på Apple TV (3. generasjon eller eldre).

Utforsk Apple TV App

Åpne TV-appen for å komme i gang:

• Velg TV-appen fra Hjem-skjermen på Apple TV, eller trykk på Hjem-knappen på Siri Remote
  • På iPhone, iPad eller iPod touch trykker du på TV-appen på Hjem-skjermen.1

For å finne innholdet du vil ha, bruker du disse fanene i Apple TV App:

Se nå

Se nå

Med Se nå2 får du favorittseriene og -filmene dine fra tjenestene du abonnerer på, samt iTunes-innhold du kjøper eller leier. Den kommer med Neste,3 en funksjon du kan bruke til å fortsette der du slapp, og Anbefalt innhold, der du finner håndplukkede anbefalinger. Du kan også se direktesendinger av sport og nyheter. Hvis du bruker kabelleverandøren din med Apple TV, har du tilgang til programmer og annet innhold på forespørsel via kabelleverandøren i Se nå.

Sport

Sport

I USA og Canada kan du bla gjennom Sport-fanen for å finne og se direktesendte og kommende kamper samt kamper som sendes i reprise. Du kan også sjekke resultater underveis i kamper. Og du kan velge favorittlagene dine for å legge til kamper automatisk i Neste og motta varsler når kamper er i ferd med å starte.

Bibliotek

Bibliotek

Du finner alt du har kjøpt via iTunes, i tillegg til aktive leieobjekter, i Bibliotek. I Bibliotek-fanen på iPhone og iPad ser du også hjemmevideoer du har overført til enheten din.

Butikk

Butikk

Bruk Butikk-fanen for å finne apper for videostrømming du kan abonnere på, eller som fungerer med TV-leverandøren din. Og hvis TV-leverandøren din tilbyr éngangspålogging («single sign-on»), trenger du bare å logge på én gang for å få umiddelbar tilgang til støttede apper som er inkludert i TV-abonnementet ditt. Du kan også bla gjennom de nyeste TV-seriene og filmene fra iTunes.

Søk

Søk

Bruk Søk-fanen for å bla gjennom populært innhold og finne filmer og TV-serier etter blant annet tittel, skuespiller og sjanger. Eller spør Siri for å finne noe å se på.

Endre innstillingene

Gå til Innstillinger > Apper > TV på Apple TV. Gå til Innstillinger > TV på iPhone eller iPad. Deretter kan du justere disse innstillingene:

• Slå Neste av eller på: Hvis du ikke vil vise visningshistorikken i TV-appen på enheten (gammel eller fremtidig historikk), slår du av Neste. Når du slår av Neste på enheten din, blir innstillingen bare slått av på den enheten, og visningsinformasjonen din synkroniseres ikke på andre enheten lenger (inntil du slå Neste på igjen).
  • Fjern innhold fra bestemte apper: Hvis du vil fjerne gammelt eller fremtidig innhold fra TV-appen, velger du appen du vil fjerne. Deretter velger du Fjern, eller Fjern og tøm avspillingsloggen.4
  • Slett visningshistorikk: Hvis du vil fjerne visningshistorikken fra TV-appen, velger du Tøm avspillingslogg.4
  • Skjul sportsresultater: I USA og Canada kan du skjule kampresultater fra å vises i Sport-fanen. Bare slå av Vis sportsresultater.
  • På Apple TV kan du få varslinger om lagene du følger. På iPhone eller iPad kan du få varslinger om blant annet nye episoder, nye sesonger og lag du følger. Finn ut mer om varsler.

1. I tilgjengelige land og regioner erstattes Videoer-appen av Apple TV App når du oppdaterer iPhone, iPad eller iPod touch. Videoer du har lagret i Videoer-appen, for eksempel videoene du har synkronisert fra iTunes eller bruker via Hjemmedeling, blir overført til Apple TV App.
  2. Alt innhold du ser i Se nå-fanen, skal kunne spilles av umiddelbart, med mindre du manuelt legger til serier og filmer i Neste som ikke er tilgjengelig (for eksempel innhold som tilbys gjennom apper du ikke er registrert hos, eller innhold du ikke har leid eller kjøpt ennå).
  3. Med godkjenning fra deg viser Neste kun innhold du har sett på en Apple-enhet, etter at du oppdaterer enheten. Og hvis du logger på iTunes med den samme Apple-ID-en på flere Apple-enheter, viser Neste det nåværende innholdet ditt fra alle disse Apple-enhetene.
  4. Hvis du bruker Apple TV App på flere enheter som deler samme Apple-ID for iTunes, gjelder endringen av denne innstillingene for alle disse enhetene.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.