Se filmer, TV-programmer og direktesendinger i Apple TV-appen

Se eksklusive Apple-originaler fra Apple TV+, og abonner på premiumkanaler. Oppdag nye og populære filmer. Og se innhold fra populære strømmingsapper. Med Apple TV-appen kan du gjøre alt dette på ett sted, og du kan bruke appen på alle enhetene dine.

Du kan bruke Apple TV-appen på iPhone eller iPod touch med den nyeste versjonen av iOS, på iPad med den nyeste versjonen av iPadOS, på Mac med den nyeste versjonen av macOS, på Apple TV 4K eller Apple TV HD med den nyeste versjonen av tvOS, på Apple TV (3. generasjon) med Apple TV-programvareoppdatering 7.3 eller nyere, på smart-TV-er som oppfyller kravene, og på enkelte strømmingsenheter.

Apple TV-appen og funksjonene i Apple TV-appen er ikke tilgjengelige i alle land og regioner. Se hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Utforsk Apple TV-appen

Du navigerer i Apple TV-appen ved å bruke fanene øverst eller nederst på skjermen.

Se nå

Se nå

Se nå viser deg TV-programmene og filmene som du ser på. Den har funksjonen Neste, som gjør at du kan fortsette der du slapp. Du kan også abonnere på Apple TV+ for å se helt nye Apple-originaler. Og du kan abonnere kun på de premiumkanalene du ønsker. Bla gjennom filmer og TV-programmer du kan kjøpe. Lei filmer. Du finner også forslag til filmer og TV-programmer samt et utvalg basert på alt du liker å se på.

Bibliotek

Bibliotek

Du finner alle kjøpene dine og alt du leier for øyeblikket, i Bibliotek-fanen. På iPhone, iPad, iPod touch og Mac viser Bibliotek-fanen også Filmer, TV-programmer og innhold fra Apple TV-kanaler som er lastet ned på enheten.

Søk

Søk

Bruk Søk-fanen til å bla gjennom populært innhold og finne filmer og TV-programmer basert på tittel og skuespillere med mer.

Styr det du ser på

Bruk kontrollene i appen til å spille av, sette på pause, slå på undertekster, bruke AirPlay og bestemme hva som skal spilles av. Slik finner du avspillingskontrollene:

• På iPhone, iPad eller iPod touch trykker du på skjermen.
  • På Mac eller PC flytter du på musen eller trykker på styreflaten.
  • På Apple TV, smart-TV-en eller strømmingsenheten bruker du fjernkontrollen.

Endre innstillingene

• På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > TV.
  • På Mac åpner du Apple TV-appen, og deretter velger du TV > Valg.
  • På Apple TV går du til Innstillinger > Apper > TV.
  • På smart-TV-en eller strømmingsenheten åpner du Apple TV-appen og går til Innstillinger.

Der kan du slå av Bruk avspillingslogg hvis du ikke vil ha anbefalinger basert på det du ser på. Velg Tøm avspillingslogg for å fjerne loggen over det du har sett på, fra alle enhetene dine. Du kan også finne tilleggsinnstillinger, avhengig av enheten.

Hvis du har en iPhone eller en Wi-Fi + Cellular-modell av iPad, trykker du på iTunes-videoer for å velge Bruk mobildata til avspilling. Da kan du strømme filmer og TV-programmer når enheten er koblet til et mobilnettverk og bruker mobildata. Eller du kan slå av Mobildata hvis du kun vil strømme innhold når enheten er koblet til et Wi-Fi-nettverk.

Du slår på restriksjoner for Apple TV-appen ved å bruke Skjermtid på Phone, iPad eller iPod touch eller Skjermtid på Mac. Du kan også slå på restriksjoner på Apple TVsmart-TV-en eller strømmingsenheten.

Gjør mer med Apple TV-appen

Du kan kun bruke Apple TV-appen til personlige, ikke-kommersielle formål. Les de fullstendige vilkårene og betingelsene.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.