Legge til en personlig Apple-ID som en bidragsyter til et administrert iTunes U-kurs

Du kan bruke en personlig Apple-ID til å opprette og redigere administrerte iTunes U-kurs.

For å bruke en personlig Apple-ID til å opprette og redigere administrerte iTunes U-kurs må institusjonen din:

• Ha en aktiv ASM-organisasjon (Apple School Manager).
  • Opprette og tilby administrerte Apple-ID-er til instruktører.
  • Ha et offentlig iTunes U-område.

Legge til en personlig Apple-ID som en bidragsyter

Før du kan legge til en personlig Apple-ID som en bidragsyter til et kurs, må du følge denne fremgangsmåten:

1. Send en kopi av hvert iTunes U-kurs til den administrerte Apple-ID-en din.
  2. Logg på Course Manager eller iTunes U for iOS, og godta invitasjonen med den administrerte Apple-ID-en.
  3. Knytt det offentlige iTunes U-området ditt til ASM-organisasjonen.
  4. Inviter (legg til) de personlige Apple-ID-ene til administratorer eller bidragsytere i Public Site Manager til å bli bidragsytere til kurs på de administrerte iTunes U-kursene dine.

Deretter kan du invitere den personlige Apple-ID-en din som en bidragsyter til et kurs. Når den personlige Apple-ID-en din er lagt til som en bidragsyter til et kurs, kan du bruke den til å undervise i kurs som du har opprettet med ASM.

Knytte det offentlige iTunes U-området ditt til ASM-organisasjonen

Du trenger bare å knytte det offentlige iTunes U-området ditt til ASM-organisasjonen én gang, men det må gjøres av en IT-administrator. For å knytte det offentlige iTunes U-området ditt til ASM-organisasjonen ber du IT-administratoren din om å følge denne fremgangsmåten:

1. Gå til school.apple.com.
  2. Logg inn med en administrert Apple-ID som er administrator eller områdeansvarlig.
  3. Velg iTunes U fra panelet til venstre.
  4. Klikk på «Be om få å bruke Public Site Manager.» Hvis du ikke allerede har et offentlig område, opprettes det et nytt et for deg.
  5. Lim inn nettadressen til det offentlige iTunes U-området hvis du har det tilgjengelig. (Dette trinnet er valgfritt.)
  6. Klikk på Be om.