Legge til en personlig Apple-ID som en bidragsyter til et administrert iTunes U-kurs

Du kan bruke en personlig Apple-ID til å opprette og redigere administrerte iTunes U-kurs.

Før du begynner

For å bruke en personlig Apple-ID til å opprette og redigere administrerte iTunes U-kurs må organisasjonen din

• ha en aktiv Apple School Manager-organisasjon
  • opprette og tilby administrerte Apple-ID-er til instruktører
  • ha et eksisterende offentlig iTunes U-område

Legge til en personlig Apple-ID som en bidragsyter

Før du kan legge til en personlig Apple-ID som en bidragsyter til et kurs, må du følge denne fremgangsmåten:

1. Send en kopi av hvert iTunes U-kurs til den administrerte Apple-ID-en din.
  2. Logg på Course Manager eller iTunes U for iOS, og godta invitasjonen med den administrerte Apple-ID-en.
  3. Kontakt AppleCare for å knytte sammen det offentlige iTunes U-området ditt med Apple School Manager-organisasjonen din.
  4. Inviter (legg til) de personlige Apple-ID-ene til administratorer eller bidragsytere i Public Site Manager til å bli bidragsytere til kurs på de administrerte iTunes U-kursene dine.

Deretter kan du invitere den personlige Apple-ID-en din som en bidragsyter til et kurs. Når den personlige Apple-ID-en din er lagt til som en bidragsyter til et kurs, kan du bruke den til å undervise i kurs som du har opprettet med Apple School Manager.