Hva er nytt i Keynote for Mac

Finn ut mer om de nyeste oppdateringene for Keynote for Mac 8.2.

mørk modus-symbolet

Mørk modus

Gi Keynote et dramatisk, mørkt utseende. Krever macOS Mojave.

Finn ut mer

kamera-symbolet

Kontinuitet-kamera

Ta et bilde eller skanne et dokument på iPhone eller iPad, så vises det automatisk i presentasjonen din på Mac.  Krever macOS Mojave og iOS 12.

Finn ut mer

mikrofon-symbolet

Ta opp lyd

Du kan enkelt ta opp, redigere og spille av lyd direkte på lysbilder.

Finn ut mer

Og mye mer

• Forbedre presentasjonene med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Få komplette trinnvise instruksjoner og informasjon om alle funksjonene i Keynote for Mac.

Dette er nytt i Keynote for Mac 8.1

• Legg inn matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-notasjon. Finn ut mer
  • Gi diagrammene et nytt utseende ved å bruke avrundede hjørner i søyle- og stolpediagrammer.
  • Forbedre presentasjonene med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Forbedret kompatibilitet med Microsoft PowerPoint.
  • Forbedret støtte for arabisk og hebraisk. Finn ut mer

Dette er nytt i Keynote for Mac 8.0

• Samarbeid i sanntid på presentasjoner som er lagret i Box. Krever macOS High SierraFinn ut mer
  • Bruk smultringdiagrammer for å fremstille data visuelt på en ny og engasjerende måte.
  • Legg til et interaktivt bildegalleri for å vise en samling av bilder.
  • Forbedre presentasjoner med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Flere alternativer for å redusere filstørrelsen til presentasjoner.

Dette er nytt i Keynote for Mac 7.3

• Ny mulighet til å filtrere objektlisten ved å skrive inn objektnavn. Les mer
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Dette er nytt i Keynote for Mac 7.2

• Gjør dokumentene bedre ved hjelp av et bibliotek med flere enn 500 profesjonelt tegnede figurer. Finn ut mer
  • Svar på kommentarer, og slå sammen samtaler i tråder. Finn ut mer
  • Spar tid mens du skriver med nye alternativer for autokorrektur og teksterstatting. Finn ut mer
  • Rediger presentasjonsnotater mens du viser lysbilder i Lysbord-visning.
  • Rull hvor som helst med nye valg for panorering og zoom. Les mer
  • Forbedret støtte for hebraisk og arabisk.
  • Aksje- og valutafunksjonene returnerer nå data fra stengetid for forrige markedsdag. Finn ut mer

Dette er nytt i Keynote for Mac 7.1

• Ny objektliste gjør det enkelt å velge, redigere og organisere objekter selv i avanserte lysbilder. Les mer
  • Nytt alternativ for å vise presentasjonsnotater på svart bakgrunn gjør dem enklere å lese i situasjoner med svak belysning.
  • Åpne passordbeskyttede dokumenter raskt ved hjelp av Touch ID på den nye MacBook Pro med Touch Bar. Les mer
  • Bytt enkelt ut fonter i hele presentasjonen.
  • Nye henvisningslinjer gjør sektordiagrammer enklere å lese.
  • Nye aksje- og valutafunksjoner gir oppdaterte verdipapirdata i tabeller. Finn ut mer
  • Publiser interaktive presentasjoner på Medium, WordPress og andre nettsteder. Finn ut mer
  • Importer Keynote 1.0-presentasjoner. Finn ut mer
  • Tilpass datoer, klokkeslett og valutaer til språket eller området ditt.

Hva er nytt i Keynote for Mac 7.0

• Samarbeid i sanntid (funksjonen er i beta).
    • Rediger en presentasjon med andre samtidig i Keynote på Mac, iPad, iPhone og iCloud.com.
    • Del presentasjonen din offentlig eller med bestemte personer
    • Se hvilke andre personer som er inne på en presentasjon
    • Se musepekeren til andre deltakere mens de redigerer. Finn ut mer
  • Med Keynote Live kan du vise lysbildeserier som andre kan se på fra Mac, iPad, iPhone og iCloud.com. Finn ut mer
  • Åpne og rediger Keynote ’05-presentasjoner. Finn ut mer
  • Bruk faner til å jobbe med flere presentasjoner i ett vindu.
  • Støtte for stort fargerom på bilder.