Dette er nytt i Keynote for Mac

Finn ut mer om de nye funksjonene i Keynote 12.2 for Mac.

Se seneste aktivitet

Hold deg oppdatert på nylig aktivitet fra alle i samarbeidspresentasjoner, og få varsler når andre blir med, kommenterer eller gjør endringer.

Finn ut mer

Nye måter å dele på

Del og se oppdateringer om presentasjonen på en enkel måte i Meldinger. Administrer den delte presentasjonen eller send en kopi fra Fil-menyen.

Fjern bakgrunner

Velg din egen bakgrunn på direktesendte videoer for å skape en dramatisk effekt, eller isoler motivet på et bilde raskt.*

Finn ut mer

Og mye mer

• Send en melding eller start en FaceTime-samtale direkte fra en samarbeidspresentasjon.*

Få komplette, trinnvise instruksjoner og informasjon om alle funksjonene i Keynote for Mac

* Krever macOS Ventura

Dette er nytt i Keynote 12.1 for Mac

• Legg til subtile bevegelser og visuell interesse i presentasjonen din med dynamiske bakgrunner som beveger seg kontinuerlig mens du går fra lysbilde til lysbilde.
  • Velg fra nye animerte temaer med dynamisk bakgrunn.
  • Hopp over eller angre hopp over alle lysbilder i en sammenslått gruppe.

Dette er nytt i Keynote 12.0 for Mac

• Bruk Snarveier på macOS Monterey til å opprette eller åpne presentasjoner, øve på en lysbildefremvisning eller begynne å presentere.

Dette er nytt i Keynote 11.2 for Mac

• Bruk kameraet på Mac eller et eksternt kamera for å vise deg selv rett på lysbildene, eller vis skjermen på en tilkoblet iPhone eller iPad.
  • Tillat at deltakere bytter på å kontrollere en delt presentasjon fra sine egne enheter.
  • Med radardiagrammer kan du sammenligne flere variabler samtidig visuelt for å enkelt vise likheter og forskjeller i dataene.
  • Nye kontroller for lysbildeserier gir enkel tilgang til lysbildenavigering, hurtigtaster, kilder til direktesendt video og kontroller for flere presentatører under presentasjonen.
  • Fleksibelt samarbeid lar deltakerne legge til andre i en delt presentasjon.*
  • Med umiddelbar oversettelse kan du oversette valgt tekst til opptil elleve språk og legge til oversettelsen i presentasjonen med et klikk.*
  • Lag nye presentasjoner fra appsymbolet i Dock.

* Krever macOS Monterey.

Dette er nytt i Keynote 11.1 for Mac

• Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Dette er nytt i Keynote 11.0.1 for Mac

• Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Dette er nytt i Keynote 11.0 for Mac

• Se presentatørnotater, gjeldende lysbilde og neste lysbilde i et eget vindu mens du presenterer. Finn ut mer
  • Med miniatyrbilder i Byggrekkefølge-vinduet blir det lettere å redigere komplekse sekvenser.
  • Oppdatert medienavigering gir forbedrede søkealternativer og nye innholdskategorier som Nylige, Portretter og Live Photos.
  • Legg til koblinger til telefonnummer i tabellceller, tekstobjekter og figurer.
  • Bruk AppleScript til å endre et presentasjonspassord eller åpne passordbeskyttede presentasjoner.