Dette er nytt i Keynote for Mac

Les om de nyeste oppdateringene for Keynote for Mac 9.0.

Animerte GIF-bilder

Opprett og del animerte GIF-bilder ved å eksportere ett eller flere lysbilder.

Synkroniser figurer

Lagre egendefinerte figurer, slik at du kan bruke dem i andre presentasjoner og få tilgang til dem på alle enhetene dine via iCloud.

Finn ut mer

Synkroniser temaer

Opprett temaer du kan basere nye presentasjoner på, og få tilgang til dem på alle enhetene dine via iCloud.

Finn ut mer

Og mye mer

• Lysbilder med tilpassede, bredere størrelsesforhold vises nå bedre i lysbildenavigeringen, på lysbordet og på presentatørskjermen.
  • Ytelsen under samarbeid på presentasjoner er forbedret.
  • Grupperte objekter kan redigeres under samarbeid.
  • Støtte for vertikal tekst i figurer og tekstbokser er lagt til for språkene kinesisk, japansk og koreansk. Finn ut mer

Få komplette trinnvise instruksjoner og informasjon om alle funksjonene i Keynote for Mac.

Dette er nytt i Keynote for Mac 8.2

• Bruk Mørk modus til å gi Keynote et dramatisk, mørkt utseende. Krever macOS MojaveFinn ut mer
  • Med støtte for Kontinuitet-kamera kan du ta bilder eller skanne dokumenter med iPhone eller iPad, så ser du dem automatisk i presentasjonen på Mac. Krever macOS Mojave og iOS 12Finn ut mer
  • Du kan enkelt ta opp, redigere og spille av lyd direkte på lysbilder. Finn ut mer
  • Forbedre presentasjonene med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Dette er nytt i Keynote for Mac 8.1

• Legg inn matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-notasjon. Finn ut mer
  • Gi diagrammene et nytt utseende ved å bruke avrundede hjørner i søyle- og stolpediagrammer.
  • Forbedre presentasjonene med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Forbedret kompatibilitet med Microsoft PowerPoint.
  • Forbedret støtte for arabisk og hebraisk. Finn ut mer

Dette er nytt i Keynote for Mac 8.0

• Samarbeid i sanntid på presentasjoner som er lagret i Box. Krever macOS High SierraFinn ut mer
  • Bruk smultringdiagrammer for å fremstille data visuelt på en ny og engasjerende måte.
  • Legg til et interaktivt bildegalleri for å vise en samling av bilder.
  • Forbedre presentasjoner med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Flere alternativer for å redusere filstørrelsen til presentasjoner.

Dette er nytt i Keynote for Mac 7.3

• Ny mulighet til å filtrere objektlisten ved å skrive inn objektnavn. Les mer
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Dette er nytt i Keynote for Mac 7.2

• Gjør dokumentene bedre ved hjelp av et bibliotek med mer enn 500 profesjonelt tegnede figurer. Finn ut mer
  • Svar på kommentarer og delta i samtaletråder. Finn ut mer
  • Spar tid mens du skriver med nye alternativer for autokorrektur og teksterstatting. Finn ut mer
  • Rediger presentasjonsnotater mens du viser lysbilder i Lysbord-visning.
  • Rull hvor som helst med nye valg for panorering og zoom. Finn ut mer
  • Forbedret støtte for hebraisk og arabisk.
  • Aksje- og valutafunksjonene returnerer nå data fra stengetid for forrige markedsdag. Finn ut mer

Dette er nytt i Keynote for Mac 7.1

• Ny objektliste gjør det enkelt å velge, redigere og organisere objekter selv i avanserte lysbilder. Les mer
  • Nytt alternativ for å vise presentasjonsnotater på svart bakgrunn gjør dem enklere å lese i situasjoner med svak belysning.
  • Åpne passordbeskyttede dokumenter raskt ved hjelp av Touch ID på den nye MacBook Pro med Touch Bar. Les mer
  • Bytt enkelt ut fonter i hele presentasjonen.
  • Nye henvisningslinjer gjør sektordiagrammer enklere å lese.
  • Nye aksje- og valutafunksjoner gir oppdaterte verdipapirdata i tabeller. Finn ut mer
  • Publiser interaktive presentasjoner på Medium, WordPress og andre nettsteder. Finn ut mer
  • Importer Keynote 1.0-presentasjoner. Finn ut mer
  • Tilpass datoer, klokkeslett og valutaer til språket eller området ditt.

Hva er nytt i Keynote for Mac 7.0

• Samarbeid i sanntid (funksjonen er i beta).
    • Rediger en presentasjon med andre samtidig i Keynote på Mac, iPad, iPhone og iCloud.com.
    • Del presentasjonen din offentlig eller med bestemte personer.
    • Se hvilke andre personer som er inne på en presentasjon.
    • Se musepekeren til andre deltakere mens de redigerer. Finn ut mer
  • Med Keynote Live kan du vise lysbildeserier som andre kan se på fra Mac, iPad, iPhone og iCloud.com. Finn ut mer
  • Åpne og rediger Keynote ’05-presentasjoner. Finn ut mer
  • Bruk faner til å jobbe med flere presentasjoner i ett vindu.
  • Støtte for stort fargerom på bilder.