Dette er nytt i Keynote for Mac

Finn ut mer om de nye funksjonene i Keynote 9.2 for Mac.

Nye filmformater

Du kan legge til HEVC-formaterte videoer i presentasjoner på en enkel måte, noe som gjør det mulig å redusere filstørrelsen uten at videokvaliteten påvirkes.

Finn ut mer

Hurtigkontroller

Gå til et spesifikt lysbilde i presentasjonen din med en ny menykommando.

Forbedret tilgjengelighet

Legg til tilgjengelighetsbeskrivelser for lyd og video.

Finn ut mer

Og mye mer

• Forbedret tilgjengelighet for eksporterte PDF-filer.

Få komplette trinnvise instruksjoner og informasjon om alle funksjonene i Keynote for Mac.

Dette er nytt i Keynote 9.1 for Mac

• Endre utseendet på teksten ved å fylle den med forløpninger eller bilder eller ved å bruke nye konturstiler. Les mer
  • Bind bilder, figurer og likninger til tekstbokser, slik at de flytter seg med teksten. Finn ut mer
  • Rediger masterlysbilder mens du samarbeider på en presentasjon.
  • Personer på bilder plasseres på det beste stedet i plassholdere og objekter ved hjelp av ansiktsgjenkjenning.

Dette er nytt i Keynote 9.0 for Mac

• Opprett og del animerte GIF-bilder ved å eksportere ett eller flere lysbilder.
  • Lagre egendefinerte figurer slik at du kan bruke dem i andre presentasjoner, og få tilgang til dem på alle enhetene dine med iCloud. Finn ut mer
  • Opprett temaer du kan basere nye presentasjoner på, og få tilgang til dem på alle enhetene dine med iCloud. Finn ut mer
  • Lysbilder med tilpassede, bredere størrelsesforhold vises nå bedre i lysbildenavigeringen, på lysbordet og på presentatørskjermen.
  • Ytelsen under samarbeid på presentasjoner er forbedret.
  • Rediger grupperte objekter når dere samarbeider.
  • Støtte for vertikal tekst i figurer og tekstbokser på kinesisk, japansk og koreansk. Finn ut mer

Dette er nytt i Keynote 8.2 for Mac

• Bruk Mørk modus til å gi Keynote et dramatisk, mørkt utseende. Krever macOS MojaveFinn ut mer
  • Med støtte for Kontinuitet-kamera kan du ta bilder eller skanne dokumenter med iPhone eller iPad, så ser du dem automatisk i presentasjonen på Mac. Krever macOS Mojave og iOS 12Finn ut mer
  • Du kan enkelt ta opp, redigere og spille av lyd direkte på lysbilder. Finn ut mer
  • Forbedre presentasjonene med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Dette er nytt i Keynote 8.1 for Mac

• Legg inn matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-notasjon. Finn ut mer
  • Gi diagrammene et nytt utseende ved å bruke avrundede hjørner i søyle- og stolpediagrammer.
  • Forbedre presentasjonene med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Forbedret kompatibilitet med Microsoft PowerPoint.
  • Forbedret støtte for arabisk og hebraisk. Finn ut mer

Dette er nytt i Keynote 8.0 for Mac

• Samarbeid i sanntid på presentasjoner som er lagret i Box. Krever macOS High SierraFinn ut mer
  • Bruk smultringdiagrammer for å fremstille data visuelt på en ny og engasjerende måte.
  • Legg til et interaktivt bildegalleri for å vise en samling av bilder.
  • Forbedre presentasjoner med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Flere alternativer for å redusere filstørrelsen til presentasjoner.

Dette er nytt i Keynote 7.3 for Mac

• Ny mulighet til å filtrere objektlisten ved å skrive inn objektnavn. Les mer
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Dette er nytt i Keynote 7.2 for Mac

• Gjør dokumentene bedre ved hjelp av et bibliotek med flere enn 500 profesjonelt tegnede figurer. Finn ut mer
  • Svar på kommentarer og slå sammen samtaler i tråder. Finn ut mer
  • Spar tid mens du skriver, med nye alternativer for autokorrektur og teksterstatting. Finn ut mer
  • Rediger presentasjonsnotater mens du viser lysbilder i Lysbord-visning.
  • Rull hvor som helst med nye valg for panorering og zoom. Finn ut mer
  • Forbedret støtte for hebraisk og arabisk.
  • Aksje- og valutafunksjonene returnerer nå data fra stengetid for forrige markedsdag. Finn ut mer

Dette er nytt i Keynote 7.1 for Mac

• Ny objektliste gjør det enkelt å velge, redigere og organisere objekter selv i avanserte lysbilder. Les mer
  • Nytt alternativ for å vise presentasjonsnotater på svart bakgrunn gjør dem enklere å lese i situasjoner med svak belysning.
  • Åpne passordbeskyttede dokumenter raskt ved hjelp av Touch ID på den nye MacBook Pro med Touch Bar. Les mer
  • Bytt enkelt ut fonter i hele presentasjonen.
  • Nye henvisningslinjer gjør sektordiagrammer enklere å lese.
  • Nye aksje- og valutafunksjoner gir oppdaterte verdipapirdata i tabeller. Finn ut mer
  • Publiser interaktive presentasjoner på Medium, WordPress og andre nettsteder. Finn ut mer
  • Importer Keynote 1.0-presentasjoner. Finn ut mer
  • Tilpass datoer, klokkeslett og valutaer til språket eller området ditt.

Dette er nytt i Keynote 7.0 for Mac

• Samarbeid i sanntid (funksjonen er i beta).
    • Rediger en presentasjon med andre samtidig i Keynote på Mac, iPad, iPhone og iCloud.com.
    • Del presentasjonen din offentlig eller med bestemte personer.
    • Se hvilke andre personer som er inne på en presentasjon.
    • Se musepekeren til andre deltakere mens de redigerer. Finn ut mer
  • Med Keynote Live kan du vise lysbildeserier som andre kan se på fra Mac, iPad, iPhone og iCloud.com. Finn ut mer
  • Åpne og rediger Keynote ’05-presentasjoner. Finn ut mer
  • Bruk faner til å jobbe med flere presentasjoner i ett vindu.
  • Støtte for stort fargerom på bilder.